Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@alibabaa jaj no tak to ozaj smola , ja som zas v tomto taky posero ze ked beriem lieky a precitam si neziaduce ucinky tak uz hned mam pocit ze to uz mam 🙂, aj drahy mi hovori vzdy ze radsej to nemam citat lebo sa doplasim uz na zaciatku 🙂,,,ale teraz ked ti bude zle uz to urcite bude z tehu 🙂
@tatinka hihi, tak s tymi pribalovymi letakmi som na tom podobne. ja to citam ako povinnu literaturu. 🙂 teraz ked mi davala v lekarni lieky, tak mi jedny vybalila z krabicky a dala mi ich len tak bez pribaloveho letaka. tak som si ho vypytala, ved ja si to musim precitat. 😀
nevysvetlitelna neplodnost je sice blba, ale na druhej strane aspon nam nie je nic vazne, no nie.
my sme skusili najprv 2x IUI v iscare ba, ale tam to bolo podla mna uplne zle a teraz sme v ginfive. laparku mi robili v gynfive, vsetko bolo ok, aj sa nam hned po nej zadarilo IUI, ale nedopadlo to dobre.
@alibabaa hormony su skratka svinstvo. ale co uz narobime. a ake kvapky ti dal homeopat? beriete aj nejake vitaminy alebo ine zazracne mediciny? ja len kys. listovu. ale rozmyslala som co by som este mohla nasadit aby som zvysila percento uspechu. aj zostanes po vklade doma lezat ci normalne pojdes do prace? ja sa neviem rozhodnut. ale moja lekarka ma chce poslat na pn.
@dandy914
@dadaba ahojte kocky...tych par dni s injekciami sa da vydrzat, OPU bola OK, mala so, sice zly pocit, ale da sa (i ked 2 x by som uz asi nechcela vsetkym prejst🙂).Zelam vela odvahy a trpezlivosti.
Inak , tiez mam tie stavy, ze vsetko OK, potom strasny strach ak to nevyjde a tiez ak to vyjde a nieco sa pokazi....a tak...to patri asi k tomu.No a miestami strasna lutost,ze nemozem mat deti normalne.Ale ako mm hovori, mame aspon tuto moznost a podmienky na to, tak sa ucim byt za to vdacna🙂.
Dnes som si pichla 6tu inj. Diphereline, bolia ma prsia, ako keď som bola tehu...chcem sa vás spýtať, či vám meškala menštruácia po týchto inj. a či ste ju mali dlhšie alebo silnejšiu ako obvykle. Ď.
@dandy914 kvapky od homeopata.. no to si on tam priamo miesa. take nejake flasticky mi dal a ja som pekne poctivo pila.. teraz sa chystam znova nasadit na zaludok... a kys.listovu jem len ked ma napadne. viem ze by sa mala pravidelne brat.. ale ja som taky zabudko.. po vklade budem mat upraveny rezim v praci. tak ako mi to bude vyhovovat. robim ucto vo firme ale na dohodu.. inak som nezamestnana. tak to nebudem riesit s pn.. po vklade budem ale doma lebo je tam aj tak vikend 🙂 cize od piatku do nedele klud kludovaty 🙂 🙂
@alibabaa to mas super, ze si to vies v praci takto zariadit. moja obvodacka ma chce nechat od opu doma. lenze ja som v praci nikomu nic nehovorila a je mi blbe zrazu zostat doma. neviem ci to mam sefke povedat alebo sa tvarit ze som chora.
a ako sa maju vase embrijka? ako casto ta informuju co sa s nimi deje? ozaj, nedali ste si ten embryoscope? nam to v GF ponukli, ale zatial sme sa nerozhodli ci to chceme.
@dandy914 volam si kazdy den, len neviem ci zajtra budem volat,.. povedali mi dnes, ze vsetkych 6 je ok a pekne napreduju dopredu. prelomovy je ale treti den co je zajtra. ze sa budu menit na embrijka a ze to co mi povedia rano, bude iba info,ktore sa do rana moze zmenit. cize vo stvrtok rano volam presne o 11 😀 😀
dali sme si embryoscope. pocula som nan len dobre odozvy. tak nechcem nic zanedbat a urobim vsetko co je v mojich silach.
co je to ten embryoscope?
no to by aj mna zaujímalo
@zizika3
@si31si embryoscope mi ponukli v gynfive v ba, je to specialny inkubator v ktorom sa kultivuju embria. vraj je to lepsie ako kultivacia v normalnom inkubatore, lebo tam maju embrijka idealne podmienky a netreba ich kvoli hodnoteniu z neho vyberat. aspon tak mi to dr. v skratke vysvetlil. akurat ze to stoji dalsich 300 eur na vyse. 😝
prva injekcia bola v pohode. nezdalo sa mi to byt nejake komplikovane. zmiesat prasok s vodickou a pichnut. nic ma nebolelo, mozno trosku stiplo ale ovela menej ako pregnyl ked mi pichali. zajtra si to chcem pichnut sama. uvidim ci sa mi nebudu ruky triast. 😀

@dandy914 podobne ako ty, mam sice polycyst, vaj,ale vraj to nie je problem, laparka ukazala ze vajecniky mam pekne priechodne, odstranili mi 2 endo nalezy a nezistili nic, uzavreli nas ako nepolodnost z nevysvetl,pricin, skusili sme 3 iui - neuspesne, teraz cakame na prve a verim ze posledne ivf -pretoze bude urcite uspesne🙂, inak o babo sa snazime tri roky a toho dva to riesime po lekaroch, skusali sme aj helios teraz chodime do iscaru v mt, ty si aj bola na laparku?