Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@clauda2010 ajoj, ja praveze informacie o tom nejak radsej necitam lebo ked si ich precitam budem mat pocit ze ohss uz na mna lezie aj ked to tak nebude 🙂,,jaj moja to som rada ze uz si lepsie na tom,,,kedy budes vediet ci bolo ivf uspesne?kedy ti to vychadza?
ahoj ,ja sa informujem co najviac o vsetkom ohladne ivf , aby ma nic nezaskocilo 🙂)), mam ist na test 15steho , ty napis o sebe daco , ci stimulujes atd...
@clauda2010 ahoj, este nestimulujem, mame od augusta ziadost na ivf ale stale len cakame , z centra nam este nevolali,,,takze zatial ani sama neviem co budem brat, tri iui boli nauspesne , ivf uz snad zaberie a bude babo 🙂
tak vela stastia ti prajem a nech cim skor stimulujes
@tatinka ahoj...ja som tiez stresovala, ked ma brucho zacalo boliet, ze OHSS...nastastie vcera bolo vsetko OK na sone aj labak, tak to uz asi dotiahnem do pukncie...dufam , ze cez vikend sa folikulom nic nestane.Ale brucho uz poriadne citim....nacase, ze v pondelok sa to skonci...a v stredu zacne konecne nieco nove🙂.
ahojte babulky kdeže ste, víkendujete?
Ja sa dnes chystám na oslavu prvých narodenín nášho krstniatka... 🙂
som si pred chvíľou pichla inj, ale tak sa mi ruky triasli, že som sa skoro netrafila... 😖
caute baby, chcem sa opytat, injekcie si pichate niekde v strede podbruska, lebo mne uz dva dni sestricky pichaju vlavo, chcem si byt ista, ze vsetko robia spravne...
baby mali ste aj vy pocas stimulky vela plodneho hlienu, dnes ho mam , som len 7DC a dnes ma caka 6 injekcia, bojim sa aby som nahodou neovulovala skor a dr. nestihne ani odber, moze sa stat?
@alibabaa to vazne? to len dnes a je toho dost, ale dufam ze je vsetko v poriadku, ja idem v pondelok a v stredu na odber, tak dufam ze to stihnem 😢 , picham si aj cetrotide, to je vraj na zablokovanie ovul. ale dnes som bola v byte lebo ho prerabame a zametala som, zahynala a napinala, tak sa bojim ze ci som nieco neporobila, dúfam ze nie

@linda81 anoooo 😀 som ta predbehla aj ked si isla rychlostou blesku 😉