icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

nana123
21. nov 2011

@smallyell nooo super, velmi dobra uroda ako som uz pisala to mas na tri roky dopredu 😀 . Tak nech sa semianka pekne udomacnia a nech ostanu a drzia sa ako kliestiky. Ja som dnes 7 den po ET a velmi silno uvazujem nad testom 😅. Uz mi z toho patricne hrabe, je to na nervy cakat a vkuse sa sledovat ...

porinka
21. nov 2011

@smallyell
v odpisovaní.... 😉

smallyell
21. nov 2011

@nana123 moj muz si uz predstavuje futbalovu jedenastku 🙂 kiez by to bolo take jednoduche....som rada, ze sa vsetky oplodnili vobec som v to nedufala po tom co sme vsetko prekonali. Dakujem Ti krasne, aj Tebe prajem to iste. Ja keby som bola 7 den po ET tak zacinam testovat az do konca, takto sa trapit si myslim je este horsie, aspon by som bola pripravena na vysledky krvi a mozno aj by nakoniec krv prekvapila, ktovie, ale urcite by som si stresy nerobila lebo ak sa drobci uhniezdili tak im to dobre nerobi, tym ta nechcem prehovarat, len vravim, co by som ja urobila 😝

smallyell
21. nov 2011

@porinka prstoklad

in131
21. nov 2011

@99azura99 Mne povedali že na druhy den menzesu mam prisť do centra. A či budem pichať hned neviem asi až od dalšieho dna.

in131
21. nov 2011

@sisi2606 ja chodím do Heliosu do martina. Mne kazali prisť na druhy den cyklu.

smallyell
21. nov 2011

dobre kocky, musim oddychovat, pozdravujem vas, myslim na vas, drzte sa 🙂

nana123
21. nov 2011

@smallyell Nooo uprimne povedane bojim sa... ze tam bude jedna ciarka a ja sa tu az do krvy budem bat ze co ked je test slaby alebo mam len malo HCG v krvi, co sa tu aj stalo a budem dufam a potom uz pride posledny uder pod pas s krvou ze nic.... to bude este horsie podla mna...

nana123
21. nov 2011

@smallyell ale ked uz nebudem vediet co so sebou tak testnem 😉

smallyell
21. nov 2011

@nana123 tak sa zamestnaj niecim, aby si na to nemyslela a ved na 10 den mozes uz ist na krv, tak si myslim, ze 2 dni este vydrzis, budem na teba mysliet 🙂 musime byt silne, aby sme pre pripad neuspechu isli dalej a dosiahli svoj vytuzeny ciel

nana123
21. nov 2011

@smallyell no som uz objednana k svojmu gyn na krv v piatok a do centra mam ist az na buduci pondelok. K svoju gyn som chcela ist uz v stvrtok na 10 den ale mal plno 😠

porinka
21. nov 2011

@nana123
Baby jedny zvedavé.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nana123
21. nov 2011

@porinka Saaaakkk pockaj pride to aj na teba 😀 😀

tatinka
21. nov 2011

ahojte baby, dnes som bola u koordinatorky a budem pichat puregon a cetrotide, ma to niektora?ako to na vas posobi?

tatinka
21. nov 2011

@porinka a ledy uz ides na odber a vklad?zelam tedas kore uzdravenie

iva567
21. nov 2011

@sisi2606 ďakujem 🙂 . ano, mám predlzenu kultiváciu a na vklad idem v piatok. Tesím... 😀

tatinka
21. nov 2011

@sisi2606ahoj tak si budeme aspom podavat info 🙂 tento tyzden cakam mrchu a druhy den mrchy zacianam pichat puregon, ach uz nech je to vsetko za mnou, ja sa tak bojim,,,,takze uz zajtra zacnes, pichas sama?

iva567
21. nov 2011

@porinka jéééj, nejak som pozadu... 😀 dala som si utrogestan a na 3 hodiny ma úplne uspal... Nechcela som ešte vkladať, tak som ho len zapíjala, ale to asi naposledy... 😀
Tak ty už len budeš oddychovať... 😉 Mne dala obvodna dr. diagnozu R53 - malatnosť a únava 😀

iva567
21. nov 2011

@sisi2606 chodím do BA do GynFivu

iva567
21. nov 2011

@porinka a co ti povedali ked si volala do GF o 14? pichás stále tak isto?

krisbar
21. nov 2011

Ola. Ja zajtra idem na odber. Baby,kedy vam pichali pregnyl? Den pred odberom,ci dva? Lebo mne dva ,ale sa mi zda ze na SK mi pichali den pred...ale sak asi vedia co robia,ze?
U nas je to uz tretie ivf a aj tak vzdy totalne zabudnem ,ze co mam robit 🙂

porinka
21. nov 2011

@iva567
moja, radšej vkladaj, kolegyňu z toho brutal bolel žalúdok.... 😖
pichám rovnako, v stredu opäť BA.

porinka
21. nov 2011

@iva567
možno pôjdem v piatok na OPU, tak sa niekde na chodbe možno letmo stretneme 😉

iva567
21. nov 2011

@porinka aha, tak už radšej budem len vkladať... som zatial nechcela, lebo ma ešte bolelo podbruško asi po OPU, ale už je to OK

iva567
21. nov 2011

@krisbar u nás sa pregnyl pichá cca 36 hod pred OPU, t.j. dva dni pred OPU večer medzi 22 a 23 hod.
a držím palce na OPU 🙂

cmelica
21. nov 2011

ahojte!!!my ideme za koordinatorkou v piatok a som zvedava ako to bude dalej... chodime do Martina-Helios 🙂

sisi2606
21. nov 2011

@tatinka dnes som pichala pod dohladom sestricky a odzajtra mi bude pichat muzik 😉 ma z toho normalne radost 😀

sisi2606
21. nov 2011

@iva567 dali ste si aj embryoscope alebo geneticke vysetrenie embyrii? Vkladat budete 2? juj, ty sa mas, v piatok ich uz budes mat v brusku 😀

dandy914
21. nov 2011

caute baby, nejako vas nestiham citat. 😒
ja uz som dnes zacala s pergoverisom. v stredu kontrola, @porinka mozno sa stretneme niekde vo fronte na krv. 😀 len dufam, ze tam nebude tolko ludi ako minule.

99azura99
21. nov 2011

V stredu natresk v GF pipiniek z MK 😀 😀 😀 😀 len sranda ze ani nebudeme o sebe vediet, ktora je ktora 😉