icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

linett23
28. okt 2011

@sfin Ja beriem 1500 mg, už dva roky... začiatky boli ťažké. Ja som mala nevolnosti- musela som brať na ňu lieky. Ale po mesiaci- dvoch to všetko ustúpilo a bolo to v pohode... Ťažkosti pri užívaní sú normálne.

in131
29. okt 2011

Ja vôbec neviem do čoho idem. Ale 16 den cyklu mám 7 tak ked píšete že stimulka trva mesiac tak okolo 7-9 by som ju mala mať zasebou. Prosím va 16 sa čína s likemi a inekcie kedy? my sme ešte neboli u koordinátorky. Ideme vo štvrtok.

si31si
29. okt 2011

@in131 ja tiež začínam 16Dc prvá injekcia 23 decapeptyl 😉

in131
29. okt 2011

@si31si Kolkatého maš 16 den cykla. Možno začneme skoro naraz

si31si
29. okt 2011

@in131 no ja si musím ešte počkať na mrchu akurát mám ovulu takže to vychádza tak na začiatok decembra u mna 😉

mona32
29. okt 2011

Ahoj, ja v pondelok idem pre lieky ku Dr. Hermanovi, uz 4 mesiace cakam na to, mame za sebou vsetky vystrenia, chvalenie od poistovne, takze uz konecne sa pustime do toho 🙂 🙂 . Ty ku komu chodis? A nevies kolko sa plati za cele umele oplodnenie?

in131
29. okt 2011

@mona32 Ahoj. Nám povedala doktorka že umele nás bude stať okolo 1000eur, ale od septembra zdvíhali ceny v Heliose tak neviem kolko budeme platit. Kamarátka ma za sebou umele a platila skoro 2000eur mala vela vajíčok a vela ich oplodnovali a ostali jej 8 embrií, inak na prvý šup čaká dvojičky

mona32
29. okt 2011

No aj ja som tak pocitala...Ked sa podari, tak stoji za to🙂

si31si
29. okt 2011

@in131 mne tiež krajko povedal okolo 1000 ale že 2000 fúha ale ked sa podarí tak to stojí za to horsie je ked to nevíde 😒

smeyka27
29. okt 2011

@linda81 ahooj tak sa len drzkaj,aby si nemala vela modrin 😉 kedy sa ti rysuje odber??

smeyka27
29. okt 2011

@deinad ahooj aj ja dakujem 😵 ja som myslela ze si uz "rozbehnuta" ..tak si este troska odychni kym nastupis na "kolotoc" 😉

vivike
30. okt 2011

timmka - ja som si zacala pichat vo stvrtok.... co teraz? nic. Doktor ma chcel poslat na geneticky testy, ale nakolko mi ich robili minuly rok, tak som to odmietla.... mozem skusit dalsie ivf. musím teraz pockat na dalsí menzes a potom sa mam ozvat dr., ci idem do toho alebo nie.... doktor sa vyjadril, ze zial, proti prírody oni nic nemozu robit.... hned ako som si zacala pichat injekcie a isla som na 1.-2. ultrazvuk, dr. mi povedal, ze velmi pomaly mi rastu a je ich malo (nato, ze mam 54kg a 31 rokov) dokopy som mala iba 8 ☹

in131
30. okt 2011

Žilinčanky v ktorej lekárni sti si vyberali lieky na iVF???? Recepty budem mať vo štvrtok a už nestihnem pri Heliose lekáren - musím si ich vybrať do piatku lebo v pondelok pichám.

solinkarka
30. okt 2011

@in131 ja som sice nevyberala lieky ale lekarne su otvorene aj cez vikendy 😉

alibabaa
30. okt 2011

@vivike ja ich mam dokopy 11 a dr. povedal, ze sa to pekne rozbehlo.. tak neviem podla coho to oni hodnotia.. dnes som bola na 2 kontrole..tiez mam 31 a 54 kg 😀

dandy914
30. okt 2011

baby, vsetky zacinate dlhy protokol 16DC? ja mam prist teraz v stredu pre protokol, to uz bude 18 DC, dufam, ze to nie je uz neskoro.

si31si
30. okt 2011

@dandy914 no ja som bola 17dc a teraz musím čakať na mrchu 😒

dandy914
30. okt 2011

@si31si a mala si mat tiez dlhy protokol? porazi ma, ked to ta sestricka domotala a budeme to musiet odlozit.

