icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

alica311
8. nov 2011

@si31si, Mňa manžel prehovára, aby sme najskôr skúsili jedno a ak to nevíde dáme si na KET dve, ale chcela by som aby to vyšlo na prvý šup, takže, ak doktor vyslovene nepovie nie, dávame dve 🙂

alibabaa
8. nov 2011

@linda81 a to by mohlo nejako ovplyvnovat? som este nic take nepocula. neboj. nejaky spln nas predsa nerozhodi...

dandy914
8. nov 2011

@si31si a co budes pichat? vsetko mas v perach? ja mam diphereline a este cosi ako normalne injekcie a gonal v pere. mne to pero potom co som tu citala pride zlozitejsie ako normalna injekcia. ale zatial som to nejako pobrobne neskumala, na gonal mam este cas. 🙂

si31si
8. nov 2011

@dandy914 no mne dali len decapeptyl a puregon nič viac nedali. tak dúfam že len tieto dve budem dávať 😉

dandy914
8. nov 2011

prave som zistila, ze mam potej dnesnej injekcii celkom slusnu modrinu. 😝

linda81
autor
8. nov 2011

@alibabaa no nikedy sa operacie horsie daria pocas splnu a tak....kukni lunarny kalendar🙂..mozno to fakt funguje....🙂

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 ahojky, inak aky mas protokol? mne uz dnes volali z cenra, v pondelok idem na pohovor a o par dni zacinam uz aj ja

tatinka
8. nov 2011

@alibabaa mna to tiez bolieva veru, a aj tam ako mas maternicu vedla pupku kusok,aj take hrcky si namatam ako zrasty alebo co, uz ti davno laaprku robili?

tatinka
8. nov 2011

ahojte , dnes mi volali z centra, konocm novmebra uz zacnem aj ja stimulku

tatinka
8. nov 2011

@linda81 ahoj citam ze uz ides na vklad, drzim palce nech vsetko vlozia ako maju a nech sa zadari krasne zdrave mimi🙂

dandy914
8. nov 2011

@tatinka nebodaj vam konecne schvalili ziadost? ja mam dlhy protokol, dnes t.j. 24 DC som zacala s diphereline, potom mam gonal a pergoveris.

@linda81 aj ja sa pridavam a zajtra drzim vsetky prsty.

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 ano dnes uz konecne som sa dockala🙂v pondelok idem na pohovor, neviem este co budem brat, vravela mi do telefonu ze picha sa dva tyzdne a potom je odber, mrchu mam mat koncom mesiaca a potom sa hned asi zacina,,,lebo som sa jej pytala rekua k mam dlhy protokol ze teda zacnem az po novom roku lebo na sviatky som sa nechela zaoberat este aj liekmi a inj, ale povedala ze kratky a ze do Vianoc sa tihne aj vklad, od dnes uz teda pichas?ake mas zatial pocity ?ako to na teba vplyva?

dandy914
8. nov 2011

@tatinka zatial asi nijako. dnes bola len prva injekcia, to sa asi hned neprejavi. som trosku unavena, ale to bude skor preto ze som chora. na bruchu mam fajnovu modrinu. tak sa tesim na zajtrajsi pichanec. uz budem pichat sama. som zvedava ci som sikovnejsia ako sestricka alebo dopadnem s rovnakou modrinou. 😝

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 mozem sa tas pytat ako casto sa pocas stimulky chodi na kontrolne sona a krv?...manzel ti nebude pichat?mne priatel urcite nie, by odpadol uz len keby vidi ihlu🙂 juj ti dako asi zle pichla ked mas modrinku🙂

dandy914
8. nov 2011

@tatinka moj mi slubil ze to skusi. ale neviem ci to zvladne, tiez odpadava ked vidi ihlu. 🙂 nejako to spolu zvladneme, najprv som mala z toho strasny stres, ale dnes ked som videla tu sestricku tak mi to prislo dost jednoduche. uvidm, ci aj zajtra budem taka hrdinka. 😀 zdalo sa mi ze to pichla dobre, ani nebolelo, tak neviem preco mam modrinu. no co uz.
vobec neviem ako je to s kontrolami. ja mam ist na sono a krv az na 4dc, v protokole mam, ze dalsi postup sa urcuje vzdy po odbere krvi a po sone. asi zavisi od toho ako budeme reagovat.

