Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
ja idem zajtra na druhu kontrolu, dufam ze konecne zacnem s tym gonalom 😒
inak sme si mohli aj na fb vytvoriť skupinu 🙂
ahoj dievcata.......idem medzi vas a prajem vsektym vela stastia!
cakam na stimulku:
dodina55 - 25r, 2DC, zly spermiogram
aisha6 in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,16DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
cakam na opu:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, 14 DC, Gonal, Luveris
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal
cakam na et:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť
cakam na //:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spermiogram.11/11 prve IVF...vyzera , ze neuspesne...test 12 den negativny.
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram
cakam babatko:
cakam na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo. - uz sa zacina mrcha rozbiehat... KET mozno v januari 2012
@99azura99 Včera ti volali že si začneš pichať až zajtra?. Ale je to fakt čudne že jeden začína treti den a ty až šiesty. Asi to zaleži na krvy - ja som zatial na hormony (clostylbelgit) reagovala dobre vždy na 10 den mi pichali pregnil lebo boli vajíčka dosť velko. Ja si to vysvetujem takto. 😉
@99azura99 😉 jaaaj takze teraz vediem vo veku co? ale neutekas daleko 😉 ja do KE spln......idem prvy krat, straasne straaasne verim ze to vyjde. som po iui neuspesnom a aj ked som uz pred krvnym testom vedela ze to nevyjde dost ma to sklamalo ☹ musim nejaku "take it easy" naladu nahodit .... vydupkala som si kratky protokol takze to bude mat rychly spad a mozno uz na vianoce budeme vsetci happy 😉 drzim palce
negativne.. ☹

@porinka co? cez jaku susurku? som z inej planety?