icon

Reprodukčná imunológia

26. jan 2023

Ahojte, keďže sme sa dlho snažili o bejby, po jednom samovolnom potrate ma moja mudr. Poslala na hematologiu a na reproImunologiu do Imunovitalu (mam to konkrétne napísané na vymennom listku). Na hematku som sa objednala, ale keďže som citala recenzie na imunovital v Ba neviem či tam ísť. Stalo sa niekomu aj ze im tam nič nezistili? Čo čítam, tak každej predpišu medrol a vybavene, akoby nemali vôbec individuálny prístup. Peniažky som ochotná investovat. Len či to nie je zbytočné. Rozmyslam, ze pockam čo prinesie hematologia a uvidim... Dakujem za názory 😊

marinecka95
26. jan 2023

Odporúčam reproimuno v NR Dzurilla

lilyianka
26. jan 2023

No,chodila som do Imunovital, zistili vyššie hodnoty embryotoxických cytokínov, predpisali Medrol. Keď boli výsledky ok, šla som na druhý KET a nič. Práve problémy nastali po vysadení tejto "dobroty".

yamahka
27. jan 2023

Ja som bola na hematologii, všetko v poriadku. A včera som bola na Repro imuno v Ba, uvidíme. O tri týždne budú výsledky.

janulkamala475
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jan 2023

@janulkamala475 asi teda počkám co mi vyjde na hematologii, skúsim liečbu keď tak a potom reproimuno. Môžem ísť do Prešova aj bez výmenného listku?

autor
27. jan 2023

@janulkamala475 aha už čítam, že si šla ako samoplatca...asi spravím tiež tak ...ďakujem

janulkamala475
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jan 2023

@janulkamala475 a liečbu nastavili inú? Aj keď boli výsledky totožné?

janulkamala475
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jan 2023

@janulkamala475 no naozaj to znie, že v Prešove vedia lepšie....a ivf sa Vám potom podarilo?

janulkamala475
27. jan 2023

Nápis mi súkromnú všetko ti napíšem

andrea_r016
29. jan 2023

Však si pýtaj nový výmenný lístok od obvodnej a objednaj sa do Prešova....tam sa platí do 100e aj keď ideš cez poisťovňu asi ako samoplatca to stojí ďaleko viac...tam vyšetrujú iba krv ...v Nitre sa platí okolo 400e ak nie ak viac a vyšetrujú podrobnejsie aj spermie....

deatea
8. aug 2024

Ahojte, prosím o radu. Z prvého tehotenstva mám syna a potom 2x MA. Som objednaná na Repro imunológiu, ale neviem či mám zobrať aj partnera so sebou. Pretože otehotniem na prvý pokus, len sa tehotenstvo neudrží, tak asi je problém len u mňa. Má zmysel brať manžela?

mandrewa
8. aug 2024

@deatea ja idem na reproimuno v septembri a v pokynoch mám, že aj s manželom, má odovzdať spermie a mne budú brať krv.
Na hematológii si bola?

deatea
8. aug 2024

@mandrewa na hematologiu som objednaná v októbri, na imuno idem v septembri a na endokrinologiu chodim od prvého tehotenstva pravidelne na kontroly

mandrewa
9. aug 2024

@deatea ja mám podobný problém ako ty, 3x som potratila a bude to podľa lekárov skôr hematologický problém. Ale tú reproimuno budem riešiť aj tak, človek nikdy nevie.

deatea
9. aug 2024

@mandrewa s manželom sme si povedali, že absolvujeme potrebné vyšetrenia a skúsime to ešte raz, posledný tretí pokus a dosť. Viac nepodarených pokusov nezvládnem...

mandrewa
9. aug 2024

@deatea rozumiem ti a veľmi držím palce 😊

ivkanka4444
18. sep 2025
@deatea

@mandrewa s manželom sme si povedali, že absolvujeme potrebné vyšetrenia a skúsime to ešte raz, posledný tretí pokus a dosť. Viac nepodarených pokusov nezvládnem...

@deatea ahoj, prosim ta, ako ste nakoniec dopadli. Ja mam za sebou aj potraty aj mimomaternicove, jeden uspesny ket a jeden neuspesny. V CAR mi vysli horsie vysledky z krvi, tak ma poslali k endokrinologovi a na imunologiu. Ale rozmyslam aj nad tou reprodukcnou. Ale neviem ci to ma zmysel, ked sa tam strasne dlho caka na termin a ani lacne to nie je

deatea
18. sep 2025
@ivkanka4444

@deatea ahoj, prosim ta, ako ste nakoniec dopadli. Ja mam za sebou aj potraty aj mimomaternicove, jeden uspesny ket a jeden neuspesny. V CAR mi vysli horsie vysledky z krvi, tak ma poslali k endokrinologovi a na imunologiu. Ale rozmyslam aj nad tou reprodukcnou. Ale neviem ci to ma zmysel, ked sa tam strasne dlho caka na termin a ani lacne to nie je

@ivkanka4444 ahoj, tak doma mám 5 týždňovú dcéru 😊 posledný pokus sa podaril 😊 celé tehotenstvo+6 týždňov po pôrode si picham Clexane na riedenie krvi a na reprodukčnej imunológii mne nenašli nič, ale manžela poslali na urológii a našli mu ureaplasmu, ktorá môže a nemusí robiť problém s tehotenstvom, obaja sme dostali silne antibiotiká na tri týždne (aj keď sa u mňa nepotvrdila) a po ukončení liečby som plánované otehotnela a už sa to udržalo