Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
takže pregnyl pichnutý, do ricinky, ani to nebolelo, ani neštípalo 😀 .
a strááááááášne ma bolia kozenky... 😠
@porinka no zlato, tak mate tam byt na 7:00. nepit zvladnes. ja som bola taka nervozna, ze mi to ani nedoslo ze som smadna. ale ked sme uz cakali na OPU, tak som zacitila ze mam suche pery. vtedy je najlepsie si ich len navlhcit vodou, to trosku zmatie telo 😀
prides, pockas s polovickou - ja som vosla s muzom dovnutra a tam mi povedala,ze si mam sadnut k dennemu stacionaru a tam cakat, sestricka nas okolo 9:00 zavola.. tak som tam pekne cuckala.
pustia ta dnu, prezlecies sa do nocnej kosielky a cakas... zavolaju si ta dnu. vylezies na kozu, tam ta ponapichuju a urobia ultrazvuk. uspia ta.. za chvilocku ta preberu, - to si ale nepamatam ako som urobila 😀 -sadnes na vozicek a vhupsnes do postele. - jedine co si pamatam, je ze som poprosila sestricku nech mi oblecie ponozky, ze mi je strasna zima..(mala som teple zo sebou, lebo sa poznam 😀 ) pospinkas si, potom sestricka pride a zmeria tlak, povie, ze za chvilocku pride embryologicka a vsetko vysvetli. a fakt vysvetlila uuuuplne dopodrobna 🙂 ani som sa nemusela pytat. ale ak ta nieco napadne co nepovedala, tak sme sa jej mali spytat.. ale ja som nemala co.. prijemna teta..
ak ta este nieco napadne co som nenapisala, tak pytaj, napiiisem 😀
@alibabaa
si zlatá 😀 sa obávam prebudenia z narkózy, bo po predchádzajúcich skúsenostiach som celkom řádila, vstávala som sa z postele, na ktorej ma viezli z operačky a určite som blabotala hovadiny 😖 . Teta embryologička Konýčková je skvelá 🙂 , už som s ňou mala rande. Tie ponožky si beriem aj ja, teraz mám stále nejaké studené nohy. Som sa tešila na návaly tepla v tejto zime a nič. 😢
@porinka navaly tepla nepoznam. .. tiez mi byva viac zima... ☹ hlavne sa neboj, lebo to bude nakoniec tak ako si predstavujes.. nemysli na to, len si hovor, ze si ides vyborne pospat... teda ja som sa citila vyborne, nebola som po nej potom ani unavena 🙂
kym som isla na OPU tak som bola asi 6x cikat.. ale z coho ked som nepila ?? na to som este neprisla 😕
@petuska123 nooo ale uz ste blizko 😉
Čakáme na schválenie žiadosti:
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 R, zlý spg
Stimulujeme:
dodina55 - 25r, 2DC, zly spermiogram
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,18DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
Čakáme na OPU:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 2DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal
Čakáme na ET:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovnia vlozeny, v pondelok krv,
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF nevyslo KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,11/11 prve IVFneuspesne, KET 2012
@porinka jeeeeej pocuj, pridaj do tabulky aj @petuska123... zacala pisat hned od zaciatku temy... a je to taky maly zazrak nasej temy.. chystala sa na 2ivf a kym isla do centra na konzultaciu, tak si urobila test a boli // .. 🙂 🙂
v tej tabulke bude ako taky hnaci motorcek 😀 😀 😀
Stimulujeme:
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, čaká mrchu, 3 diphereline, pichat bude Gonal
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
linka ----/Gyncare/ 30 r,18DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
Čakáme na OPU:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal
Čakáme na ET:
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, 21DC, OPU - 20.11., čakatelka na vklad, nevysvetlená neplodnosť
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, cakatelka po ET 7 den, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovnia vlozeny, v pondelok krv,
Čakáme na KET:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,11/11 prve IVFneuspesne, KET 2012
😀 // 😀
petuska123
@porinka pre doplnenie tabulky iscare MT,25rok, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spermie,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf spontalne otehu 🙂
Stimulujeme:
Čakáme na OPU:
Čakáme na ET:
Čakáme na // :
Čakáme na KET:
//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spermie,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontalne otehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@petuska123
môžeš ešte raz napísať celú tvoju historiu otehu v skratke? sa mi to nechce hľadať... 😒
tak baby a vsetky ku mne nech tam niesom sama tak sup sup 🙂 poplujem vam pre stastie pfuj pfuj pfuj 🙂
baby, tak vyzera , ze pojdem aj ja dole, mam ducha, sice slaby, ale je, mam blby fotak, tak ho slabo vidiet, ale v skutocnosti ho vidiet ovela viac 😉 😵
@porinka no v skratke. absolvovanie 2 krat IUI neuspesne koncom minuleho roka, v aprily 1 ivf +icsi odobrate 9 vajok 8 oplodnenych a vsetky na 3 den po oplodneni sa prestali vyvjat nekonal sa transfer,3 mesiace pauza ,nasledovala genetika v auguste cca po mesiaci vysledky boli v poriadku, cakanie na schvalenie 2 pokusu 3.10.mala prist mrcha nedosla, 5.10. pohovor na 2 ivf s dlhym protokol v ten den robeni test pred odchodom do martina.v Martine potvrdene tehu kontrola este 2krat v martine oznamili ze akcia srdiecka tam je tak ma prenechali uz moj obvodnemu gynekol.
@petuska123
super!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@zibi ano som tu.som myslela ze sem budem patrit