si31si
30. okt 2011

@dandy914 ano mám dlhý protokol začína sa 16dc a kedže som si bola po lieky 17dc tak teraz musím čakať sa mi to predlžilo som to chcela stinúť tento rok 😒 ale vychádza mi to tak na január 😉

dandy914
30. okt 2011

potom nechapem preco ma objednali az na 18 DC. radsej tam zajtra zavolam. tento rok by nam to tiez uz nevyslo a nechce sa mi cakat az do januara.

timmka
30. okt 2011

baby ste tu niektora ktora ma predpisany len gonal a cetrotide, kedy ste zacali liecbu??? boli ste na 2Dc ma ultr. dakujem, potrebujem to vediet

alibabaa
30. okt 2011

@dandy914 asi zavisi od centra, lebo ja ked som sedela u doktora tak povedal, ze mozem zacat uz 25 ale aj 27dc len musim predbehnut mrchu... ale to som ja.. ved zavolaj a dozvies sa. najlepsie to je prekonzultovat s tvojim dr.

alibabaa
30. okt 2011

@timmka ja mam namiesto cetroide diphereline. mam aj gonal. a bola som 4dc na kontrole. zasa zavisi od centra asi. ale povedali ze najlepsie prist 4dc a ked to vyjde na vikend tak 2dc..

linda81
autor
30. okt 2011

@smeyka27 Ahoj🙂, ach bojujem s tymi injakciami...zatial to ide v solupraci s manzelom, dnes 5 ty krat.Odber by mal byt 7.11 alebo 9.11, najneskor 11.11 , tak to mam v papieroch napisane....🙂.No a ET 2 dni na odber.

timmka
30. okt 2011

@alibabaa a pred mrchou si nic nebrala? trochu si ma upokojila, lebo moj dr. v car mi povedal ked som s nim volala ohladne ziadosti, ze mu mam volat najneskor na 2dc a ze zacnem so stimulkou a do polovice nevembra stihneme aj vklad a dnes som mu volaa , ze som dostala mrchu a on ze mam prist v stredu, tak preto sa pytam, to budem 4DC a este lieky nemam vybrate, ze kedy vlastne zacnem so stimulkou, myslela som ze na 2DC ma vysetri a hned na 3DC zacnem so stimulkou, tak kedy vlastne chce stihnun vklad v polovice novembra nechapem, dufam ze si ma nemyli s niekym inym a ze mi povie, ze je uz neskoro a budem cakat cely cyklus, bo ma porazi 😠

timmka
30. okt 2011

@alibabaa este som zabudla, ta kontrola bola co??? a kedy si zacala stimulovat? mozno som sa ta to pytala, len nepamatam

alibabaa
30. okt 2011

@timmka 😀 zlatko ty mas kratky protokol? zatial som pocula ze baby chodili na 2dc ale ked ti on povedal, tak vie co robi. ja mam dlhy protokol, tak ja som mala prist na 4dc ale si myslim, ze nic nestratis, lebo az vtedy som dostala tie inj. na lepsiu tvorbu folikulov. a ak je to tak, ze si ta s niekym pomylil tak to by nebolo dobre, by ste to potom nestihli v novembri ale tak pred vianocami 🙂 a cez sviatky aspon budes moct viac oddychovat. hlavne ziadne stresy, ten neprospieva.

alibabaa
30. okt 2011

@linda81 jej uz 5ty den? ja mam za sebou 14... nastastie mam tu susedku.. ale uz rozmyslam, ze si to mozno aj ja tie posledne razy pichnem.. nech uz neotravujem.. uvidim.. ale som si celkom aj zvykla 😀
ty mas asi kratky protokol, ze? ja dlhy.. preto tak dlho picham.. a budem najmenej do stredy, kedy idem na kontrolu. ale mam 11 folikov 🙂 len zatial su male.

linda81
autor
30. okt 2011

@alibabaa Ahoj..ja mam dlhy protokol, zacala som 8.10 tabletkami, 10.10, dekapeptyl, a od 26.10 Menopur...dufam , ze sa to aspon oplati...🙂

linda81
autor
30. okt 2011

@alibabaa boze ma netras, ze 17 dniiiiiiiii, ja sa chystam max 12