Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@linda81 ty kokso.......vidis, ake to je nefer!!! je to smutne.... a my sme schopne spravit aj to posledne len aby sa to podarilo. takze pracujes ako sestricka? co uz. sa teraz zasmejes ale som myslela tiez ze ma trafi dnes. Moja macka je kotna, ma ich tam 6!!! som si robila srandu ze boze, to nie je fer, ona 6 a ja nemozem ani jedno :D
@smallyell veru...ja nerobim UPT..teda anestezy...som to odmietla...nastastie sef to respektuje, ale ambulanciu obcas robim a tam to vidim....niekedy je mi z toho inak do placu , ked vidim tie sona, take velke mimina niektore, a tie foto je jedine, co po nich zostane...ach jo....stale sa s tym neviem zmierit...ale niekedy mat chut fakt uz povedat, ze haloooo....tu sa niekto roky snazi, a tu dojdte ani nie 4 mesiace od posledneho UPT zas....no zasa som sa vykecala...mm sice hovori, ze to su ich rozhodnutia a nezmenin to,ale aj tak mi je to hrozne luto..
@dodina55 😀 veru nic nie je fer..ja sa asi teraz zmierujem s nespravodlivostou na svete....inak...neviem , ci je tu niekto veriaci...takze dufam , ze sa nikto neurazi....ale raz som mala pacientku jednu....taka pani starucka do 90 rokov...a ta povedala jednu vetu...neexistuje ziadny mily Boh...pretoze to by nedopusil tolko nespravodlivosti na svete...
ja som veriaca, ale viem prijat kazdy nazor 🙂 kazdy ma na to pravo 🙂
baby, ja si pri vás ani šušurku nevyfintím na zajtra... 😀 😀 😀 😀 😀 ale už idem, hneď som späť

@porinka tak zajtra je den D...🙂..kolko vkladate?