Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@smallyell
voľaaký blvací vírus ma napadol 😠
od minulej nedele pichám gonal - 150, v piatok na kontrole mi povedala MUDr., že folikuly sú malé, tak mi znížili diphereline na polovicu dávky a gonal na 225. Zajtra znova kontrola.
To je super, že 13 vajíčok. Ja budem potrebovať asi čo najviac, keďže naše embryjká pôjdu na genetiku, aby aspoň nejaké boli OK. Zajtra držím palečky 😀
@porinka
Dakujem,
joj, to mi je luto, ja tiez nemozem chripku vyliecit, este mam stale nadchu,
to iste mi povedal na kontrole dr. a musela som dobrat este jedno balenie injekcii, Genetiku ste si sami vybavili alebo vam to doporucili v centre? nam o genetike nikto nic nespomenul. No ja dufam, ze sa nieco oplodnilo a hlavne, ze to bude vsetko v poriadku a ze zajtra to prebehne hladko. Budem na teba mysliet, aby odteraz islo vsetko bez problemov.
Ahojte snazilky 🙂 Pripajam sa k vam..od zajtra zacinam s injekciami Diphereline..
Je to nase 1.IVF, ale verime, ze to vyjde. Vsetkym drzim palce a budem nedockavo cakat na vase nove prispevky.
@porinka ahoj, no bolo to celkom v pohode, naozaj sa nie je čoho báť. Mala som dokonca 20 vajíčok. Som len zvedavá koľko bolo zrelých a koľko sa oplodnilo. To si budem volať dneska o 11 embryologičke. Už sa neviem dočkať.
A ty ako dneska? Som čítala že máš nejaký vírus... dúfam, že ti to rýchlo prejde nech ide všetko ako má a nech sa nemusíš stresovať takýmito vecami... 😉
čaute, no tak po nedelnej punkcii máme 11 embryjok 😀 supeeeeeeeer 😀 6 zamrazili hned a 5 nechali na PK. Na ET idem v piatok... 🙂
vírus zatiaľ prešiel, kontrola v BA za mnou, zase som čakala v rade na krv. Na UZV ma zobral MUDr. Harbulák, a to je jeden príjemný pán. Pekne ma privítal, všetko mi ukázal na monitore, aj keď mne to veľa nehovorilo. Mám 8+10 folikulov, sliznica tiež ok, že je to dobre naštartované. Už som si pichla aj prvý Luveris. Pekne sa so mnou rozlúčil, no proste úžasný prístup. 😀 Som zvedavá, čo mi povedia, keď budem volať na výsledky. Takže už idem asi do finále...juchú
@porinka začala som pichať v utorok a na kontrolu som išla vo štvrtok.
Aj u teba to vyzerá teda na pekné množstvo folikulov 😀 . Včera sme tam boli na punkcii 4 baby a z toho sme mali 22, 20, 18 a 6 vajíčok. Mne a ešte tednej babe dávali dokonca aj infúzku kvôli hroziacemu OHSS 😒 .
Včera robila punkciu Stenová a musím povedať, že bola naozaj veľmi príjemná 🙂 Ale Harbulák je aj tak naj 😀 .
@porinka nebooooj... 😉 Aspon u mna to nie je nič mimoriadne. Som doma pred telkou, oddychujem a už sa cítim dobre. Inak som rada, že som PN, fakt si neviem predstaviť čo by som dneska robila v robote. Doobeda ma ešte pobolievalo v podbrušku a fakt netreba to preháňať, radšej len tak polihujem 🙂
Ževraj sme mali trochu volnej tekutiny v brušnej dutine čo zistili pri punkcii. Ja viem len, že ako sme tam ležali po punkcii, tak sestrička asi po pol hodine priniesla infúzku a napojila nám ju. Keď sme odchádzali, tak ešte prišla dr. a povedala nám len v krátkosti, že sme tam mali trochu volnej tekutiny, ale nič vážne, tak nám preventívne dala infúzku. Nejak bližšie to nerozoberala. Inak ja som tušila niečo také, lebo v sobotu som už cítila nafúknuté brucho a tak divne som cítila pri vaječníkoch hlavne pri došlapovaní pri chodzi. Neviem či to boli prejavy 😨 ale pila som jak dúha a ešte stále pijem...

@porinka 😨 fuuuha no hadam to bude len virus, drza- vela sil 😉 keby ti to neprestavalo, hlavne ta bolest vajecnikov. Radsej chod na pohotovost 😕