Recenzie na ReproFit Bratislava a Dr. Šustovú
Ahojte,
Prosím, máte nejaké čerstvé skúsenosti s reprofitom v BA a Dr. Šustovou? Oveľa radšej by som riešila Brno, lenže v mojom type práce je veľmi zložité chodiť na x krát do Brna, chcem dať ešte šancu BA, aspoň na začiatok. Máme naplánovanú konzultáciu a ďalšiu postup s dr. Šustovou. Boli, alebo neboli ste spokojné s týmto centrom alebo priamo s ňou? Ďakujem krásne a držím palce vo vašom snažení, sme v Tom spolu 🙂
@a_alexandra_a ďakujem krásne ☺️a prečo svojský prístup, ak sa smiem spýtať ?
@ivananr napíšem ti ss
@ivananr aj ja chodím do Brna, a dá sa s nimi dohodnúť, aby si mala konzultácie online, a tiež aby si na ultrazvuky a krv chodila do Bratislavy do Reprofitu. Nechcem ťa odradiť od Blavy, len chcem, aby si v tom mala jasno. ☺️
@littleblueberry vďaka, dobre vedieť. My sme si totiž objednali prvú online konzultáciu aj s Reprofit Brno. Pridelili nám lekárku z Ostravy (!!) - akoze na online to nevadí, ale tá by zostala aj neskôr, pri už samotných úkonoch, ktoré ale chceme v Brne. A keď som sa jej opýtala, či môžem napríklad na krv / ultrazvuk chodiť v BA, povedala nám, že to nie je také jednoduché, ich systémy nie sú prepojené atď. Potom nám koordinátorka napísala do mailu, že ak budeme vyslovene chcieť, ultrazvuk v BA sa urobiť dá, za 35 eur. Mala som z toho celého dojem, že skôr nepreferujú takýto postup, resp. Neboli v Tom nejakí otvorení.
@ivananr áno, treba to platit, ale aj cesta do Brna stoji tolko, si myslím... a ja som s tym ziadne problemy nemala, normalne som chodila do Bratislavy a potom som v emaile poslala vysledky kordinatorke, a ona napisala, co dalej. Mimochodom do Bratislavy chodia vypomahat lekari aj z Brna...
Ahojte zienky 🙂 pisem sem do skupiny, mozno mi budete vediet poradit... cChcela by som sa spytat, prosim, neviete ci v Reprofite v BA robia ultrazvuky aj cez vikend? Patrim pod Brno, tam som absolvovala predoslu stimulaciu aj vsetky ultrazvuky a kontroly, ale teraz kvoli logistike by som chcela riesit ultrazvuky v Bratislave a je dost mozne, ze druhy ultrazvuk mi vyjde na sobotu/nedelu 🫣 tak ci nahodou nemate skusenosti, ze ako to prebieha v BA. Dakujem ☺️
@nikuska84 Zväčša ak ti vyjde ultrazvuk na sobotu tak ti ho urobia v piatok a keď na nedeľu tak ťa objednajú na pondelok. Cez víkend sa robia len zákroky
dakujem za rychlu odpoved 🙂
@a_alexandra_a ahoj, môžem sa aj ja opýtať na ten svojský prístup ? Tiež k nej chodím. Ss ak by sa dalo 🙏 vďaka
@johana_kamenska tak keď k nej chodíš, tak vieš čo myslim 🙂
@a_alexandra_a tak neviem presne, čo myslíš,
mám iba dojmy, pocity tak som si ich chcela vymeniť. ..🙂 A aj o procese liečby, keď hovoríš že Ti vyšlo prvé IVF ja som v procese momentálne, tak preto som sa pýtala...
@johana_kamenska my sme u nej dnes boli s mužom. Okrem toho, že so mnou to bude zložitejšie, ako som si myslela žiaľ (dnes som zistila že mám PCO (!), doktorka sa nám zdala fajn - kompetentná a pomerne ochotná baviť sa. Potrebovali sme prebrať rôzne možnosti. Nie je najviac usmievavá, ale nechodím k lekárom kvôli ich úsmevu. Niektoré zle recenzie na zariadenie, nie konkrétnu lekárku (tlačenie do IUI, nepríjemný prístup a pod.) sa zatiaľ nepotvrdili.
@ivananrneodporucam nic v BA, neporovnatelne, zabity cas. Nemaju zdaleka toho znalosti a skusenosti ako v BA. Chodila som do reprofitu v Brne
@ivananr Neodporúčam p.Šustovú. Chodila som k nej približne rok a musím povedať, že na túto skúsenosť spomínam veľmi zle, až mi je z toho do plaču. Ak si chcete zachovať psychickú pohodu, odporúčam sa jej a celkovo Bratislave radšej vyhnúť. Celé zle.
@emmaelb a čo sa dialo, prosím? Mrzí ma, ak si si musela prejsť niecim, čo ti nebolo prijemne. Ja k nej chodím, chceli sme najskôr skúsiť BA, mojej kamoške v Reprofit Brno spackali meranie progesterónu z krvi a nasadili jej ho po KET prineskoeo, následne poplietli dve ďalšie veci, takže ani tam som sa zas nehrnula... Dr. Šustova je za mňa všeobecné ok, ale ja sa striedam pri viacerých, nechodím len k nej... Teraz naposledy pri MA povedala niečo, čo podľa mňa bola úplná blbosť, nie som lekár, ale stačí trocha čítania štúdií a človek si vie urobiť názor. Uvidíme, ako to pôjde ďalej.
@ivananr Neodporúčam p.Šustovú. Chodila som k nej približne rok a musím povedať, že na túto skúsenosť spomínam veľmi zle, až mi je z toho do plaču. Ak si chcete zachovať psychickú pohodu, odporúčam sa jej a celkovo Bratislave radšej vyhnúť. Celé zle.
@emmaelb ahoj, mohla by som sa TA opýtať na podrobnosti? Lebo ja mam podobnú skúsenosť, len som myslela že chyba bola asi vo mne... kľudne aj keby si mi napísala prosím do súkromnej správy 🙏 ďakujem
@emmaelb ahoj, mohla by som sa TA opýtať na podrobnosti? Lebo ja mam podobnú skúsenosť, len som myslela že chyba bola asi vo mne... kľudne aj keby si mi napísala prosím do súkromnej správy 🙏 ďakujem
@johana_kamenska aj mne prosím napište sukromu spravu lebo myslim že som na tom podobne, že čo sa vam dialo

Robila mi dilatáciu krčka a hyfosy, odoberala mi oocyty a vyšlo mi s ňou prvé IVF. Má svojský prístup, ale ako odborníčka je podľa mňa dobrá.