Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
takže konečne volala p. Konýčková, zo 17 jajok bolo 11 zrelých, 10 sa oplodnilo a v utorok idú na genetiku. Zavolajú mi v utorok večer...už nech to je!!!! 😀
@porinka prepac a to co je? moj ma vela bielych krviniek, tak mame zlu morfologiiu na 80% a u mne nebyba ovulacia, ale dr. sa smial, ze som raketa, bude reagujem velmi alebo vobec, jooooj ked to tehu vyjde,tak bude zaskoceny, ze som nemala po ET ohss, zvykne sa vratit a nafuknut brusko s vodou, on ma na to upozornil , povedal, ze som som nejako okolo toho vsetkeho zleho preliezla, ze je prekvapeny, ze este taky pripad nemal, ze ci ma vlozit embrio alebo nie, ale ja som po fazulke velmi tuzila, ako kazda z nas, to cakani je strasne, ale ja citim ze budes tehula a bude vsetko ok, uvidis, ked sa zajtra potvrdi tehu, budes prva co ta zaplavim virusom 😀 od hlavy az po pata 😀
Čakáme na schválenie žiadosti:
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg
Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
cmelica----/Helios/, 28r, caka na mrchu , dlhy protokol
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11.
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
simi81---- /iscare MT/ 30r,dlhy protokol provera, diphereline 29DC po mrche menopur
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 9 DC,Gonal
Čakáme na ET:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal, Luveris, OPU 26.11 - 10 embryok, ET 1.12
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
timmka--- Gyncare KE/- 26r. kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly spermiogram
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, v pondelok krv
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012
//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
@timmka
ďakujem za vírus!!!!
Môj partner má patologický mužský karyotyp s balansovanou translokáciou 46,XY,t(12,15) (p11.23, q26). A túto chromozómovú prestavbu považujú za etiologický faktor reprodukčných strát, z čoho vyplýva pre našich potomkov zvýšené riziko chromozómových anomálií. Takže tak 😖
Ahojte tak ja idem zajtra tiez na kvr... dufam ze mi tie dalnice z testu tiez potvrdia 😀. Zajtra som presne 14 den po EK tak to uz bude iste... V piatok ma moj obvodny gyn. vystrasil ze to pozitivny test to je nic a to je predcasna radost a bla bla... debil ... Menim doktora 😀

@timmka Krásne čiaročky, gratulujem 🙂