icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

alibabaa
4. nov 2011

@linda81 anoooo 😀 som ta predbehla aj ked si isla rychlostou blesku 😉

linda81
autor
4. nov 2011

@alibabaa takte budeme spolu cakat na test 🙂...co ja viem ci rychlostou blesku...so mnou sa to vlecie od 8.10 vlastne, ked som zacala tabletkami....

alibabaa
4. nov 2011

@linda81 jaj ozaj ty si mala tabletky ja nie. ja som zacala 17.10 injekciami. sa mi zdalo, ze kratsie stimulujes,.. ale to asi kvoli tym tabletkam 🙂

linda81
autor
4. nov 2011

@alibabaa kasom mala od 8.10 tabletky, 10.10 potom dekapeptyl depot injekciu,no a od 26.10 menopur.Folikuly vyzeraju zda sa dobre....tak snat to vyjde na 1 x.Nechcela by som toto cele este raz zazit...

alibabaa
4. nov 2011

@linda81 no veru ani ja .. jaj, tak ja som potom 26.10 zaregistrovala ze zacinas pichat. tak preto sa mi zdalo ze ides rychlostou blesku 😀
tesim sa ze to uz bude za nami 🙂

amilak
4. nov 2011

@linda81 drž sa, držím ti palce, neboj urcite to všetko zvládneš 🙂 🙂

tatinka
4. nov 2011

@sijust ajoj, dakujem ti za info, diky moc

tatinka
4. nov 2011

@alibabaa ja tie 2l za den dam v pohode,,,inak z tolkeho pitia musis byt na wc dost casto 🙂

tatinka
4. nov 2011

@clauda2010 ajoj, ja praveze informacie o tom nejak radsej necitam lebo ked si ich precitam budem mat pocit ze ohss uz na mna lezie aj ked to tak nebude 🙂,,jaj moja to som rada ze uz si lepsie na tom,,,kedy budes vediet ci bolo ivf uspesne?kedy ti to vychadza?

alibabaa
4. nov 2011

@tatinka no to teda som 😅

tatinka
4. nov 2011

@alibabaa aj si na pn?

clauda2010
4. nov 2011

ahoj ,ja sa informujem co najviac o vsetkom ohladne ivf , aby ma nic nezaskocilo 🙂)), mam ist na test 15steho , ty napis o sebe daco , ci stimulujes atd...

tatinka
4. nov 2011

@clauda2010 ahoj, este nestimulujem, mame od augusta ziadost na ivf ale stale len cakame , z centra nam este nevolali,,,takze zatial ani sama neviem co budem brat, tri iui boli nauspesne , ivf uz snad zaberie a bude babo 🙂

clauda2010
4. nov 2011

tak vela stastia ti prajem a nech cim skor stimulujes

linda81
autor
5. nov 2011

@tatinka ahoj...ja som tiez stresovala, ked ma brucho zacalo boliet, ze OHSS...nastastie vcera bolo vsetko OK na sone aj labak, tak to uz asi dotiahnem do pukncie...dufam , ze cez vikend sa folikulom nic nestane.Ale brucho uz poriadne citim....nacase, ze v pondelok sa to skonci...a v stredu zacne konecne nieco nove🙂.

si31si
5. nov 2011

ahojte babulky kdeže ste, víkendujete?

porinka
5. nov 2011

Ja sa dnes chystám na oslavu prvých narodenín nášho krstniatka... 🙂

porinka
5. nov 2011

som si pred chvíľou pichla inj, ale tak sa mi ruky triasli, že som sa skoro netrafila... 😖

smallyell
5. nov 2011

caute baby, chcem sa opytat, injekcie si pichate niekde v strede podbruska, lebo mne uz dva dni sestricky pichaju vlavo, chcem si byt ista, ze vsetko robia spravne...

smallyell
5. nov 2011

@porinka ahoj, ja picham rano o pol osmej, to ty az tak neskoro?

porinka
5. nov 2011

@smallyell
ja som si to dala na pol dvanástu. Veď to je jedno kedy, si myslím. Inak ja si pichám raz na jednu stranu, raz na druhú. Tak som to robila aj pri Fraxiparine.

smallyell
5. nov 2011

@porinka
budem im musiet povedat, nech to pekne striedaju zo strany na stranu, nech sa vytvoria vajka v obidvoch vajecnikoch nie?

porinka
5. nov 2011

@smallyell
nemyslím, že by to malo na to vplyv...možno sa mýlim. Ja to tak robím preto, aby som nepichala stále na rovnaké miesto, ktoré by ma potom riadne bolelo...takto to bude rovnomerne

smallyell
5. nov 2011

@porinka
mna to trosku stipe, a mam len nafucane brucho...no uvidime co mi povie dr. na kontrole

timmka
5. nov 2011

baby mali ste aj vy pocas stimulky vela plodneho hlienu, dnes ho mam , som len 7DC a dnes ma caka 6 injekcia, bojim sa aby som nahodou neovulovala skor a dr. nestihne ani odber, moze sa stat?

alibabaa
5. nov 2011

@timmka a kedy ides na kontrolu? aj ja som mavala tie hlieny take podozrive.. ale zatial je vsetko ok..

timmka
5. nov 2011

@alibabaa to vazne? to len dnes a je toho dost, ale dufam ze je vsetko v poriadku, ja idem v pondelok a v stredu na odber, tak dufam ze to stihnem 😢 , picham si aj cetrotide, to je vraj na zablokovanie ovul. ale dnes som bola v byte lebo ho prerabame a zametala som, zahynala a napinala, tak sa bojim ze ci som nieco neporobila, dúfam ze nie

timmka
5. nov 2011

@alibabaa a ktory den si to mala? nevies?

alibabaa
5. nov 2011

@timmka tak tri-styri dni dozadu na druhy den som isla na kontrolu a vsetko bolo ako ma byt. zajtra idem na punkciu.

si31si
5. nov 2011

@alibabaa ahoj ked picháš tie injekcie tak vyberieš z chladničky a pichneš alebo chvílu počkáš? a babule kedy picháte ráno alebo večer?