Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@nana123 moj muz si uz predstavuje futbalovu jedenastku 🙂 kiez by to bolo take jednoduche....som rada, ze sa vsetky oplodnili vobec som v to nedufala po tom co sme vsetko prekonali. Dakujem Ti krasne, aj Tebe prajem to iste. Ja keby som bola 7 den po ET tak zacinam testovat az do konca, takto sa trapit si myslim je este horsie, aspon by som bola pripravena na vysledky krvi a mozno aj by nakoniec krv prekvapila, ktovie, ale urcite by som si stresy nerobila lebo ak sa drobci uhniezdili tak im to dobre nerobi, tym ta nechcem prehovarat, len vravim, co by som ja urobila 😝
dobre kocky, musim oddychovat, pozdravujem vas, myslim na vas, drzte sa 🙂
ahojte baby, dnes som bola u koordinatorky a budem pichat puregon a cetrotide, ma to niektora?ako to na vas posobi?
@sisi2606ahoj tak si budeme aspom podavat info 🙂 tento tyzden cakam mrchu a druhy den mrchy zacianam pichat puregon, ach uz nech je to vsetko za mnou, ja sa tak bojim,,,,takze uz zajtra zacnes, pichas sama?
Ola. Ja zajtra idem na odber. Baby,kedy vam pichali pregnyl? Den pred odberom,ci dva? Lebo mne dva ,ale sa mi zda ze na SK mi pichali den pred...ale sak asi vedia co robia,ze?
U nas je to uz tretie ivf a aj tak vzdy totalne zabudnem ,ze co mam robit 🙂
ahojte!!!my ideme za koordinatorkou v piatok a som zvedava ako to bude dalej... chodime do Martina-Helios 🙂
V stredu natresk v GF pipiniek z MK 😀 😀 😀 😀 len sranda ze ani nebudeme o sebe vediet, ktora je ktora 😉

@smallyell nooo super, velmi dobra uroda ako som uz pisala to mas na tri roky dopredu 😀 . Tak nech sa semianka pekne udomacnia a nech ostanu a drzia sa ako kliestiky. Ja som dnes 7 den po ET a velmi silno uvazujem nad testom 😅. Uz mi z toho patricne hrabe, je to na nervy cakat a vkuse sa sledovat ...