Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka neboj nejaku najdes.. a ked nie v aute to zvladnes ... na zadnom sedadle sa da robit hocico 😀 😀 😀 ... len tvoja polovicka bude mat zazitok 😀 😀 na bocne okna daj uteraky (tak ako detom plienku) , nech na teba nikto necumi a basta fidli...
diazepam ma uspaval... a bola som otapena.. sestricky a aj doktor ze ako sa mame a ako sa citime.. a ja som sa zachichunala ze otapenaaa som.. ze sa ma mozu opytat co chcu a ja im odpoviem 😀 😀
@porinka uuuzasne 🙂 tesim sa .. a urcite su bojovnici/cky najvacsie 😉 drzim palciska aj na rukach aj na nohach!
zajtra pekne krasne potom oddychuj a nezabudni mysliet pozitivne.. 😉 drz sa a ked uz budu gulkovia bombulkovia v tvojom brusku tak ich pohladkaj a pozdrav aj za mna jo? 😉 😉
ja uz som zvedava na tie nase. trochu sa o ne bojim. mame ich len 6, tak dufam, ze budu v pohode do soboty. myslite, ze by som mohla zajtra do toho labaku zavolat a spytat sa?
@alibabaa @dandy914
aj bačko im pošlem od vás!!! ešte mi ráno zavolajú, čo a ako, ale že im nič nechýba, že sú v inkubátore. Som sa pýtala, na čo ich vlastne testujú, že na tú translokáciu, čo má môj, ale že by sa dalo aj na ďaľších osem, ktoré sa asi "bežne" robia, to by stálo ďalších 770 eur, neviem, či za jedno alebo všetky. Ale že to nám vlastne netreba 😉 , keď viem prirodzene otehotnieť.
Čakáme na schválenie žiadosti
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg
Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, 1.IVF... 13.12 zacina s proverou, dlhy protokol
Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (neusp. IUI) teraz 1.IVF- 2DC, zly spermiogram - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,1 DC, zlý spermiogram, bude pichat gonal
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF, zlý spermiogram, od 21.11. diphereline, čaká mrchu, meška potvora
tatinka--- /Iscare/, 1DC,puregon
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol, provera, diphereline, čaká mrchu, potom menopur
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
amilak---- /Helios MT/ 29r. zlý spg., krátky ms cyklus, 4DC pichám Diphereline
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,dnes 4DC, decapeptyl a puregon zacnem,
Čakáme na ET:
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF 13 DC,Gonal,30.11. OPU,12 vajok cca 5.12 ET
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia,Diphereline,Gonal Luveris, OPU 26.11. - 10 embyí, ET 1.12 , zatiaľ tri dobré embryjká 😀 😀 😀 😀
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11. - 11 vajok
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, o 13 dni bude vysledok, dg. oligoastenoteratozoospermia, 24 DC
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.
bystroocka---/GF BA/-36r-clostilbegyt,1.IUI, hranicny spg., krv 12.12.
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET 2012
//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
nana123 - Spln KE, 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, tehu potvrdene 28.11.
timmka--- Gync. KE/- 26r. kr. prot.- gonal, cetrotide, ET 16.11.,krv 28.11, zly sper, vloz.1 fazulka, 28.11 potvrdene
simi81---/iscareMT/-30r-dlhy protokol, prirodzene otehot. počas ivf, 28.11. potvrdene
@dandy914 jasne ze mozes, ja som volala skoro kazdy den 😀 😀 a jedna teta mi povedala ze je to ok, ze sa volam a druha ze naco vyvolavam.. taka trubica nejaka.. ale ta dobra ze to nevadi, ved mam na to narok, ze to nic nie je len sa mrkne na embryoscope..
a ked ich mas v nejakom tom inom inkubatore, tak ze precitaju posledny stav aky maju zapisany... kludne zajtra volaj..

kočky, čo už máte po ET, čo s vami robil diazepam? a vôbec neviem, ako hodinu pred ET zavediem čípok do riťky, keď budem sedieť v aute. Lebo na diaľnici z Kútov do BA nie je veľa benzíniek...