Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
neviem ako vy ale ja by som najradsej uz kupovala detske veci a ked vidim aj tu tie vecicky napr. v bazare, no mam co robit aby som ti nepokupila 🙂 mozno mi to nejak uslo ale je tu nejaka ktorej to uz vyslo? a najlepsie na prvy krat ?
aisha6 to by mal byt uz vklad na 14 den? som myslela ze este len odber ci nechapem?
a uz sa mi to zobrazilo inak takze nic
dakujem porinka, ja som si tiez myslela ze to pekne stihnem do vianoc a uz som si tak planovala ze aky krasny vianocny darcek, lebo samozrejme nam to vyjde :! ale vychadza mi to az medzi sviatkami ze sa dozviem vysledok, ale ako sa poznam tak budem testovat popredu, no si nepomozem hlavne aby to vyslo
kurňa, už je nás tu toľko, že prestávam mať prehľad, kto čaká na dve čiarky, kto na vklad, kto na OPU atď. 😀 Chcelo by to nejaký prehľad... 😉
ahoj ja mam dlhy protokol lebo mam endometriozu, zacala som si pichat myslim 23 DC ale netreba sa toho bat da sa to zvladnut a ty sa chystas na kratky protokol?
Prešla som posledné strany a tam sme pripievali tieto kočky: ale kto je v akom štádiu mi napíšte a ja to nejako skompletizujem a prihodím sem 😉
aisha6
in131
vtacatko2
smallyell
timmka
99azura99
sisi2606
alibabaa
iva567
linka
cmelica
dandy914
tatinka
nana123
dadaba
simi81
linda81
porinka
@cmelica vobec sa nemusis bat a uz vobec ked by si mala len kratky protokol, ja co som kedysi odpadavala aj pri odbere krve si teraz picham sama, pri prvej injekcii som sa odhodlavala ale na 15 krat ale uz druha bola ovela lepsia, ja sa celkom obavam toho odberu, ale vsetko sa zvladne

@smallyell tak drzim palce 😉