icon

Reprodukčná imunológia

paulinkapalka
3. dec 2022

Ahojte baby,je tu nejaká čo jej nezistili problém na hematológii alebo nie je ten problém co sa zistil závažny a tak isto aj na reprodukčnej imulogii?Mate dake deti?Alebo ste podstupili IVF a mate na prvý pokus detičky?
Ďakujem za odpovede

riskoh
3. dec 2022

Nemali sme diagnostikovany ziaden problem, ivf sa podarilo na druhy pokus, druhe tehotenstvo prirodzene

lilyianka
3. dec 2022

@paulinkapalka na reproimuno zistené zvýšené embryotoxicke cytokíny. Nasadená liečba kortikoidmi, následne KET - neúspešný. Doteraz cez umelé oplodnenie ani prirodzene sa počať nepodarilo.

paulinkapalka
autor
4. dec 2022

@riskoh ďakujem za skúsenosti, mój problém je v donosení dietatka, ja už teda jedneho chlapčeka zdraveho mam ale potom som 3x potratilla ale nič mi nezistili nikde..

paulinkapalka
autor
4. dec 2022

@lilyianka vidiš vačšinu žien niečo nasli ako aj tebe to ma teda mrzí.Čo som počula,tak liečba by mala zabrať drzim vam 🙏🙏

lilyianka
Autor odpoveď zmazal
lilyianka
4. dec 2022

@paulinkapalka ďakujem,ale my sme to riešili tak 5-6r dozadu. V podstate sa jednalo o liečbu pred posledným KET,ktorý ako som vyššie písala nebol úspešný. Na ďalší proces v CAR sme sa nedali. Bola som rada,že som sa dala ako tak dokopy po všetkých kortikoidoch a hormonoch