icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dandy914
23. nov 2011

baby, co uz uz mate po, kedy sa to cele plati, az po vklade?

@porinka ja som ta dnes tiez videla, vdaka kabelke. 😀 akurat som sedela na opacnom konci a potom som ponahlala do roboty.

ja som bola dnes u harbulaka. tak ten je ozaj super oproti ostatnym doktorom. pekne mi podal ruku, opytal sa ako sa mam, nechcel po mne ani protokol, vsetko mal nastudovane. aj foliky mi ukazal. akurat mi vravel, ze opu by mohlo byt v piatok alebo sobotu, ale poobede mi kazali dalej ppichat a prist v piatok na kontrolu. ja uz nechceeeem, uz to chcem mat za sebou. to uz asi nebudem mat opu v sobotu ked mam ist v piatok na kontrolu. ☹

ozaj, nerozdelime si tu tabulku na nejake skupinky, napr. stimulantky, cakatelky, tehulky... nech je to prehladnejsie.

sisi2606
23. nov 2011

@iva567 a po OPU kedy sa ide domov?

iva567
23. nov 2011

@sisi2606 ked som bola ja, tak sme boli 4, OPU sa robila od 9 do 10 hod. a domov sme išli cca o 12.30 hod.

iva567
23. nov 2011

@dandy914 dobrý nápad s tou tabulkou, bolo by to prehladnejšie 🙂
čítala som tu, že sa to celé platí pri vklade. My budeme tak nachystaní, v piatok po vklade dám vedieť...
ked ides na kontrolu v piatok, tak ti asi povedia aby si pichla v piatok večer pregnyl a pojdes na OPU v nedelu. Nedela je super deň, aj ja som tak bola... 😀 Vydrž... 😉 Tiež som už bola zúfalá z toho pichania, 3 injekcie naraz už bolo dosť...

dandy914
23. nov 2011

@iva567 bodaj by si mala pravdu a bolo to v nedelu. uz som z toho cela nervozna. vsetko ma uz tlaci, cely den som unavena a zle sa mi zaspava.. ja picham len dve, ale tusim cim dlhsie picham tym je to horsie, normalne zavaham ked mam pichnut a potom ma to boli. a ten hnusny pergoveris ma stipe...
a ty ako sa citis po OPU? aj ta nieco boli alebo vsetko ok?

tak kto sa podujme na rozdelenie tej tabulky?

dandy914
23. nov 2011

@iva567 a ked ste s po OPU bavili s embriologickou bol tam aj mm? alebo chlapov tam nepustia.

iva567
23. nov 2011

@dandy914 od dnes už chodím do roboty (ale len 2 dni, lebo v piatok mám voľno na vklad) a dá sa. 2 dni voľna po OPU padli vhod, neviem si predstaviť, že by som na druhý den po OPU mala ísť do roboty... 😖 Ked sedím alebo v lepšom prípade ležím 😉 tak je dobre, ale ked dlhšie chodím, tak ma bolí podbruško, tiež mávam nafúknuté brucho a tak divno mi je, ale to je asi normálne... 🙂 Mna to už posledné dni tiež štípalo. Prvé injekcie som ani poriadne nevedela kedy mi ich mm pichol, ale posledné som už zatínala zuby... neviem čím to je. Asi znamenie že už treba skončiť 😀
skúsiš rozdeliť? či??? 😅

iva567
23. nov 2011

@dandy914 embryologička prišla za nami (t.j. babami) ked sme ležali v posteliach po OPU. MM tam neboli.

tatinka
23. nov 2011

@vtacatko2 ahoj ja puregon picham od dnes a buduci tyzden pridavam cetrotide

porinka
23. nov 2011

@dandy914
na konci pri dverách IVF???? a odišla si skôr ako ja?

ja to tiež chcem mať už za sebou...si pripadám ako jeden veľký hormón! 😠 možno na OPU pôjdeme spolu, uvidím, čo mi povedia zajtra

porinka
23. nov 2011

@dandy914
tak sprav tabuľky a môžeš ich všetky spravovať...hehe 😀 😀 😀 😀 😀

tatinka
23. nov 2011

ahojte baby, od dnes picham puregon, pijem 4l vody denne a na wc chodim snad kazdu pol hodinu 🙂) aj vajicka moje ma bolia z menzesu,...a to este len zacinams timulku a uz frflem 🙂

dadaba
23. nov 2011

@iva567 IVKAAAAAAAAAAA mozem ta ukludnit nic to nie je...vobec to neboli...9.30 som prisla, trosku meskali lebo vypadol prud...potom ma zavolali vyzliekla som sa do pol pasa a mozno ,,,bolo to ako bezna prehliadka...nic som necitila potom mi to dr. ukazal na monitore taku malu bielu skvrnku...potom som lezala 20 minut a isla domov...po diazepane som bola trosku omamena ale inac som v pohode...dnes som bola doma ale zajtra sa chystam do robotky...

