Reprodukčná imunológia Nitra
Ahojte, prosim vas, v Nitre su tieto ambulancie dve? Nachadza mi Dzurilla s.r.o. a potom Gyn-fiv.
Viem ze ten Dzurilla je vychvaleny, no neda sa mi tam dovolat..cislo je stale vypnute..
Tak ak tam niektora chodite, alebo ste sa objednavali budem rada za info. Dakujem🍀
@gina6 jooj nech ti všetko dobre dopadne✊, ale ja tomu verím. Moji a aj manželovi rodičia vedeli, že ideme na IVF takže stále sa tak tíško pýtali či je všetko v poriadku a každý sa tesil.No moja mama mi hneď hodila do očí, že nech nečakám, že sa podarí na 1x no ja som tomu verila a podarilo sa . Už aj v robote som bola oznámiť že PN som lebo som tehotná (ja mám ťažkú manuálnu prácu inak by som bola určite v robote) nakoľko som už vedela ukázať tehotenskú knižku a aby na mňa neposielali kontrolu že ťahám PN a nič mi nieje.

@gina6 hej hej už som 13+2tt už som poslala na socialku o tehotenský príspevok 😊🤰. Som veľmi spokojná, že je všetko v poriadku dúfam, že aj bude. V 16tt idem na Trizomy test nakoľko som po umelom oplodnení, problém so štítnou žľazou a vysoký vek, tak pre lepší pocit, že je všetko ok. U vás sa pohlo niečo?