icon

Reprodukčná imunológia Nitra a genetika v Bratislave

13. jan 2021

ahojte, neviete cca ake su tam cakacky? na objednanie a potom na vysledky?

Strana
z2
autor
21. jan 2021

@kamika11 inak ano v ReproGene mali termin aj o 2 dni ale je to na plnu uhradu pacienta, za kazdeho z nas dvoch beru 180e+ ja 100e navyse za nejaku zrazanlivost + spermiogram 40-710e podla podrobnosti. Oni su sukromme zariadenie bez zmluv s poistovnami. A mi nejdeme na umele takze mi podla jej slov moc nepomozu, liecbu davaju iba na riedenie krvi a to mi budu robit zrazanlivost na hematke.

majinka81
21. jan 2021

Ahoj,to ma mrzi,ked ti nieco najdu tak urcite nasadia liecbu.Ak mas medzitym dieta tak imuno problem nebude alebo len mierny.Drzim palce.

autor
21. jan 2021

@majinka81 dakujem, uvidime idem vsade koncom februara, tak snad budu vysledky marec/april

helec
18. feb 2021

Ahojte baby, prepáčte, že Vám do toho vstupujem, mám z toho úplný guláš 😕
Ja som po 3 neúspešných KET a teraz konečne úspešný, ale potrat. Nikto mi nikdy nedoporučil imunitu ani genetiku zatiaľ... to si mám pýtať? Imuno teda v NR a genetiku v ba? A tam ke aj nejaká liečba?

martinaju
18. feb 2021

@helec keď ti nenavrhne lekár určite sa pýtaj sama

martinaju
18. feb 2021

@helec reproimuno mas aj v presove davaju skorsie terminy ale to je na tebe kde pojdeš len si vypýtaj výmenne lístky pre seba a partnera

helec
18. feb 2021

@martinaju ďakujem za info! A prosím ta, na hematologiu si išla hocikde do nemocnice, či tiež je niekde takéto centrum?

martinaju
18. feb 2021

@helec ja chodim do TT ale len kvoli tomu, že tam chodim od 13stich ale tam napr. Nevyšetrujú syndrom lepivých doštičiek. Určite choď do nr ale nie nemocnica, myslím že to jw oproti nemocnice alebo BA prípadne Martin neviem čo máš bližšie. V BA odporúčajú baba dr. Drakulovú

helec
18. feb 2021

@martinaju a veď to je jedno kde, aj tak behom furt dakde 😏 skúsim pozistit

miskabaz
18. aug 2021

My sme tam boli včera len sa informovať a hneď nás posadili a začali s nami všetko riešiť a odišli sme s fakturou na 915€ a že to ešte nieje všetko

majinka81
20. aug 2021

@miskabaz Prešov je cenovo najdostupnejší aj dobrí dr su tam.Nitra je najdrahsia.
Ba Medirex uz nemá doktorku na vyhodnotenie,ale odber stoji 50 eur-základná imuno,ale na overenie stavu,reprodukčných hodnot to stačí.

Strana
z2