Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Pozeram ze uz su to dva tyzdne co som jej pisala ze by som sa chcela objednat na hematologicke vysetrenie a nic doteraz
vdaka
@tatinka Ahoj neboj, ono sa vždy musí nájst príčina, poviem ti že nám ked sa podarilo som absolutne nemyslela na nič, hovorila som si, ideme na dovolenku, potom našporíme na nové auto a budeme žit bez detí nebudeme prví ani poslední - bola som zmierená že bábo nebude a bum pozitívny test.Ked budete mat reprodukcnu zlu tak sa to dá poriešiť neboj.Držím palce 🙂
@anaba1 ahoj robia tam tie iste testy ako v Nitre tak isto aj mužovi. Cennik najdes na ich stránke www.alergoimun.sk Aká je cakacia doba, tak to ti neviem povedať, pretože chodim do Nitry.
baby ja mam bunkovu imunitu voci trofoblastu a dr. mi dala 10 mg prednisonu a ked som sa pytala ci mi netreba vysetrit aj protilatky tak vravela ze aj ked by mi vysli pozitivne tak tie sa liecia tiez prednisonom...dufam ze ta nizka davka nie je pricina preco nam nevysiel posledny ket (hcg bolo krasne vysoke a potom som sa rozkrvacala ) 😞
a chodim do nr k dr.dzurillovej ... tam vysetria asi vsetko mozne aj nemozne....
a ked niektora tvorite protilatky -ake davky a coho beriete? dakujem
@anaba1 pri umelom oplodneni je jedno, ci mas bunkovu imunitu voci spermiam. to tvoje telo tie spermie "zlikvidujhe". ked to ale urobia mimo tela, je to jedno, lebo tebe vlozia uz blastocystu. ale ked mas zvysenu imunitu voci trofoblastu, tak sa potom stane ze embryo sa neuchyti, presne ako pises.
@bellabelluska ja mam tiez bunkovu imunitu voci trofoblastu a spermiam a beriem imunoglobuliny. tiez chodim k Dzurillovej. ale mam este aj NK bunky a Annexin V. bohvie podla coho sa rohoduje komu aku liecbu da.
@cheeky82ahoj, to mame skoro rovnako lebo tie nk bunky mam tiez plus imunitu voci trofoblastu....po par tyzdnoch brania prednisonu sa mi tie hodnoty upravili ale cim dalej tym menej reagujem na lieky .... tak uvidim po tomto vklade ako dopadne a ak nic skusim sa spytat na tie imunoglobuliny.

@mette7 hmm, mne odpovedala rychlo. Mozno ze ma dovolenku, kvoli prazdninam.