icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

tatinka
17. nov 2011

@timmka ahoj mozem sa tas pytat to treba vela vody pit aj po odbere a po vklade?alebs taci len pocas stimulky?

dandy914
17. nov 2011

@porinka namiesali sme druhu. 🙂 to rozpustadlo je len fyziologicky roztok, to mi neublizi. len mi bude teraz jeden roztok chybat. kolko mas tych injekcii dipherelinu? ja 28, myslis ze to budem vsetko potrebovat? vobec neviem ako dlho ta stimulka vlastne trva a kedy je opu. na zasiatku dr. hovoril ze opu by mohlo byt okolo 24, ale to sa mi zda nerealne, ked len zajtra idem na prvu kontrolu.

simi81
17. nov 2011

@tatinka testovať by som mala az po vianociach podla vkladu koordinátorka spominala okolo 15. decembra uz by malo byť aj po vklade ale testovať asi budem aj po stromček

porinka
17. nov 2011

@dandy914
ja som mala tiež 28 ks, dnes som začala tretie balenie. Vôbec netuším, ako dlho to bude trvať 😖 Zajtra idem na kontrolu, tak snáď budem múdrejšia...Všetko asi záleží od toho, ako reagujú naše vaječníky...

porinka
17. nov 2011

@iva567
ako si dopadla???

in131
17. nov 2011

@simi81 u mna podla všetkeho by mal byť vklad do 9. Zčínala som proverov 7.11. A test by mal byť 23 to by boli krásne vianoce. 😉

simi81
17. nov 2011

@in131 ja som začinala proverou 10.11 od dnes dipherelin apotom menopur. a vianoce budú najkrajšie musíme veriť však si to uz po tom všetkom aj zaslúžime no nie 😝 a si aj na pn

in131
17. nov 2011

@simi81 Ano som od začiatku na pn. Potrebujem si oddýchnuť - robim s detmi a nieje to najvhodnejšie prostredie - chrípky,...... všetko možne. Doma je tak dobre. Ak nam víde naše prvé IVF tak ostávam doma až do vytuženého konca. Už si rozhodnutá kolko si daš vložiť? ja stale váham , každý ma nahovára na dve ale či to zvládnem? Chcela by som jedno ale bojim sa že čo ak sa nepríme a dve su väčšia pravdepodobnosť. Držím aj tebe palce - vyzera to tak že budeme mať skoro rovnaky termin - možno aj vklad bude rovnako. Kde chodíš my do heliosu MA

simi81
17. nov 2011

@in131 aj ja som na pn a mam aj skvele vychádzky takze úplne volno treba oddychovať a kolko si dám vložiť tak nad tým rozmýšlam už dlho aj ja sa bojim dať dve asi uvidím akej kvality budu vajíčka a či by si to zvládla jasne že hej však jedno alebo dve boli by tvoje a mozno práve tie dve by boli lepšie ako jedno čertíča

simi81
17. nov 2011

@in131 este som zabudla chodím do iscare

porinka
17. nov 2011

@simi81
a kto ti dal PN? a diagnózu akú, keď máš a jvychádzky? Aby som vedela, kam ísť po PN, ja mám zatiaľ náhradné voľno.

in131
17. nov 2011

@simi81
@porinka Mne dala pn moja gynekologička. A vychádzky mama od 10 do 12 a od 14 do 16. Ale rozprávala som sa s jednou kočkou a ta že ma ešte lepšie vychádzky. Mne dali odporučanie na pn v Heliose v mA a na základe toho mi dala doktorka pn. Diagnozu - neviem čo tam dala N97. Na kontrolu mam isť až ked budem vedieť výsledok takže to je až niekedy cez vianočne sviatky. 😉

aisha6
17. nov 2011

@tatinka ahoj diky. vklad by som mala mať prvý decembrový týždeň takže stíham aj test do vianoc.A ty kedy by si mala mať vklad?

simi81
17. nov 2011

@porinka pn my dal gynekolog a na vychádzky som sa opytala tak mi dal 8 - 10 a 14- 19 diagnozu mam tiež N97 aj ja som mala odporučanie ale ani mi ho nebolo treba kedze mám dobrého doktora.
@in131 a po prvom decembri ti nekázala prísť na predlženie pn cez prechod mesiaca netreba to do socialky

tatinka
17. nov 2011

@simi81 ja som tiez tak rozmyslala ze na Vianoce by som si urobila test

in131
17. nov 2011

@simi81 tak take vychádzky chcem aj ja, mam si prisť len pre lístok na peniaze

tatinka
17. nov 2011

@aisha6 niekedy v polke decembra, zalezi na tom kedy presne mi pride mrcha lebo mne nechodi presne, chodi ako sa jej chce🙂

simi81
17. nov 2011

@tatinka ježiško pod stromček 😀

aisha6
17. nov 2011

@99azura99 ahoj no mne v centre povedali že ak nedostanem do 32 DC tak mám prísť na druhý deň.Tebe to tak nepovedali? Kam chodíš? Myslím že tu už niekto písal že prišla mrcha neskôr a ivf to neovplyvnilo takže držím palce.

simi81
17. nov 2011

@in131 no vsak aj to sa zanaša na socialku ja uz za november mam zanesené bola som na preventivke tak mi uz dala aj papiere na peniaze za pnky

aisha6
17. nov 2011

@tatinka aha tak ti prajem nech príde čo najskôr.Môžeme si priebežne písať čo máme nové 🙂

porinka
17. nov 2011

@in131
diky, tá skratka diagnozy je ženská neplodnosť. Ja sa opýtam zajtra v GF, či tam dávajú PN, ak nie, tak v pondelok fičím za svojím gynekologom...

in131
17. nov 2011

@porinka jasne načo by si si davala nahradne volno. Viem že prídeš o peniaze. Ale ak maš to socialne pripoistenie tak by si o nič neprišla. Mne začne platiť až od februára -- vtedy to budu 9 mesiacov čo ho platim a mali by mi doplácať do mojej vyplaty - v čistom.

in131
17. nov 2011

@simi81 mne povedala aby som si pren prišla na konci mesiaca. 😉

aisha6
17. nov 2011

@in131 ahoj tak som volala do heliosu tak zajtra idem na sono a krv ale bojim bojim.

porinka
17. nov 2011

@in131
vôbec neriešim, či prídem o prachy...čo je to za sociálne pripoistenie???

in131
17. nov 2011

@porinka niake nemocenske pripoistenie - platim 14eur mesačne - prečítaj si je tu taka tema na modrom koníku. Aj matersku budem dostavať pol roka vo výške mojho hrubého platu. Bolo by dobre keby si si to dala oplatí sa to. Informuj sa nato.

simi81
17. nov 2011

@in131 aha aj ja mam pripoistenie a dúfam ze to teraz nezrušia aby sa mi aspon čosi vrátilo späť.

in131
17. nov 2011

@aisha6 neboj bude to dobre a začneš s gonalom. Mne to vychádza až na začiatok týždna. Si o krok vped. neboj bude to super. Na teste budu II a potom ti napísem že ja ich mam o tri dni.

in131
17. nov 2011

@simi81
@porinka
@aisha6 Kočky idem robiť obed. Pokecáme neskôr. Hned mi je lepšie ked sa takto podporujeme. 😉