icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dandy914
27. nov 2011

@porinka dakujem za hlasanie. 😀

porinka
27. nov 2011

@dandy914
možno môžeš ísť do práce. Ja som vstávala pred deviatou, spala som asi 10 hodín a teraz mi je fajn. Občas ma pichne, ale do pohody.

in131
27. nov 2011

Baby pichám si gonal 4den a z toho ma 3 dni boli hlava - bolele niekoho z neho hlava? AJ vás picholo vo vaječníckoch?

timmka
27. nov 2011

@porinka ahoj robila som vcera poobede, nedalo mi to 😀 kuk.moj album, trochu tmavsia 😉 😵 , dnes uz nerobim, necham si jeden posledny na kolajnice koncom tyzdna 😉

timmka
27. nov 2011

@in131 to je fajn, ze ta picha vo vajec. signal, ze gonal rajcuje vajecniky 😉

in131
27. nov 2011

@timmka dakujem, kolko si dala vložiť vajíčok. Ozaj gratulujem a šetri sa. Závidim ti v dobrom . 😉

porinka
27. nov 2011

@timmka
to je úžasné!!!!! budeme ťa následovať... 😀 😀 😀 😀 😀

timmka
27. nov 2011

@porinka tesim sa 😵 😉

porinka
27. nov 2011

@timmka
na krv ideš zajtra? podľa tabuľky...

timmka
27. nov 2011

@in131 ja som si dala len jedno lebo som mala pocas stimulky ohss, ale ja som chcela aj tak susit na prvy krat len jedno, neviem ako by som zvladla dvojcatka 😉 😵 este nemam vyhrane, uvidime zajtra krv, bojim sa

timmka
27. nov 2011

@porinka ano 😉

in131
27. nov 2011

@timmka neboj tie kolajnice su nádherné - je to silný jedinec. 😉 My sme na 95 percent rozhodnutý že si dame jedno. Môj oco je z dvojičiek tak sa bojíme. Ja by som asi tiež nezvládla dve. Dufam že nam to všetkým víde.

timmka
27. nov 2011

@in131 treba tomu verit a hlavne setrit sa 😉 kup si nejake vit. napr. babyplan a papkaj ho uz teraz 😉

in131
27. nov 2011

@timmka vitaminy jem už treti mesiac - femibion a vitamin E. Verim tomu že 23 už budeme vedieť že sme traja. 😉 Krasne vianoce by to boli.

porinka
27. nov 2011

@timmka
počuj, dnes som si dala utrogestan do šušurky, ale keď som išla na WC, tak niečo z mňa z toho išlo von. Je to OK?

in131
27. nov 2011

@porinka aj zo mna to vychádzalo - podla mna to je ok. telo si zoberie iba to čo potrebuje a ostatne ide von. 😉

timmka
27. nov 2011

@porinka davaj si vecer, nie cez den, mne tak dr. poradil a ze si mam podlozit vankus, cim hlbsie do posvy, zo mna to potom cely den vytekalo 😀 ja som skoncila vkadat v stvrtok a vcera som mala v moci biele kusky

in131
27. nov 2011

@timmka
@porinka Nevadia vam tieto lieky. Mne ich asi nedaju po ET. Mne ked ich dali po iUI dostala som taku infekciu že som chodiť nemohla - potom som ich jedla a spala ako babätko.

timmka
27. nov 2011

@in131 nie, nic mi nebolo 😉

porinka
27. nov 2011

@in131
ja to papať nebudem... 😖

porinka
27. nov 2011

@timmka
ja som si to dala vo vani po riadnej hygiene, na stojáka, tak ako tampón.

timmka
27. nov 2011

@porinka na tvojom mieste si davam vecer, su to tabletky aby sa ti urobila pekna sliznica, aby sa drobec mohol uchytit, davaj si to radsej vecer, ale ako chces, predsa sa to dlhsie udrzi ako cez den, mohlo to z teba na wc vypadnut 😉

porinka
27. nov 2011

@timmka
akože ráno a na obed zhltnúť a večer vložiť?

timmka
27. nov 2011

@porinka pockaj kolko ty toho beries? ja som brala len 2 tabletky vecer, tak teraz neviem, ja som nic nehlatala, hltala som duphaston 2x2 a estrimas 3X, tak teraz neviem, ale viem ze utragestan sa berie, vecer, tak som citala na letaku, ze tak odporucuju

porinka
27. nov 2011

@timmka
3x2 tablety denne

timmka
27. nov 2011

@porinka aha a nic viac? duphaston??? neberies? kazde car ma ine davkovanie, 3x2 si davas do posvy? tak to je potom v poriadku, tak fajne, tak potom aj cez noc tam tabletky mas, tak to je ok, myslela som si,ze beries, len rano 2 tabletky, tak preto som ti radila aby si brala vecer

porinka
27. nov 2011

@timmka
nič viac...

porinka
27. nov 2011

začínam byť nervózna, nevolajú a nevolajú 😠 😠 😠 😠 😠

aisha6
27. nov 2011

@porinka ahoj tak super úroda ako ti je dobre že už to máš za sebou a kedy ti budú volať z Car?Ja mám zajtra kontrolu.

aisha6
27. nov 2011

@timmka krásne čiaročky na teste gratulujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aspoň nejaká pozitívna správa.