Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Baby ja idem zajtra na kontrolu a opytam sa nato 😉 ze kedy sa dava kratky a kedy dlhy, ale asi si zoberiem pero a papier, aby som to nedomotala 😀
Ahojte tak ja som dnes začala proverou a prvá injekcia bude 17.10. diphereline 🙂
inak sa chystám na budúci týždeň byť doma, lebo mi vychádza nočná a to fakt netuším, či by som to zvládla. Takže si budem doma lebediť! 😀
@tatinka Ahoj ja mám 26 r., ani len netuším, aký protokol mi dajú a podľa čoho sa to určuje, chcela by som si dať 2 embryá, ale doktor ma odhovára, že som príliš mladá a chudá a či chcem rodiť 34 týždni, celých 9 mesiacov ležať atd.... Ale pri dvoch je tam väčšia šanca, tak asi dáme dve 🙂 No ak máš 29 tak si myslím, že to je ešte pohodový vek 😉
Takže kontrola v BA absolvovaná. Na ultrazvuku Mudr. čosi frflala, že či sa mi niečo robilo s vaječníkom, bo ho tam nevidela...hlavne, že pred mesiacom mi ho Mudr. na preventívke videl a všetko bolo ok. 😠 V nedeľu začínam pichať Gonal, 150. A v piatok opäť na kontrolu, už aj na krv. Dnes sme pred centrom dostali papučku od mestských, lebo sme zaparkovali aj na tráve, takže sme im dali 20 evri zarobiť...chjó ☹
baby, pre istotu sa pýtam... Modrý gonal je to isté ako červený len v menšom? Mám doma 1 červený a 2 modné. Míňa sa mi červený a mám ďalej stimulovať, teda mám normálne keď sa minie pichať ďalej modrý? A ako ste prechádzali z jedného balenia na druhé? Vytiahli ste na posledný pokus z červeného plnú dávku, alebo ste pichli koľko sa podarilo vytiahnuť a doplnili ste ju z modrého?
@dandy914 ahoj, ja ešte neviem kedy bude OPU. Dnes som bola iba na druhej kontrole a povedali mi, že mám odozvu na oboch vaječníkoch, ale folikuly asi ešte nie sú dosť veľké a teda mi zvýšili dávku gonalu zo 150 na 185. V pondelok idem na ďalšiu kontrolu. O OPU zatiaľ nehovorili nič. Predpokladám, že koncom budúceho týždňa. Ja idem na predoperačné až v utorok a ešte čakám na výsledky krvi, ktorú mi musela brať obvodná lebo to internista neberie a tie budem mať až v priebehu budúceho týždňa, takže dúfam, že to skôr ani nebude, lebo nestíham... 🙂 A neboj ubieha to rýchlo, aspoň mne sa tak zdá... Ja už pichám diphereline 15 dní a gonal 6 dní, ale tiež by som brala keby to už bolo...
@alica311 ahoj no nejako som nezistila kedy davaju kratky a kedy dlhy protokol, tolko veci na mna chrlili ze som nevedela kde mam hlavu. Ale nechali ma zacat stimulovat 🙂 hned mi pichli prvu inj. taka som nejaka zmatena, lebo som ani nedufala ze by som to stihala tento rok 🙂 Ale ja mam tiez 26 a mam dlhy protokol. 😕
@dandy914 ano tesim sa 🙂 Dnes mi pichli diphereline, potom mam doma gonal , pergoveris, pregnyl a ten utros teraz si mozem ist nastudovat co to o babach pri stimulkach 😀 lebo hned dnes v lekarni(kde som brala inj.) som kupovala brufen a lekarnicka mi na supu povedala ze to by som uz nemala brat 😕
tak to mame rovnaku stimulku. a nepopytala si sa tej lekarnicky preco?
Baby a ako ste daleko so stimulkou. Ja beriem piaty den proveru. Od pondelka začínam pichať dekapeltyl.

Ahojte dievcata...dakujem vam vsetkym za podporu.Zatial mi je OK , ani sa dako nestresujem fajn pocit jednoducho.Obcas pichne v podbrusku, ale to este od OPU.Inak ...tie interne predoperacne to je specialita SR, tu v DE sa daco take nerobi, jedine, ked je indikacia, s anesteziologom pohovor staci,normalne to ma byt 24 hod pred planovanym vykonom, ale tito ambulantni robia aj v ten den.
@tatinka neboj nic...to pichane sa dako prekonas🙂...ako my vsetky..🙂