Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@linda81 ja nemam ale ziadne priznaky
@zibi uplne super, ja som bola aj som spokojna
očakávam, že rok 2012 bude hneď na začiatku pozitívny a zavolajú nám že nám schválili žiadosť a možeme začať od znova 🙂 mám síce obavy ale verím tomu, že 2.ivf bude na 100% úspešné
baby je tu niektorá, ktorá chodí do Ferticenta?
@zibi viem ze tam prestupil Gallo,
@zibi aj moja kamoska, uz bola 3 na KET v Heliose , lebo mala vela mrazacikov, a nevyslo jej to a tiez rozmysla nad inym centrom, dokonca Cechy
@zibi som mala dlhy protokol, asi vacsina ho v Heliose ma, tak uvidim co bude
@zibi cakam na vysledok 28.12.
@zibi to nevadi, ani ja neratam, ze to vyjde na prvy krat, ale apon mame nadej, a to je dolezite, a raz to urcite vyjde
@zibi brala som menopur, mala som 13 vajok a z toho 5 embryjok, neskor uz len 3 a jedno sme dali vlozit
@zibi uzi si to 🙂 , tesim sa ze som tu niekoho nasla pokecat si
@drahomira13 musíš myslieť tak že to určite vyšlo, vylož si doma nohy a čítaj nejaký časopis 😀 , ja viem že sa to ľahko hovorí, ale skús si sama pre seba hovoriť že fazuľka je v brušku a vydrží tam 9 mesiacov 😀
@camelco uz som polihovala do dneska, je na case robit nieco ine lebo mi uz z toho zacne harasit, a doktorka povedala, ze mozem robit vsetko okrem jumpingu 🙂
@drahomira13 😀 .... ja by som to neriskovala 😉 si doma na PNke?
@drahomira13 ak si doma, tak sa určite dá niečo robiť 😀 vždy sa niečo nájde, aspoň ako poznám seba 😀 navydržím polihovať a postávať na 1 mieste
@camelco a keby to vyslo tak som najstastnejsia,ale bojim sa tesit 🙄
@camelco som PN a chcem ist piect nejake kolaciky, v ramci psychoterapie 😀 😀 😀
@camelco a ty sa mas ako?

@linda81 určite to výjde, hlavu hore 🙂 keby sme my mali mrazačikov, ale nie sú ☹
@timmka nádej je vždy a ja tiež na ňu čakám 😀