Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Boli ste niektora pred ivf na tych testoch genetickej imunologie, co robia v Prahe? Cvicite niektora metodu Ludmile Mojzisovej? A jete niektora chlorellu alebo aloe?
22.11
aisha6 30 r, 7 DC,Gonal
in131 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu
linka 30 r,15DC,1IVF,pichat budem gonal,fostimon,cetrotidel
cmelica
dandy914
tatinka
nana123
dadaba
simi81
linda81
porinka 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, 13 DC, Gonal, Luveris
vtacatko2
smallyell
timmka
99azura99
alibabaa
iva567
kopírujem to sem z gmailu, bo nemám excel, ale tu sa mi to aj tak inak ukáže....
Baby tam gemblerom , alkoholikom preplácaju všetko ale tu čo chceme plnohodnotný život dať niekomu a žiť spokojne musíme za všetko platiť ....... 😒 A nie su to malé sumy.
všetko sme tu baby okolo 30-tky a problém majú najmä naši chlapi. Prečo ich len nevymeníme a toto všetko podstupujeme????? 😅
srandujem....
Baby, o kolkej sa robi OPU a ET?
@porinka 😀 ...😀..😀...tak teraz som sa po 2 dnoch strasne zasmiala konecne...ze nanuky....kym mi doslo....ja ze dake jedlo na depku alebo co....hej mame este 4 drobce zmrazene....najprv boli 3 no a dalsi den uz po vklade volali, ze je este jeden , co sa dokultivovalo nedozrete vajicko...som sa uz potom az bala, ze kazdy den tak budu volat 😀

@sisi2606
normálne na genetike, poslal ma tam obvodný gyn. A na základe výsledkom nás poslal do Gyn-fivu, lebo tam robia PGD.