Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka namiesali sme druhu. 🙂 to rozpustadlo je len fyziologicky roztok, to mi neublizi. len mi bude teraz jeden roztok chybat. kolko mas tych injekcii dipherelinu? ja 28, myslis ze to budem vsetko potrebovat? vobec neviem ako dlho ta stimulka vlastne trva a kedy je opu. na zasiatku dr. hovoril ze opu by mohlo byt okolo 24, ale to sa mi zda nerealne, ked len zajtra idem na prvu kontrolu.
@simi81 Ano som od začiatku na pn. Potrebujem si oddýchnuť - robim s detmi a nieje to najvhodnejšie prostredie - chrípky,...... všetko možne. Doma je tak dobre. Ak nam víde naše prvé IVF tak ostávam doma až do vytuženého konca. Už si rozhodnutá kolko si daš vložiť? ja stale váham , každý ma nahovára na dve ale či to zvládnem? Chcela by som jedno ale bojim sa že čo ak sa nepríme a dve su väčšia pravdepodobnosť. Držím aj tebe palce - vyzera to tak že budeme mať skoro rovnaky termin - možno aj vklad bude rovnako. Kde chodíš my do heliosu MA
@in131 aj ja som na pn a mam aj skvele vychádzky takze úplne volno treba oddychovať a kolko si dám vložiť tak nad tým rozmýšlam už dlho aj ja sa bojim dať dve asi uvidím akej kvality budu vajíčka a či by si to zvládla jasne že hej však jedno alebo dve boli by tvoje a mozno práve tie dve by boli lepšie ako jedno čertíča
@simi81
@porinka Mne dala pn moja gynekologička. A vychádzky mama od 10 do 12 a od 14 do 16. Ale rozprávala som sa s jednou kočkou a ta že ma ešte lepšie vychádzky. Mne dali odporučanie na pn v Heliose v mA a na základe toho mi dala doktorka pn. Diagnozu - neviem čo tam dala N97. Na kontrolu mam isť až ked budem vedieť výsledok takže to je až niekedy cez vianočne sviatky. 😉

@timmka ahoj mozem sa tas pytat to treba vela vody pit aj po odbere a po vklade?alebs taci len pocas stimulky?