Prvé umelé oplodnenie v Helios Martin - vaše pocity
Ahojte budúce mamičky ktoré sa tiež snažíte o bábätko a akosi to nejde prirodzenou cestou chcem sa popýtať aké máte skúsenosti a ako ste sa cítili pri umelom oplodnení. Zatial som iba v prípravnej fáze a manžel mi pichá injekcie a beriem lieky a mám z toho veru všeliaké pocity.Z centrom som maximálne spokojná sú úžasný.Ste na tom niektoré rovnako ? Napíšte pokecáme 😉
@darksidezoo No povedali mi že po zákroku bude nasledovať ešte predlžená kultivácia a potom vklad.Prečo až po prvej mrche?
Nebojte sa,ak budete uplne v pohode,pozitivne naladená,všetko sa podarí.Ja mám doma 3,5 ročného heliosáčika Tomáška a som šťastná,že to bolo práve v Heliose..aj ked tam boli iný lekári,ako sú teraz,stále si myslím,že tam vládne rovnako dobrá atmosféra. Veľa veľa šťastíčka prajem 🙂
Lebo je tam kratka doba do mrchi cca5-6 ked pojdes potom9-11 bola som 5 krat tak viem porovnat
@danielkabn Jeeej ani neviete ako ste ma potešila.Ja som veľmi rada že sme šli do Heliosu lekári sú perfektný a prístup si chválim stále viac a viac.Všetko nám pekne podrobne vysvetlia a s ničím tam nieje problém.Dôverujem im a to je pre mňa dôležité 🙂 Ďakujem krásne 😀 😀
@darksidezoo Ďakujem určite si dám poradiť
Niet zaco
@newesticka12 jednoznačne treba ísť do ET čerstveho embrya to ti aj povedia v heliose ani oni by ti neodporúčali zrušiť transfer pokial by si nemala OHSS. Pri čerstvom je väčšia šanca ako pri KET-e o tom su štatistiky aj ked je to individuálne. To je jasne ze to co platí pre jednu pre druhu nemusí. A za ďalšie to ze menzes ma prísť o 5 alebo 6 dni to neber k úvahu po OPU začneš brat utrogestan a ten telo "osali" ze si tehotná takze ms ti nepríde v stanovený čas (aj to je otázne lebo niekomu príde ms a niekomu nie aj napriek utrogestanu) ale to je na dlhšie a nechcem ta zmiasť. Ideálne bude ak ti zostanú mrazacikovia a vtedy nemusíš nic riešiť vyskusas aj ET s čerstvým embryom aj s mrazeným. Tak vela štastia. Inak ak možem byt úprimná buď nad vecou a príspevky ber s určitou rezervou to co platí na jednu nemusí na teba to si pamätaj. Ešte raz vela stastia
@ria191 Ďakujem moc si strasne zlata. Ja som sa od zaciatku riadila tim co mi povedali v Heliose a aj v tom hodlam pokracovat lebo im verim a oni urcite vedia co treba robit 🙂 Mrazacikovia mi ostanu urcite ak by sa to nepodarilo na prvy krat tak aby sme mohli skusit znova.Teraz akurat cakam kedy dostanem a potom pojdem na prvy ultrazvuk tak som zvedava co bude nasledovat ale uz sa neviem dockat toho ked to bude za mnou 😉
Ahojte ja si tiež momentálne pichám injekcie, tento týždeň si mám vybaviť predoperačné aby som to všetko mala naporiadku a verím, že v stredu keď pôjdem na kontrolu poporastie ešte viac v brušku nech je čo vyberať 🙂 a prípadne zmraziť samozrejme ďalšie 🙂 tak držím prsty všetkým nech sa podarí 😉
@tatianat1986 Ahoj no tak sme na tom uplne rovnako.Idem v stredu tiez do martina na kontrolu tak uwidime ale dufam ze to podrastlo a bude vsetko oki 🙂 a tiez idem aj vybavit predoperacne nech uz to mam hotove vsetko 😎 Držím palce
tak sa tam stretneme asi 🙂 tiež ráno medzi 7dmou a osmou? 🙂
@tatianat1986 tak tak veru no ja tam budem asi uz o 7mej ;) som zwedawa ako dopadnem ;)
Tak uvidime ci sa uvidime 🙂
@tatianat1986 jasne ak by si ma nahodou spoznala kludne sa ohlas ;)
A odkiaľ si?ak sa smiempspýtať? 🙂
@tatianat1986 ja som z Krusoviec to je asi 3 km od Topolcian a ty si odkial???
zo Žiliny a dnes tam bolo dosť ľudí tak asi nespoznala, ako si dopadla?
@tatianat1986 jaj tak to mas blizsie nez ja ;) no veru moooc tam bolo ludi dnes ty nemas foto tak som ta nemohla spoznat :D dopadla som super volali mi poobede ze mam ukazkove vysledky tak ma potesili.a co ty ako si dopadla ???

Tak sa hlavne nestresuj ak môžem poradit nedaj si vlozit hnet po zakroku ale az po prvej mrche