icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

aisha6
25. nov 2011

ok 😀 😀 😀 😀 idem kuk tv pa

tatinka
25. nov 2011

@porinka ahoj drzim palce nech je dobra uroda pri odbere a riadne dobra kvalita..

porinka
25. nov 2011

@tatinka
ďakujem...

porinka
25. nov 2011

prdelky, kde ste všetky???? 😨

smeyka27
25. nov 2011

@porinka ahooj tak sa zajtra drzkaj 🙂 vela kvalitnych vajek 😵 vsetky budeme na teba mysliet 😵 a inak kukaaam ze uz niesom najstarsia kôročka 😀 😀 @ada6 @zibi 😀 😀

iva567
25. nov 2011

@porinka ahoj. tak zajtra sa drž... 😀 Určite všetko dobre dopadne a budeš mať véééééééla (teda primerane) krásnych kvalitných vajíčok 😀 Držím palce... 🙂

Ja som dneska už po vklade 🙂 🙂 🙂 Bolo to OK. Vložili mi jednu blastocystu a jednu včasnú blastocystu, ktoré sa teraz už určite uhniezďujú 🙂 Inak som potom celé poobedie prespala. Ked som sa zobudila, tak som si myslela, že som spala asi 2 dni, lebo sa mi snívalo asi 100 snov 😀

timmka
25. nov 2011

@porinka ahoj, zajtra drzim palce 😉

iva567
25. nov 2011

@porinka si sa ešte pred pár stranami pýtala... pred OPU UZV nerobili ani nebrali krv. Po OPU prišla najskôr embryologička a tá hovorila o vajíčkach a o možnostiach oplodnenia. Potom prišla sestrička a tá nám hovorila čo máme čakať po OPU, ako nám bude po narkóze 24 hod. a tak. Dr. prišla až tesne pred odchodom a zopakovala nám to čo povedala sestrička, o vajíčkach dr. nehovorila nič. Inak priebeh bol cca ako písala alibaaba. Nám len napichli žilu na narkózu ešte na izbe, tesne pred OPU sme sa išli vycikať a odtial rovno na kozu, tlak nám sestrička zmerala až pred odchodom. To sú ale všetko len detaily, ktoré ti tam všetko povysvetlujú... 🙂 Bude to OK. Boli zlatí. Dneska tam bol inak riadny nátresk. Denný stacionár bol úplne plný, tak mňa po vklade nechali ležať na tej operačnej posteli 😀 Boli sme tam 4 na vklad a neviem koľko báb na OPU... 🙂 Ale mali tam aspon zábavu... Ešte aj sestrička sa smiala, že ako im je tam veselo, že ved ich to prejde ked vstanú z postele... 😀 Jediné čo po narkóze po príchode domov pomáha je vyspať sa. Aj po hodine spánku budeš iný človek... Tak držím palčeky... 😉

iva567
25. nov 2011

Čakáme na schválenie žiadosti:
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 R, zlý spg

Stimulujeme:
dodina55 - 25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
cmelica----/Helios/, 28r,25.11 pohovor s koordinatorkou,caka mrchu a snad zacne pichat uz tento cyklus
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
linka ----/Gyncare/ 30 r,18DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur

Čakáme na OPU:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

Čakáme na ET:

Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovnia vlozeny, v pondelok krv,
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.

Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012

//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu

cmelica
25. nov 2011

Stimulujeme:
dodina55 - 25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
cmelica----/Helios/, 28r, caka na mrchu , dlhy protokol
linka ----/Gyncare/ 30 r,18DC,1IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,kratky protokol,zly spg,myomatozna maternica
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur

Čakáme na OPU:
dandy914--- /GF BA/ - 30r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal

Čakáme na ET:

Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r. 1 Ivf, dvaja drobcovia sa hniezda, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovnia vlozeny, v pondelok krv,
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.

Čakáme na KET:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepiechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012

//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu

dodina55
25. nov 2011

@porinka drzim palce!!!! a cakam na detailny update 🙂 co bolo, ake to bolo, pocity, dojmy.........a tak 😉 ja som si teraz pichla ten decapeptyl. trvalo mi to cca hodinu, este stale som z toho uplne spotena :D fakt dlane mam uplne mokre 😅 no nic, dufam ze zajtra to pojde lepsie 😉

dandy914
25. nov 2011

ahojte, tak hlasim vysledky dnesnej kontroly. 😀 dnes este dipherelin a pergoveris, zajtra pregnyl 10 000 jednotiek a v pondelok opu. huraaaa. mam 16 folikov, tak dufam, ze bude dost vajicok. 🙂
@peuska123 @timmka babulky, vy ste nam tu chybali. konecne bude na nas niekto plut tehu virusiky. 😀
@alibabaa @iva567 baby a kedy idu na odber chlapi? 😀 hned o tej 7:00? a co sa potom deje do 9:00, len sa caka?

@99azura99 ja som sa na to odpustenie gonalu pytala sestricky, povedala ze to nemusim robit.

dandy914
25. nov 2011

Stimulujeme:
cmelica----/Helios/, 28r, caka na mrchu , dlhy protokol
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11.

Čakáme na ET:

Čakáme na // :

Čakáme na KET:

//

dandy914
25. nov 2011

@porinka tak uz som ta nedobehla, opu mam nakoniec az v pondelok. ale tebe zajtra drzim palce. 😀

iva567
25. nov 2011

@dandy914 ahoj, chlapi idú na odber hned po príchode. My sme tam mali prísť na 7.15 hod., boli sme tam 4 páry, takže to chvíľu trvalo kým boli všetci na odbere. 😉 A do stacionára nás - baby sestrička zavolala už o 8.00 hod. Tam sme sa prezliekli, sestrička nám všetko vysvetlila, odovzdali sme jej výsledky vyšetrení, prišla anesteziologická sestra, ktorá nám napichla žilu. O 9.00 zavolala sestrička prvú babu na OPU. U každej to trvalo cca 15 min.

tatinka
26. nov 2011

dnes by som mala pichat stvrtu inj ale trochu sa bojim, ma nejak od vcera picha na hrudi tak neviem....

timmka
26. nov 2011

@tatinka ked to boli, tak skus zavolat dr., ale mozno to nie je az take vazne, velmi sa sledujeme, ked som si pichala ja, tak som si tak namyslala, mna palili stehna atd... tazko sa mi dychalo..... 😉

tatinka
26. nov 2011

@timmka ahoj volala som koordinatorke a povedala ze sa nemam bat ze to z puregonu nebude ze to skor z chrbtice, len clovek sa boji uz, ja som uz asi posrata ale aspom ma ukludnila 🙂ale brucho mam nafuknute uz asi z tych hormonov 🙂 inak s tym dichanim to si asi aj ja namyslam 🙂

amilak
26. nov 2011

@vtacatko2 ahoj ja som bola včera v heliose a s rovnakým výsledkom, ja som už vlastne bola 6DC, na kontrolu mám ísť až v utorok a dúfam že už začnem s menopurom, tiež mám pocit že sa to nejako vlečie 😒 - snád to bude stáť za to 😀

timmka
26. nov 2011

@tatinka moja, teraz sa budes velmi kontrolovat, nebudem ti pisat, ze sa nekontroluj lebo aj tak budes 😀 , ja som to tak prezivala, ze som volala mojej znamej co robi v car, ze sa bojim, ze som nafuknuta, mala som pocas stimulky ohss, ja som si namyslala, ze mozem zomriet 😀 , vela pi vody, aj 4 litre, aby si nemala ohss, ok? 😉

tatinka
26. nov 2011

@timmka pijem ako duha na wc som snad kazdu pol hodinu, tie 4 l sa snazim dat za den,,,vsak toho sa aj ja bojim preto ma to nejak vyplasilo ,,,ale som ja sprosta aj citala vela o ohss a potom clvoek je pokakany z toho ,ale som si povedala ze ako pojdem na odber tak sem nebudem chodit ale len velmi zriedka lebo ked tu citam rozne veci zle to na mna posobi ...a ty uz si v kolkom?inak dik moc , si ma povzbudila ze nie som sama co to takto sa pokakala 🙂

timmka
26. nov 2011

@tatinka moja, vsak ja som v noci nespala, ten strach bol..... ale teraz sa uz smejem, ze som stresovala zbytocne, neboj sa aj ked budes mat ohss, ked pijes vela vody, tak sa z toho dostanes ako ja, nic sa neboj a ozaj nic o tom necitaj 😉 , bude dobre, ked budes mat ohss, tak budes mat vela vajok a to je dobre 😀 , ja mam zmrazenu futbalovu 11 😀 😵 ja este nie som ..... 😒 , sice vcera som mala ducha na teste, ale to nie je vyhrane, uvidime aky bude zajtra, ked bude taky duch alebo ziaden, tak nic z toho, ked bude silnejsi, tak sa v pondelok krvicka len potvrdi, tak uvidime, zda sa mi na 9 den po PK velmi slabulinky duch, taky maju zeny, ktore nemali PK, ked sa babo uhniezduje na 5-7 den a ked mas PK tak sa uhniezduje skor 😒 , tak neviem.....

tatinka
26. nov 2011

@timmka ja idem v pondelok na kontrolu prvu, na sono krv, juj dufamz e sa ti dobre uhniezdili a bude miminecko, ja by som chcela predlzenu,,,,navrhla nam koordinatorka aj napichovanie teda asi icsi, som este zvedava aku povie cenu 🙂 ale pre mimi obetujem aj prve-posledne...daj potom aj vediet ale urcite budes tehulka,,si mala kratky ci dlhy protokol?

zibi
26. nov 2011

@alica311 no dlhy protokol sa deli na pripravnu a stimulacnu fazu ..pripravna je ked berreis proveru plus ja beriem diphereline... provera je progesteron diphereline je hormon posobiaci na hypofyzu ktoru tlmi v pripade toho aby sa netvorfili vajicka a aby mi v buducnosti nepopraskali...nasledne ked dostanem menstruaciu picham si diphereline proveru som mala len na 12 dni ..po skonceni menstruacie konci aj pripravna faza a zacina stimulacna... kde si picham FSH v mojom pripade menopur a pokracujem v diphereline..to je vsetko

timmka
26. nov 2011

@tatinka no ja som mala kratky protokol, tiez sme mali icsi a PK, tak dufam ze ti to tiez vyjde

zibi
26. nov 2011

@smeyka27 ha ha nie si ..su tu dalsie starenky.. ha ha 🙂

zibi
26. nov 2011

@petuska123 ale ved ja srandujemm...ako dobre ze uz si v inej teme kde hadam smerujeme vseetky

zibi
26. nov 2011

@tatinka skus moja trochu pocvicit na chrbticu alebo chod na masaz kym mozes.. bude to asi chrbtica..ono najma ta hrudna vie sparvit galibu..alebo skus tak ze sa prehnes napr. na fitlopte na chrbat ze vytvoris take ucko chrbtom neveim ci rozumies a pomaly dvihaj hlavu a malo by ti puknut ked mas daco seknute alebo sa postav oproti napr. muzovi chrbtom obaja a nech za zdvihne za ruky vies ako myslim? ze nech tak vysis a malo by to pomoct 😀 😀 😀

zibi
26. nov 2011

baby cize fakt tie 4 litre vody nesrandujete 😀

tatinka
26. nov 2011

@timmka dakujem si zlata, od kial si? uz si urcite rada ze mas vsetko za sebou, ved kto by nebol rad ze 🙂 a co manzel hovoril ked si si myslela ze mas vsetky tie neduhy 🙂 mne priatel hovori ze nemam nad tym premyslat, ale ako nepremyslat ked clovek si denne pcha hormony a podobne, keby sme ako chlapi ze len daju spermonikov🙂 a maju fajront 🙂 ,,,,tak by som nad tym ani nepremyslala 🙂