Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@in131 ja mam tiez dlhy protokol. vcera mi pichla sestricka prvy diphereline, dnes chcem skusit sama. nezdalo sa mi to byt zlozite, uvidim vecer ci sa odvazim pichnut si tu ihlu do sadielka. 😀 som pn, ale nie kvoli stimulke, som chora. a citim sa ako zbity pes, ale to je tou chorobou. brucho mam nafuknute aj ja, ale to bude tiez asi skor naliate z caju. ty si pn?
ja nemam antibiotika, drapla ma len nejaka viroza. a zajtra mam ist na predoperacne, tak som zvedava co z toho bude.
@dandy914 ano som na pn. A budem až do výsledku. Robím s detmi a tie su stale choré tak som doma. Mne dali trojdnové antibiotiká. Mala si zapchatý nos? Ja áno preto mi ich asi dali aj hrdlo som mala riadne červené a nemám mandle tak mi povedala že len tak mi to neprejde. Ale ked sa to môže tak mi to nevadíl. Dávam si aj probiotika bojím sa infekcie - vždy ju mávam skoro z každých antibiotik.
Ahojte baby, dlhsie som nepisala ale citam kazdy den 🙂 Dnes som volala do poistovne a ziadost mam schvalenu do dvoch dni ju posielaju do GF. Len sa chcem opytat, mozno sprostost, ked ma zavolaju na konzultaciu, nebude vadit ze budem mat mrchu?(neviem ci nebude nejaka prehliadka alebo tak.) Lebo cez vikend mam dostat 😒 a nerada by som bola, keby to musim znova o tyzden odlozit. Ved predsa chceme to stihnut to do konca tohto roku 😀 😀 😀
@alica311 ahoj, jasne aj mne v centre povedali ze mi budu volat. Len ja som bola strasne nedockava 🙂 Uz som volala min.tyzden (co bolo mesiac po podani) povedali ze ked sa neozvu do dnes- mam zavolat. Tak som zavolala a pani mi povedala ze do piatku to bude v centre. Kludne si tam zavolaj
@porinka sestricka spominala, ze mam pichnut do 24 hodin. ale ze medzi prvou a druhou to nemusim dodrzat. ja si chcem totizto pichat vecer, nech nemusim rano pred odchodom do prace stresovat. tak dufam, ze to fakt nebude vadit ked dnes pichnem az vecer. a ty si tiez v GF, ku komu chodis? ja k drabekovi.
@99azura99 ahoj, nechcem ti kazit radost ale neviem ci to stihnete do konca roka. ja mam mrchu dostat tiez tento vikend a uz od vcera stimulujem. dalsi cyklus by nam uz do konca roka nevysiel, vklad mi vychadzal na vianoce. ja mam ale dlhy protokol. radsej sa objednaj na konzultaciu este tento tyzden pred mrchou, ak by si mala kratky protokol mozes hned s mrchou zacat.
Ahojte kocky...tak ja mam svoj prvy ET (dufam , ze aj posledny🙂) za sebou.2 krpceky 4- bunkove su vlozene...dufam , ze sa im bude darit🙂:Pocity nemam ziadne...asi mi to este nedochadza🙂... a vy ako?
@dandy914 ahoj no ako si to napisala hned som sa uvedomila ze mas pravdu 😕 ale mam sa objednat aj ked ziadost do centra pride v piatok alebo mozno az v pondelok? Ja a kratky protokol 😀 ? Urcite budem mat dlhy a pri mojom uzanom stasti v january budu mat v centre dovolenku alebo co ja viem co 🙂
Baby neviete mi niektora napisat podla coho urcuju ten kratky alebo dlhy protokol? Na MK som nasla ze to je individualne. Nasla som ze: vek (ale ako nechapem ci mladsie maju kratky alebo starsie...) vaha... 🙄
@linda81 tak nasa prva potencialna tehulka. dufam, ze nam to tu pekne roztehulkujes a vsetky ta budeme nasledovat. 😀
@tatinka gyndovi a na anesteziologiu? 😲 ja idem mojej obvodnej na odbery a potom na interne. uz mi je lepsie, len ta teplota mi stale vyskakuje, nemam vysoku, ale dokina tvrdila ze aj nizka mi moze ovplyvnit vysledky, tak neviem.
@99azura99 ja by som sa objednala hned. doki ti uz povie co a ako, mne dokonca hovoril, ze sa da zacat aj bez ziadosti, ze oni ti lieky "pozicaju" a potom im to vratis. a ked ti povedali v poistovni ze to mas schvalene tak nie je o com. mne doki vysvetloval rozdiel medzi dlhym a kratkym protokolom tak, ze dlhy sa dava vtedy ked v pohode ovulujes, vtedy vlastne treba potlacit tvoje vlastne hormony, pri kratkom tvoje vlastne hormony nepotlacaju.
@99azura99 Ani nehovor, od mojej prvej návštevy v centre ubehli ani nie dva mesiace a pripadá mi to ako dva roky 😒 Môžem sa spýtať, koľko platia predoperačné vyšetrenia a čo zahŕňajú, niektoré baby píšu, že treba ísť k obvodnej, iné, že aj svojmu gynekológovi a tak, som z toho jeleň, ak by predoperačné platili dlhšie, začala by som si to už vybavovať, nech potom nestresujem 🙂
ozaj, dnes som si sama pichla diphereline. nebolo to nakoniec take jednoduche ako sa mi vcera zdalo. paradoxne s pichnutim som nemala problem, horsie to bolo s miesanim. nevedela som ten roztok dostat naspat do striekacky. 🙂 ale nakoniec sa podarilo.

@dandy914 Ja beriem aj antibiotiká - dnes posledný den. V pondelok som začala s proverou a ochorela som tak mi dali antibiotika na 3 dni. Nemohla som dýchať a nespravili by mi predoperačné. Volala som do martina a koordinátorka povedala že môžem antibiotiká - mám piť vela vody a potiť sa.