Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Baby a injek.subcuvia vam dr.predpisuje na recept alebo ako?ak hej kolko cca doplacate?ja som v imunovital dostala 10 ambuliek a teraz po kontrolnych odberoch co som mala ( ze vraj sa to trosku upravilo a mam pokračovat) mam si prist pre recept.
Ahojte dievcata.chcem sa vas spytat..kolko mesiacov sa moze maximalne pichat dexamed bez prestavky?picham raz za tyzden..diki
ahojte. beriem injekcie subcuvie a mam pocit ze mi trochu rozhasili cyklus. mate niektora podobnu skusenost alebo je to len nahoda?
dakujem
@cheeky82 uplne poprehadzoval cyklus aj mne
Subcuvia alebo prednison ci medrol lebo viem ze kortikoidy taky ucinok maju. no ja az tak zle nie, v decembri MS 2 a 26,cize dva krat za mesiac a teraz v januaru 30 den cyklu. uz som sa bala, ze mi hormony blbnu, ale vidim ze je to tymi liekmi, co je dost bieda kedze ich berieme aby sme mohli otehotniet a nakoniec mi rozhasia aj to, co mi dobre fungovalo
@skaredekacatko ahoj ako to zatial s tebou vyzera?
@ddanaa cakam na vysledky cytokynov pred dvoma tyzdnami som bola picham stale dexamed raz tyzdenne.
@skaredekacatko som velmi zvedava a drzim palce
@ddanaa a ty ako stracam uz prehlad?
@skaredekacatko ja som este nebola na kontrolnych odberoch po dolieceni ueroplz, mycoplz....a este kontrolne na cytokiny, akosi to oddalujem:(
dievcata zablokoval Vam medrol ovulaciu? beriem ho 9 tyzden a uz druhy cyklus som bez nej
Ahojte 🙂, som tu nová, plánujeme IVF kvôli odobratým vajíčkovodom (2xMMT). V CAR mi robili imunologické aj hematologické testy, a vyšli mi odchýlky. Dnes som sa objednala do imunovitalu, ale dali mi termín až na 15.marca. Viete mi prosím aspoň približne vysvetliť, čo znamenajú tieto odchýlky? Aspoň približne aby som vedela na čom som. Marec je ďaleko :(. Googlila som, ale nejako sa z toho neviem vysomáriť. Ďakuje pekne za pomoc 🙂
CD3+CD4+ T Lymfocity 30,94 - %
anti-prothrombin IgG 33,34 + %
anti-fosfaridylserín screen 22,62 + kIU/l
anti-annexin V screen 30,62 + kIU/l
CD3+ IFN-g 30,10 + %
CD4+ IL-4 0,50 - %

Ahojte babenky,prosím vás,ked sa pichaju tie injekcie Igamplia,alebo subscuvia a trebars ste prechladnute,moze sa brat paralen,alebo mate zvysenu alergiu,ci sa moze analergin?dík