Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
a platis aj u dzurillovej za intralipid. pytala som sa sestricky
prave bojujem pravdepodobne s jacmenom na oku a prave citam, ze sa objavuje u ludi so znizenou imunitou. zeby mi klesli NK bunky 🙂))))))))))))))))))))))))
@cheeky82 očiarkový obklad a za 3 dni je fuc..nooo veru je pri nízkej imunite
Baby ktorú reprodukčnú imunológiu doporučujete??? Chcem obehnúť vštko, po 2 spontánnych potratoch tretie nechcem už...
Zajtra by som šla niekde zavolať a objednať sa, ale netuším vôbec aké sú čakacie doby a tak...
@tinkatinulka ja mam pocit ze každú chorobu zvaľujú na oslabenú imunitu. Bola som u lekára. Dal mi nejakú antibioticku masť. Tak snáď čoskoro zmizne

@cheeky82 ano, je to tak, najlepšie je ked su vraj pod 10, to je ideál, preto @nelly3 24 fakt nie je ok, ja som mala pri druhom tehu hodnotu 21 a nedopadlo to dobre