icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
29. nov 2011

skúsim poslať sms 😎

porinka
29. nov 2011

a dala by som si cígo...asi zbehnem na balkon

jenett37
29. nov 2011

@smallyell ahoj,ďakujem za povzbudzujúce slová! 🙂vieš viem,aký úžasný pocit je byť maminou 😀 😀 😀.mam dvoch senzačných pomaly dospelých chlapcov.iste si mysliš,že čo teda vlastne chcem???konečne mam vedla seba človeka,ktorý si ma váži,len bohužial normalnym spôsobom mať deti nemôže a ja po dvoch sekciach tiež nie ☹ ☹ ☹ jedina možnosť bolo IVF,no nevišlo ☹ nevieme sa rozhodnúť,je to velka suma-čo ak znova NIČ 😢 😢 😢

aisha6
29. nov 2011

@jenett37 peniaze boli a budú treba to ešte skúsiť.Hlavne keď chceš mať deti s niekým kto za to stojí. 😉

porinka
29. nov 2011

@aisha6 @jenett37
presne tak, peniaze budú, len my tu nebudeme 😀

dandy914
29. nov 2011

baby, vy si tu cely den vypisujete a ja vas vecer nestiham citat. 😉 ja som predsalen dnes isla do prace, celkom mi je dobre, tak co budem doma strasit. akurat by som mala potrebu nieco robit a upratovat. 😝

@iva567 my sme si dali embryoskop, tak asi usudili, ze na nas zarobili dost a ze icsi uz nepotrebujeme. 😝
@porinka ved 1.12. je az vo stvrtok, nebudu ti volat az zajtra? mne vravela ze den pred vkladom.
inak my mame 6 embryok, vsetky su v embryoskope na PK, takze vklad bude asi v sobotu.

porinka
29. nov 2011

@dandy914
nie, hovorili, že v utorok. Mám to aj poznačené...už som poslala sms.

smallyell
29. nov 2011

@jenett37 je uzasne, ze si konecne nasla niekoho kto Ta skutocne ma rad a vazi si Ta. Asi si mala tazky zivot ☹ Chcem Ti povedat, ze moj mm ma problemy a poviem Ti presli sme si za 4 roky toho viac nez dost a dnes mi vysiel tiez negativny test, este to nic neznamena, ale som sa tak malou dusickou dnes mm opytala, ci by sme isli do toho este raz a on vravel, jednoznacne ano, pretoze je nam spolu dobre ale nieco nam chyba a to je ten uzasny plod lasky a ja chcem urobit vsetko preto, aby sme mali ten dôkaz lasky. Akokolvek sa rozhodnes, bude to Tvoje rozhodnutie a nikto nema pravo za to Ta sudit. Budem na Teba o to viac mysliet, drzim palce 🙂

porinka
29. nov 2011

@smallyell
tak chvíľu netestuj, aby si sa nestresovala...

jenett37
29. nov 2011

@aisha6
@porinka baby,normalne ma presviedčate 🙂 😉 fakt je neopísatelný pocit držať v naručí malý voňavučký a hlavne SVOJ živý"uzlíček" 🙂 🙂 🙂

linka
29. nov 2011

baby o tyzden sa dozviem ci zacnem stimulovat,uz teraz sa bojim,ze nezacnem ☹ tak blbo mi vychadza mrcha 😖

smallyell
29. nov 2011

@porinka ee, nestresujem, ja si myslim, ze drobci sa len vcera uhniezdili bo som v spanku mala 2 silne krce za sebou ale hrozne, tak uvidime a z testu som zmatena lebo ked sa nanho blizsie pozries tak tu ciarku vidis kde je ale ........no proste neviem, uvidime co bude dalej, dnes ma uz brusko neboli len sem tam pichne vo vajecniku, neviem co to ma znamenat a hrozne ma bolia prsia ☹

timmka
29. nov 2011

@linka moja neboj sa, mne kazal zavolat po 19.12 , ze ma objedna medzi sviatkami na ultr. tak si myslim, ze asi robi, tak nestresuj, bo ti bude mrcha meskat a dostanes ju neskor ako ja, pred ivf zvykne babam meskat lebo sa stresuju, daj si cervenke vinko kazdy den 😀

porinka
29. nov 2011

@smallyell
aj mňa boleli prsia a neskutočne, takže prvý tehu príznak 😀 😀 😀 😀 😀 😀

iva567
29. nov 2011

@dandy914 ahoj, ja tiež len teraz čítam, čo je tu popísané a čo nové 😉 Tiež chodím do práce... 😝 Ale v piatok beriem dovolenku. A tiež v pondelok, lebo idem na krv a neviem si predstaviť, že o 14hod. by som volala z roboty pre výsledok... Oslavovať alebo revať budem radšej doma 😅 ...
Neviem prečo ale mám ten pocit, že ICSI bolo zbytočné... 😖 ale to už neporiešim, už je to jedno... Hlavne nech sa uchytia títo drobci, čo mi ich vložili... 😵

