Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@smallyell moja tak to fakt nestresuj.... ked nie je PK tak uhniezdovanie je ovela neskor. Pri PK sa uhniezduje uz 1-2 den, bez PK myslim to moze trvat 6 az 10 dni takze, potom potrebujes este zopar dni na to aby sa toho hcg vytvorilo take mnozstvo ze to test zachyti. ja na tvojom mieste testnem az 12 den
@vtacatko2 no tak sup do toho.... ja som si inac vsimla peciatku CARu na nejakom papieri, maju tam normalne vypisane ze "sanatorium pre liecbu neplodnosti" tak toto by som fakt do prace nedoniesla. ti co tomu nerozumeju by si asi mysleli ze som si naordinovala nejake obdobie parenia :D
baby moze ma z tych inejkcii menopur diphereline boliet hlava ..mna sem tam poboleivala kym som si pichala diphereline ale dnes ej to des.... 😖
@linka Ahoj, ja už mám žiadosť schválenú, len ešte ju nemájú v centre. Tiež mám dostať mrchu 7.12., na recepcii v heliose som sa ich znažila presvedčiť, nech ma nechajú začať už teraz, ale nechcela, že to vychádza presene pred sviatkami, tak že asi až v januári, ty začínaš už týmto cyklom?
@porinka ahoj, doplnam udaje do cakateliek
Čakáme na // :
bystroocka---/GF BA/-36r-clostilbegyt,1.IUI, hranicny spg., krv 12.12.
@porinka eh teraz som si vsimla, ze tabulka je len na ET a KET.
@zibi lebo aj od toho ta moze hlava boliet ze malo vypijes.. kava sa nepocita, ked vypijes kavu odpocitaj si este 2dcl... ta odvodnuje 😠 ked to tak vypocitam co si napisala, tak mi z toho vychadza ze si vypila iba zhruba liter...
to znamena ze si vypila malo.. cca 3 litre su optimalne.. ja som vypila tiez priblizne takto viac som nedokazala..
po opu sa ma vraj pit 4litre aby si nedostala ohss .. ja som ale vypila iba tie 3 a klop klop nastastie ohss ma nenavstivilo...
@bystroocka a? kludne sa pridaj ak chces nie si nicim menej cenna.. vsetky tu na nieco cakame...podla mna to kludne mozme doplnit, ci? @porinka co si o tom myslis?
no ja sa snazim ..pit..vcera som vypila viac...dnes som bola cely cas v meste tak som nemohla pit.ale uz som si srpavila liter caju a dalsie 6 deci caju teiz...tak do vecera hadam stihmem..a teraz som vypila pol litra vody...tak hadam ot dobehnem...
@alibabaa
@bystroocka
ale jasne ze ano 🙂 ja mam uz jedno iui neuspesne za sebou tak dufam ze ty nebudes takyto pripad, prajem vela stastia!
Ahojte kočky tak v prvom rade ďakujem za včerajšie povzbudenie.Už mám po opu,mám inak dosť veľké bolesti ale keď ležím je to celkom dobre 🙂 .Mám 12 jajok a všetky dali na ICSI tak po pár dňoch budeme múdrejší.Dúfam že všetko bude tak ako má.Niektorá tu písala o parfémoch pri ET a isto je to pravda dnes mi to hovoril doky keď mi robil sono,že si nemám dávať.Inak známkovali tie jajká od 1 do 3 a päť som mala za známku 1 a 7 za známku 2,je to dobré?Od zajtra zasa pichám injekcie tak som zhrozená jednu do zadku a fraxiparin do brucha plus utroš tak sa teším 😢 ET mám cca 5.12. 😉
Čakáme na schválenie žiadosti
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg
Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, 1.IVF... 13.12 zacina s proverou, dlhy protokol
Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 13 DC,Gonal,30.11. OPU,12 vajok cca 5.12 ET
Čakáme na ET:
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11. - 10 embyí, ET 1.12
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11. - 11 vajok
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012
//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, tehu potvrdene 28.11.
timmka--- Gync. KE/- 26r. kr. prot.- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly sper, vloz.1 fazulka, 28.11 potvrdene
simi81---/iscareMT/-30r-dlhy protokol, prirodzene otehot. počas ivf, 28.11. potvrdene
@bystroocka
tabuľka má aj "čakáme na //, idem ťa doplniť a inak Vitaj! 😀 😀
Aha ešte so zabudla potrebuje od vás poradiť že ako by ste si vysvetlili vy vetu :
"Začiatok užívania tabletiek Utrogestan je 1. deň po odbere vajíčok "
Neviem či je to dnes keď som mala OPU alebo zajtra ale myslím že zajtra by bol už 2. deň po odbere nie??????
Dobré duše dajte váš názor niekedy som ako dement 😝
Čakáme na schválenie žiadosti
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg
Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, 1.IVF... 13.12 zacina s proverou, dlhy protokol
Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,
Čakáme na ET:
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 13 DC,Gonal,30.11. OPU,12 vajok cca 5.12 ET
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11. - 10 embyí, ET 1.12
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11. - 11 vajok
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.
bystroocka---/GF BA/-36r-clostilbegyt,1.IUI, hranicny spg., krv 12.12.
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012
//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, tehu potvrdene 28.11.
timmka--- Gync. KE/- 26r. kr. prot.- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly sper, vloz.1 fazulka, 28.11 potvrdene
simi81---/iscareMT/-30r-dlhy protokol, prirodzene otehot. počas ivf, 28.11. potvrdene

@vtacatko2
ja som zašla za svojím gyndošom, som mu povedala, že stimulujem, pichám 3 injekcie a že sa necítim na to, chodiť do práce a dal mi PN s diagnozou ženská neplodnosť.