icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dodina55
24. nov 2011

@porinka ja som jeden svoj chcela vymazat a neprisla som na to ☹ btw... pozerala som na tu tabulku, je nas tu presne 20, tak budem robit statistiku 🙂 som strasne zvedava ako ta tabulka bude vyzerat koncom decembra......presne povedane kolko mien bude pod nadpisom "cakame babatko"...ta tabulka sa mi paci! 😉

porinka
24. nov 2011

@dodina55
minimálne 17, a Alibabaa a Linda81 nás v januári dobehnú 😀 😀 😀 😀 😀

dodina55
24. nov 2011

@porinka ja som si to tam dala 🙂 isla som s tym vecer na pohotovost a sestricka povedala ze tam je to najlepsie

porinka
24. nov 2011

@alibabaa
@linda81
koľko ste vkladali embryí? mali ste aj ICSI, PK, AZH????

alibabaa
24. nov 2011

@porinka vkladali sme 2. mali sme aj prirodzene oplodnovanie aj ICSI. PK ano a AZH nie, lebo povedala, ze maju tenky obal a lahko sa prederu von.. tak sme ho nepotrebovali.. PK sme mali 5 dni. a ja som si priplatila aj embryoscope.

ada06
24. nov 2011

Ahojte baby, keď chcete aj mňa môžte dopísať do tabulky.Čakám na schválenie IVF. Neviem či sa to podarí tento rok ale v januári určite.Centrum má dlho zatvorené cez sviatky.

porinka
24. nov 2011

@alibabaa
embryoscope ja myslím, že mať nebudem. Kvôli PGD. A AZH mám s otáznikom 😒

porinka
24. nov 2011

@ada06
daj vek, centrum, príčinu...a vitaj, aspoň sa do januára niečo "podučíš" 😀

cmelica
24. nov 2011

@alibabaa
@porinka co je AZH????

alibabaa
24. nov 2011

@porinka jaj ozaj.. ano, davali to ako moznost ze bud alebo... a ako sa citis? kedy ides teda na OPU v sobotu?

porinka
24. nov 2011

@cmelica
Asistovaný zonálny hatching (AZH) je mikromanipulačná technika vykonávaná na embryu. Ide o šetrné otvorenie obalu embrya s cieľom uľahčiť uchytenie embrya v maternici. Odporúča sa pri veku pacientky nad 35 rokov, opakovanom nedosiahnutí tehotenstva po prenose kvalitných embryí a pri prítomnom zhrubnutom obale embrya.

ada06
24. nov 2011

@porinka Ďakujem.Vek 36,centrum Gyn fiv a príčina vaječníky netvoria vajíčka a slabší spermiogram.

porinka
24. nov 2011

@alibabaa
v sobotu idem, je mi fajn, len som unavená...z ničoho 😀

porinka
24. nov 2011

@ada06
a napriek tomu máš dve deti...či?

alibabaa
24. nov 2011

@cmelica http://www.pragueivf.com/cs/metody-lecby/asisto... tu je to pekne vysvetlene a je k tomu aj videoooo 🙂

alibabaa
24. nov 2011

@porinka to viem ako sa citis.. ja som na tretie poschodie musela ist s prestavkami, taka som bola zdochnuta a udychcana.. 😀 😀

cmelica
24. nov 2011

@porinka
@alibabaa dakujem kocky 🙂 🙂 🙂 zas viem nieco nove a si sa toho este podozvedam do vkladu 🙂 🙂 🙂

porinka
24. nov 2011

Čakáme na schválenie žiadosti:
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg

Stimulujeme:
dodina55 - 25r, 2DC, zly spermiogram
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,17DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur

Čakáme na OPU:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

Čakáme na ET:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť

Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram

Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,11/11 prve IVFneuspesne, KET 2012

ada06
24. nov 2011

@porinka ano ale vtedy som bola mladšia čím si staršie tým ti horšie pracujú vaječníky.A mne už nepracujú skoro vôbec. A aj tak sme sa z mužom rozhodli pre bábetko.

porinka
24. nov 2011

@ada06
super, tie dve ste počali prirodzene???

porinka
24. nov 2011

no nič, idem si oddýchnuť, o 22:00 sa teším na pregnyl...hehe...alebo on na mňa???
zatiaľ pá

ada06
24. nov 2011

@porinka Áno.Vidíš aj to sa stáva v dnešnej uponáhlanej dobe.

alica311
24. nov 2011

@porinka Ahoj, ja chcem byť v tabuľke 🙂 S mm čakáme sa schválenie žiadosti, no dúfam, že to nebude trvať veky 😕

iva567
24. nov 2011

@porinka ahoj, ja som pichala do štvrtku a pregnyl až v piatok do zadku. No tak konečne to už máš za sebou 😀 Už len OPU, vklad a samozrejme pozitívny tehotenský test 😉 aké jednoduché, že... 😀

tatinka
24. nov 2011

@dandy914 ahoj ja na stimulku necakam ale uz dva dni stimulujem 🙂 ale to nevadi,,,🙂)

tatinka
24. nov 2011

@alibabaa ahoj, je mi luto ze to nevyslo :( drz sa a nech to na buduce klapne

tatinka
24. nov 2011

@linda81 ahoj, je mi luto ze sa nepodarilo,,,este asi nebol ten spravny cas, na buduce uz sa podari uvidis ze hej..

tatinka
24. nov 2011

@porinka ahoj mne ked supli pregnyl asi po pol hodinke sa mi tocila hlava, ale inak ok, len stipala inj dost, do prdelky mi pichali 🙂

tatinka
24. nov 2011

@iva567 ahoj ty uz si aj po vklade?

iva567
24. nov 2011

@tatinka ahoj, ešte nie. Až zajtra... 😀 A potom sa presúvam do kolonky "čakáme na //" 😉