icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

linda81
autor
30. nov 2011

@porinka tak zajtra je den D...🙂..kolko vkladate?

porinka
30. nov 2011

@linda81
moja, vôbec netuším, záleží, či budú nejaké geneticky dobré...

linda81
autor
30. nov 2011

@porinka jasne ze budu....to je vysoko moderna medicina toto🙂

porinka
30. nov 2011

@linda81
robíš na gynde?

linda81
autor
30. nov 2011

@porinka nie, na ARE

smallyell
30. nov 2011

@dodina55 no ja chodim do splnu, len teraz po ET mi vravela sestricka, ze staci nahlasit vysledok, tak asi tam skoro nepojdem a mozno este v decembri pojdem, ktovie ... bola som tam minuly pondelok a este piatok predtym

smallyell
30. nov 2011

@linda81 toto by som nechcela robit, lebo ja by som sa linduska z toho zblaznila, nechcem byt hnusna ale je to velka nespravodlivost 😠

alibabaa
30. nov 2011

@linda81 jeeej zajtra upravime tabulku. pribudne priprava na KET 🙂 🙂 🙂 🙂

dodina55
30. nov 2011

@linda81 ty kokso.......vidis, ake to je nefer!!! je to smutne.... a my sme schopne spravit aj to posledne len aby sa to podarilo. takze pracujes ako sestricka? co uz. sa teraz zasmejes ale som myslela tiez ze ma trafi dnes. Moja macka je kotna, ma ich tam 6!!! som si robila srandu ze boze, to nie je fer, ona 6 a ja nemozem ani jedno :D

porinka
30. nov 2011

@linda81
nedala si hromadne výpoveď???

alibabaa
30. nov 2011

@porinka no konecneeee.. si sa dockala 🙂 ja by som uz obhryzala aj ceruzky ako bobor... 😅

linda81
autor
30. nov 2011

@smallyell veru...ja nerobim UPT..teda anestezy...som to odmietla...nastastie sef to respektuje, ale ambulanciu obcas robim a tam to vidim....niekedy je mi z toho inak do placu , ked vidim tie sona, take velke mimina niektore, a tie foto je jedine, co po nich zostane...ach jo....stale sa s tym neviem zmierit...ale niekedy mat chut fakt uz povedat, ze haloooo....tu sa niekto roky snazi, a tu dojdte ani nie 4 mesiace od posledneho UPT zas....no zasa som sa vykecala...mm sice hovori, ze to su ich rozhodnutia a nezmenin to,ale aj tak mi je to hrozne luto..

porinka
30. nov 2011

@alibabaa
ja som jej volala na druhé dostupné číslo a ona mne z toho nedostupného zavolala. Že za hoďku asi zavolá. Som sa jej pýtala, či to vidí pozitívne, či je niečo gut, zatiaľ nepovedala. Takže sa pripravím na ET alebo na vyplatenie zákrokov. 😝

linda81
autor
30. nov 2011

@dodina55 😀 veru nic nie je fer..ja sa asi teraz zmierujem s nespravodlivostou na svete....inak...neviem , ci je tu niekto veriaci...takze dufam , ze sa nikto neurazi....ale raz som mala pacientku jednu....taka pani starucka do 90 rokov...a ta povedala jednu vetu...neexistuje ziadny mily Boh...pretoze to by nedopusil tolko nespravodlivosti na svete...

alibabaa
30. nov 2011

@porinka to davali lekari.. nie sestricky.. a hlavne linduska robi tusim v Nemecku.. 😉

porinka
30. nov 2011

@linda81
presne tak....toto by určite nedopustil!!!! a veriaca nie som

linda81
autor
30. nov 2011

@porinka och ved to nevzdavaj este pred ET...to uz potom , ze depky pridu...to je ospravedlnene🙂

porinka
30. nov 2011

@alibabaa
som myslela, že či nie je solidárna

linda81
autor
30. nov 2011

@porinka jj robim v nemecku, takze ja mam vypovede na SR za sebou 🙂..inak ..je to smutne , co sa doma deje..

smallyell
30. nov 2011

@linda81 kazdemu by bolo luto, aka nezodpovednost a ked vie, ze nechce tak su na to prostriedky, ktorymi sa to da zabranit a nie takto mrhat zivotom ☹ je mi z toho nagrc 😒

alibabaa
30. nov 2011

@porinka 🙂 🙂 oni tam maju ine platy ako my tu.. ☹ i ked o lekaroch by som nediskutovala ti maju podla mna dost.. to len tie nase sestricky zarabaju pomaly minimalne mzdy....

porinka
30. nov 2011

@linda81 no comment zdravotníctvo na slovensku 🤐

alibabaa
30. nov 2011

@linda81 jej ozaj dufam ze som sa ta nejako nedotkla.. 😅 neviem vlastne ci si lekarka ci zdravotna sestra.. 😕

linda81
autor
30. nov 2011

@porinka ja verim , ze je nieco viac, ako to , co mi zijeme, ale nema to nic s cirkvou...som citala par diskusii, ako odcudzuju tuto terapiu a ako sa mame zmierit s tym , ze nemozme mat deti, lebo boh to tak chce....no co k tomu dodat..

porinka
30. nov 2011

@linda81
nevzdávam to, len som realista. už som pozerala aj dovču na Kube, tak by som si išla liečiť dušičku a šušurku. 😀 😀 😀

smallyell
30. nov 2011

ja som veriaca, ale viem prijat kazdy nazor 🙂 kazdy ma na to pravo 🙂

linda81
autor
30. nov 2011

@alibabaa v 2000 som skoncila zdravotku ako sestricka a v 2006 lekarsku fakultu...som anesteziologicka...teda este neatestovana 🙂

porinka
30. nov 2011

@linda81
môj názor: treba v niečo veriť, ale nie, aby to diktovala cirkev.

porinka
30. nov 2011

baby, ja si pri vás ani šušurku nevyfintím na zajtra... 😀 😀 😀 😀 😀 ale už idem, hneď som späť

linda81
autor
30. nov 2011

@alibabaa to je pravda...ze nie vsetci lekari sa doma maju zle, aj ked su aj taki , co by si zasluzili viac...druha vec je, ako zarabaju sestricky, bez ktorych by to jednoducho neslo a prevazna cast tej roboty stoji na nich...alebo taky laboranti, alebo robotnici...atd atd