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 mne sestricka v iscare nevie nabrat krv, ma dobodala ako sito tak som chcela vedeit ci ma bude dobat casto alebo nie az tak velmo casto 🙂,,moj to ani neskusi, to ma hned oboznamil ze nehrozi take nieco🙂on aj ked v telke vidi nieco z lekarskeho prostredia hned to prepina🙂

dandy914
8. nov 2011

@tatinka no, asi to bude castejsie, aspon bude mat sestricka sancu sa to naucit. 😀

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 asi sa spytam sestricky ci si nemozem dat krv nabrat tuna a len jej to priniest🙂 ale to mi asi nedovoli kedze to mam hodinu busom do mt to asi nesmie tak dlho byt krv v skumavke len tak 🙂

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 ja ti dam ze naucit 🙂 no naucit sa to moze len nie na mne 🙂

dandy914
8. nov 2011

@tatinka a nemaju tam nejaku inu sestricku co by to zvladla lepsie? nakonie si budes nielen sama pichat injekcie ale aj brat krv. 😀

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 heh to by ma asi museli kriesit keby si mam brat krv🙂 neviem, vzdy tam bola len ta jedna,,,ale tak nevadi, vsak vydrzim🙂, inak mne sa ti uz o tom vsetkom aj zo 3 krat snivalo🙂 ja o ohss sa mi tuto noc snivalo asi preto ze sme sa vcera o tom bavili tuna 🙂

dandy914
8. nov 2011

@tatinka tak rychlo treba zmenit temu lebo sa ti bude dnes snivat ako si beries krv. 😝 mne sa zatial nesniva, ale vsetko jedno mi nie je. mam pred tym vsetkym dost respekt. ale idem uz asi do postele, nejako mi zase vyskocila teplota. dokelu, uz sa mi zdalo ze mi je lepsie.

tatinka
8. nov 2011

@dandy914 o krvi sa mi sniva castokrat, ale jedna dama mi hovorila ze snov o krvi sa netreba bat lebo krv vzdy znamena zivot,,,juj moja neskusala si tekane caj na chripku a nachladnutie?mne to pomaha, skus, aj taky babsky recept ako sa naparit nad slanou vodou,

si31si
9. nov 2011

@tatinka no super takže ma ešte predbehneš 😉 aspon sa ťa môžem pýtať ako čo 😉

in131
9. nov 2011

@dandy914 AHoj ja som začala s liekmi v pondelok ja mám proveru, dekapeptil a gonal. Budeme spolu bojovať. A pod vianočným stromčekom budu dve čiarky 😉

porinka
9. nov 2011

@dandy914
Mne tiež prvú inj pichala sestrička, to ma aj celkom bolelo, ale čo si pichám sama, ma nebolí a zatiaľ ani modrinu nemám... 😀 a treba si nájsť svoj systém pri pichaní, lebo sestričky sú vlastne profíci 😅

dandy914
9. nov 2011

@tatinka skusam vsetko mozne aj nemozne. chvilku mi je dobre a potom mi zase vyskoci teplota. nie moc, ale zajtra mam ist na odbery na tie predoperacne vysetrenia a dokina vravela, ze mi to moze ovplyvnit vysledky.

@in131 super, uz sa mi zdalo, ze bud uz maju baby po alebo zacinaju az v decembri. a aky mas protokol dlhy ci kratky?

dandy914
9. nov 2011

@porinka a pichas si sama alebo asistuje manzel? ja som zvedava ako nam to dnes pojde. ale budem pichat az vecer, nech mam na to klud. zatial pichas len ten diphereline alebouz si nieco pridala k tomu?

alibabaa
9. nov 2011

@tatinka minuly rok v septembri. akoze ta rana to okolie je take tvrdsie. ale kde mas tie hrcky? kde ich mam hladat?

in131
9. nov 2011

@dandy914 Ja mám dlhý protokol. Ale ako vidiš ešte len treti den jem 3 den pichať začínam decapeptil až v pondelo. Ideme kročik za krôčkom. Každý ma iné lieky, pichaš si sama? Ja sa chystám sama dufam že to zvládnem. Si na pn? Ako sa cítiš. ja mam brucho nafuknute. Inak nič. 😉