sisi2606
23. nov 2011

@krisbar juj, no skoda ☹ A to ako je mozne? Vajicka zamrazili?

dandy914
23. nov 2011

@porinka nie uplne na konci, skor v polovici, oproti dveram ultrazvuk. hej isla som prec skor ako ty, ja uz som tam bola pred 7.30, preistotu, keby tam bola zase fronta ako do neba. a ty ides zase zajtra? mne preco dali kontrolu az na piatok? ja mam celkovo nejako malo tych kontrol, ak neratam prvy ultrazvuk na 4dc tak dnes to bola len prva.

dandy914
23. nov 2011

@porinka nie, tabulka je tvoja. 🙂

vtacatko2
23. nov 2011

@tatinka a to si prosim ta pichas ako ja decapeptyl a puregon a este k tomu cetrotide? to nestras 😖

porinka
23. nov 2011

@dandy914
v ordinácii mi mudr povedala, že kontrola bude v piatok, ale ked som volala, tak povedali zajtra.
Si ma mohla podknúť, keď si vedela, kto som 😎
a máš krátky protokol či čo, keď ti už hovorili o OPU? mne ešte nikto nič ☹

tatinka
23. nov 2011

@vtacatko2 ja decepeptyl nemam, zatial picham len puregon , v pondelok idem na kontrolu a povedia mi od kedy k puregonu pridam pichanie cetrotidu,,,,ty mas aky protokol?

dandy914
23. nov 2011

@dadaba ozaj, ten diazepan nam daju v centre? aj nejake cipky sa tusim spominaju v tom pouceni pred ET. to nam daju alebo to si musim zabezpecit sama?

dadaba
23. nov 2011

@dandy914 nam to dali po odbere folikov...som v fyn five...

iva567
23. nov 2011

@dadaba aha, tak to bude dúfam v pohode. Mám trochu obavy - ale to ja mám zo všetkého 😀 a potom si hovorím, že to nič nebolo... Ja si to predstavujem, že je to niečo ako IUI, to ma nebolelo vôbec... 😨

iva567
23. nov 2011

@dandy914 aj mne to dala sestrička v GF po OPU v takom malom sáčku

dandy914
23. nov 2011

@porinka ked ja som v reali taka hambliva. 😀 😀 😀 a potkla som skoro seba, mi sveter padol pod nohy, vidis keby som sa tam rozplestila, to by bolo dobre poznavacie znamenie. 😀 😀
protokol mam dlhy. ale mne drabek hovoril hned na zaciatku, ze opu by mohlo byt okolo 24.11., to je uz zajtra, tak som sa harbulaka pytala, ze kedy to opu teda bude. ja som nervozna z toho, ze neviem kedy to bude.

dadaba
23. nov 2011

@iva567 je to ako iui, bud kludna...

dandy914
23. nov 2011

@dadaba aj to trva len taku chvilku ako iui?

iva567
23. nov 2011

@dadaba tak to je super, hned sa menej bojím 😎 😀

dandy914
23. nov 2011

skusila som rozdelit tu tabulku. ale neviem ci som vsetky dobre zaradila, tak sa pripadne upracte. 😀 pripadne to prerobte.

cakam na stimulku:
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu

cakam na opu:
linka ----/Gyncare/ 30 r,16DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, 14 DC, Gonal, Luveris
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 7 DC,Gonal

cakam na et:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť

cakam na //:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spermiogram.11/11 prve IVF...vyzera , ze neuspesne...test 12 den negativny.
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram

cakam babatko:

cakam na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo. - uz sa zacina mrcha rozbiehat... KET mozno v januari 2012

iva567
23. nov 2011

@dandy914 super tabulka 🙂 len tá prázdna predposledná kolónka... Baby tú musíme čo najskôr zaplniť 😉

dandy914
23. nov 2011

@iva567 coskoro budeme vsetky v nej. 😀