Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
prave som zistila, ze mam potej dnesnej injekcii celkom slusnu modrinu. 😝
ahojte , dnes mi volali z centra, konocm novmebra uz zacnem aj ja stimulku
@dandy914 ano dnes uz konecne som sa dockala🙂v pondelok idem na pohovor, neviem este co budem brat, vravela mi do telefonu ze picha sa dva tyzdne a potom je odber, mrchu mam mat koncom mesiaca a potom sa hned asi zacina,,,lebo som sa jej pytala rekua k mam dlhy protokol ze teda zacnem az po novom roku lebo na sviatky som sa nechela zaoberat este aj liekmi a inj, ale povedala ze kratky a ze do Vianoc sa tihne aj vklad, od dnes uz teda pichas?ake mas zatial pocity ?ako to na teba vplyva?
@tatinka zatial asi nijako. dnes bola len prva injekcia, to sa asi hned neprejavi. som trosku unavena, ale to bude skor preto ze som chora. na bruchu mam fajnovu modrinu. tak sa tesim na zajtrajsi pichanec. uz budem pichat sama. som zvedava ci som sikovnejsia ako sestricka alebo dopadnem s rovnakou modrinou. 😝
@tatinka moj mi slubil ze to skusi. ale neviem ci to zvladne, tiez odpadava ked vidi ihlu. 🙂 nejako to spolu zvladneme, najprv som mala z toho strasny stres, ale dnes ked som videla tu sestricku tak mi to prislo dost jednoduche. uvidm, ci aj zajtra budem taka hrdinka. 😀 zdalo sa mi ze to pichla dobre, ani nebolelo, tak neviem preco mam modrinu. no co uz.
vobec neviem ako je to s kontrolami. ja mam ist na sono a krv az na 4dc, v protokole mam, ze dalsi postup sa urcuje vzdy po odbere krvi a po sone. asi zavisi od toho ako budeme reagovat.
@dandy914 mne sestricka v iscare nevie nabrat krv, ma dobodala ako sito tak som chcela vedeit ci ma bude dobat casto alebo nie az tak velmo casto 🙂,,moj to ani neskusi, to ma hned oboznamil ze nehrozi take nieco🙂on aj ked v telke vidi nieco z lekarskeho prostredia hned to prepina🙂
@tatinka skusam vsetko mozne aj nemozne. chvilku mi je dobre a potom mi zase vyskoci teplota. nie moc, ale zajtra mam ist na odbery na tie predoperacne vysetrenia a dokina vravela, ze mi to moze ovplyvnit vysledky.
@in131 super, uz sa mi zdalo, ze bud uz maju baby po alebo zacinaju az v decembri. a aky mas protokol dlhy ci kratky?

@si31si, Mňa manžel prehovára, aby sme najskôr skúsili jedno a ak to nevíde dáme si na KET dve, ale chcela by som aby to vyšlo na prvý šup, takže, ak doktor vyslovene nepovie nie, dávame dve 🙂