Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Babenky idem off lebo mám oddychovať tak zajtra pa 😉
Ahojte baby, vidim , ze postupujeme pomaly v skupinke🙂...uz som sa dala ako tak dokopy, 2 den som v robote...no a od zajtra estrogen na KET.Ach jo...snazim sa myslieet pozitivne, aj ked som asi more uz vyplakala po tom ET, mm sa snazi drzat nas nad vodou 🙂.
@porinka drzim palce na ET🙂
@linda81..........no mne ked sa nepodari tak vyplacem ocean! takze stihas este teraz v decembri? to je super........tesim sa a drzim palce. teraz to uz musi vyjst!
tak už mi tetuška volala, stále na tom pracuje, stále embryjká vyšetruje, zase za hodinu zavolá, som jej povedala, že môže aj v noci. Ale mám byť nachystaná na ET o 11:30.
@dodina55
@smallyell dakujem dievcata🙂..stihame vsetko,dnes som bola na sono, dekapeptyl este funguje, takze zacinam estrogen ,no a potom transfer dakedy okolo 14 teho asi...teda , ak sa drobce dobre rozmrazia...
inak ...prvy den v robote...robila som ambulantne anestezy..teda pohovor..jedna slecna ci pani...4 x na UPT, a doma ma 5 deti, druha 2x...ani 30 nemaju...atd atd...ma skoro vystrelo...clovek si inak musi zahryznut do jazyka...

@aisha6 Na ake cislo volas? Oni mi daju nejake cislo na mobil? Lebo v papieroch mam len pevne linky na labak a vysledky.. 😖