porinka
29. nov 2011

@smallyell
daj fotku, nech to preskúmame

smallyell
29. nov 2011

@jenett37 silu a volu moja, za pokus to stoji, ak neskusis nebude mimino 🙂 len zacat potom to uz pojde a hlavne je uz na zaciatku nemysliet, ze to nevyjde, vyjde neboj 🙂 moj manzel od transferu berie to tak, ze uz som tehotna, aj mna nakazil s tym svojim chorym pozitivizmom 😀 😀 😀 😀 vsak porinka? este chvilku a nakazim aj vas ...tfuj tfuj

linka
29. nov 2011

@timmka moja zlata 😵 nemam slov,ked ja som taky stresmen 😀 mm som sa pytala ci si nemam dat mrchu vyvolat,aby prisla skor,tak pozrel na mna ci som normalna 😀

timmka
29. nov 2011

@smallyell presne moje priznaky 😉 ale drobci su uz urcite uhniezdeni, len sa este zavrtavaju, tak mi hovorila embryologicka, ze po PK sa uhniezduje embryo bud hned, alebo az cca do 3 dni, ale neviem ci sa u mna potvrdilo ked som mala ducha na 8 den, zda sa mi, ze mne sa tiez uhniezdilo cca 5-6 den, tie krce su dobre znamenie a nenaduva ta?

porinka
29. nov 2011

@iva567
jasné, že oslavovať... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a my s tebou

timmka
29. nov 2011

@linka moja, neviem ci si horsia ako ja, vsak ja som opat vcera volala kamoske , ona je embryologicka, ze sa mi zda ,ze mam nizke HCG,t ak povedala, ze hladam len chybu aby som stresovala, mala pravdu, ze mam to v norme a ze sa nemam obavat 😉 , skus pit cervene vinko, daj si aj prevarene, mozes uz aj 😀 , ale nie vela !!!! lebo si zvyknes 😀

smallyell
29. nov 2011

@timmka len ja som nemala PK, nenaduva len mam taku inu chut v ustach aj zvlastne chute ale to tehotenstvu este nepripisujem, no uvidime co z toho vzijde 🙂 verim, ze drobec 😀 😀 😀 😀 ...baby taka som nachladena, joj a nic si nemozem dat, to je to najhorsie 😒

iva567
29. nov 2011

@porinka jasné... 😀 ved vieš v ktorej kolónke našej tabulky sa vidíme do konca roka??? 😀 v tej //

timmka
29. nov 2011

@smallyell moja, tak nemas co riesit, urcite to bolo uhniezdenie, dam na to ruku 😉

smallyell
29. nov 2011

@porinka ono to tak neuvidis, len z blizka ked sa na to pozries tak vies, kde je ta ciarka, si myslim este tak par dni, ale test nebol robeny z ranneho mocu, tak neviem....zajtra dam urcite test uz na kontrolu, co si o tom myslite, dnes sa este neoplati

linka
29. nov 2011

@timmka s tym vinom by som mala zacat uz dnes,ale nemame doma,aby prisla dajme tomu 1.12,lebo ak dostanem cez vikend,tak si to mozem hodit,uz nezacnem v decembri,lebo sa vraj zacina na 2DC 😅

smallyell
29. nov 2011

@timmka a vies co, tie krce nie su v bruchu ale vo vajecnikoch a tiez to taha tam dole, a este ked ma chytil jeden krc na obed tak nejak tak zvlasne tahalo to az k bokom po oboch stranam, az mi tie krce nahanaju strach

timmka
29. nov 2011

@smallyell tak zajtra testujes? to budes uz 8 den, no som zvedava, drzim palceky 😉 musim ta pospluvat..pfuj,pfuj,pfuj, si cela opluta vyrusmi TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT, zajtra chcem vidiet ciarku, aspon taku aku som mala ja 😀 😎 😵 😵 😵 😵

timmka
29. nov 2011

@linka nie, nezacnes, kludne mu zavolaj aj cez vikend, ja som dostala v sobotu vecer a zacala som az na 3dc stimulku, tak sa neboj a zajtra zacni pit vinko 😀

smallyell
29. nov 2011

@timmka joj kiezby si mala pravdu, mam hrozne sny a nahanaju strach....timmka na krv pojdes aj do splnu? lebo sestricka mi vravela, ze nemusim, staci nahlasit vysledok. Budes tam chodit aj na utz? asi tiez by nas mali kontrolovat nie?