Reprodukčná imunológia - ImunoVital a výmenný lístok

pietrula
7. aug 2022

Ahojte. Chcela by som sa opytat na skusenost s touto ambulaciou (v BA). Mam termin na koniec augusta a k Dzurillovej (Nitra) mi vedia dat na koniec oktobra. Ak by som sla do BA, uz nemozem do Nitry. Na Nitru som pocula len same chvaly, ale zaroven mne bolo v CAR povedane, ze mi uteka vlak a hned IVF, predsa je ten termin daleko.

Kazdopadne, kedze kazdemu robia v Nitre vsetky vysetrenia (silne predpokladam, kedze mi hned povedali, ze skoro rano na krv a konzultacia bude az po odberoch), rada by som zistila napr. ci proti trofoblastu netvorim protilatky a pod., nie az po 2 neuspesnych ET, kedze mi dochadzaju vajicka. V rodinnej anmneze mame niekolko autoimunitnych ochoreni, zaroven cez moj cervikalny hlien sa nedostavaju spermie, protilatky z krvi mam sice negativne, no hodnota je blizko k hranicnej.

Aka bola financna situacia v ImunoVitale, kolko stali vysetrenia, co Vam robili?
(Inak ja uz viacere z nich mam urobene, aspon podla toho, co pisu na stranke)

A najpodstatnejsia otazka, neviete nahodou, ako dlho musim byt snazilka, aby som mala pravo na to vysetrenie? Mne obvodna cez problemov da vymenny listok, ale potom aby ma vo dverach neotocili. Mam nad 35, vtedy podla vsetkeho sa za "neplodnu" povazujem po pol roku neuspesneho snazenia, co je akurat teraz. Ale neviem, ci repro imuno nema dlhsi interval.

Dakujem 🙂

zuzzi18
8. aug 2022

@pietrula stačí povedať že sa snažíte dva roky a je to. Pričom viac ako dva neúspešne vklady už sú indikácia na imuno. Ak hovoríš že už máš niečo aj vyšetrené a výsledky nie sú dobre, tak aj to je indikácia na imuno.

evivb
10. mar 2024

@zuzzi18 takze netreba im ziadny papier od Dr?

zuzzi18
18. apr 2024

@evivb nie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre