Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Ahojte kočky, ja som bola teraz v pondelok na imunologii v BA prvý krát a žiadny výmenný lístok som nemala.
Ahojte babenky.... mam taky problem je mi hlupe o tom hovorit aj ked viem ze to je vec bezna.... vcera sa u mna objavila mykoza ano viem ze to je vec co snad mala kazda z nas... ale ja ju mavam aj niekolko krat do roka... a to uz asi normalne nieje... dala som si rano canesten tabletku ale mala som len jednu doma lebo vzdy mam doma aby bolo po ruke canesten combi.. ale dnes si idem kupit aj ten na 6 dni.... ibaze v stredu idem do gf.... tak asi by som to mala snimi konzultovat nie? lebo to nejavi nic dobre... mate stym niektora skusenost...??? viem aj to ze canesten toto nelieci len tlmi a ukludni na nejaky cas... a to si davam taky pozor kedze som mala v minulosti uz kadeco.... poradte prosim... ☹
@misela103 ahoj. Ja by som o tom mohla pisat romany. Muz bol u urologa a ma vsetko negativne, ja silnu imunitu, v posve podla steru dostatok lactobacilov no mykozu mam aj tak. Uz mi nic nezabera. Teraz som dostala Macmiror, tak dufam ze pomoze. Kym sa jej nezbavim nemozem ist na ket
Ahojte, zaujímalo by ma, či sú na základe imonologického vyšetrenia a následnej liečby úspechy v donosení bábätka? Ja som viackrát potratila, mám za sebou vyšetrenie na reprodukčnej imunológii a čakám práve na výsledky. Čítala som vaše príspevky, aby som našla nejaké povzbudenie, no vidím, že u mnohých ani liečba nepomáha. Ďakujem za každú odpoveď.
@marusinka80 a mas robene vysetrenia aj na hematologii?
@diska ahoj, áno, ja už mám všetko vyšetrené.
@marusinka80 ahoj pozeram, že máš tiez jedno dieťa. Kedy ti začali problémy s potratmi? Ja mám jedno dieta a 5 potratov a všetky vyšetrenia mám ok. Chýba mi akurát reprodukcnu imunol...som zvedava, či niečo zistia
@jaris84 ahoj, tak sme na tom velmi podobne.
@marusinka80 držím palce. My to máme rovnaké. 2xpotrat, otehotnenie bolo bez problémov. A tiež všetky vyšetrenia sú Ok, tak sme skúsili ešte tú repr.imunlógiu. Zobrali nám obo m krv plus veľa iných vecí nám testovali. U mňa trošku ytokíny mimo normy ale vraj nič hrozné, tie útočné sú Ok. ak mi dali Dexamed injekcie na 5 týždňov, na potlačenie mojej imunity a potom mi zopakujú odber krvi.
na spermiogram ešte len čakáme, lebo nám dali termín až na koniec apríla do tkanivovej banky v Ke. Chodíme do Prešova, veľmi sa mi páči prístuplekára.
@martuska2 ahoj, tak tiež držím palce!
Ahojte, chodim na repro imunologiu a som na liecbe kortikoidmi na znizenie NK buniek. Pocitala som na internete ze tie kortikoidy su celkom slusny zasah do imunity, ze to moze zvysit vyskyt chorobnosti, zhubnych chorob atd...mam z toho take zmiesane pocity ci to nie je aj troska nebezpecne pre telo. Co myslite? Mate niektora skusnost s liecbou kortikoidmi? Doktorka mi velmi nedala inu moznost tak to beriem, pred tym som brala Subcuviu na ktoru som nezabrala a aj som vzdy skoncila so zvysenou teplotou po injekcii.
Ahojte, prosim o radu - dnes dom sa na odporucanie caru objednala do Imunovitalu a dali mi termin na jun :/ ... Existuje v BA este ina repr.imunologia?
Baby ktorá z vás mala zvysene cytokiny a predpísali jej Subcuviu , Vigantol a intralipidove infúzie? Potrebujem s niecim poradiť. Dakujem 😊

@leaa70 ak ides na reprodukcnu imuno do NR tak tam je podtrebne odporucanie, ty ho mozes mat od obvodneho lekara alebo gyndosa, manzel od svojho obvodneho alebo od urologa