Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@cheeky82 lenze este to nie je idealne a mala by som ist na konzultaciu a brat medrol ako mi bergendiova napisala ale mne sa to zda cele divne, fakt netusim co dalej, ci teda brat prednison alebo nic ako doteraz...bohvie kolko to bude trvat kym to cele klesne, naposledy som v septembri dobrala medrol
@gabika2015 moja tak uz mame vysledky z NR, vsetko tam je ok ale mam zvysene NKT bunky, NK bunky su ok, aj trofoblast, aj intralipidy, aj zona pelucida a aj cytokiny...a jasne ze nemam ziadny vitamin D,,,
ale ma trosku nahnevali lebo som jasne povedala ze na ivf nejdeme a ich zaver je ze ked pojdem na embryotransfer mam si k nim prist dat pichnut imunoglobuliny,,,netvorim protilatky ani voci spermiam,ani voci ovariam,,,
tak teraz neveim vlastne co mi akoze odporucaju ked na ziadny transfer nejdem, nemam na aky,,,asi tam zavolam a spytam sa dr.
No dievcata od dnes uz aj patrim do skupiny subcuvia :D Adokelu chcela som si ich objednat k sebe do lekarne aby som ich vedela zobrat s mojou zlavou, ale robia len 20 ampulkove balenie a ja mam mat zatial 5 potom krv a uvidime dalej :(
@ddanaa niektore cytokiny su dobre niektore zle. pri jednych je dobra vyssia hodnota..takze treba pozerat aj na to.
ja som mala malodobreho cytokinu a viac zleho. tak som brala dexamed...nieco mi to upravilo ale ine veci zhorsilo tak od dnes mam subcuviu imunoglobulin na zvysenie imunyty, takze opa ako kortikoid...
Mi to pride ze ked jedno nie tak uvidime druhe ...bohvie co z toho bude dalej.
Babyyy idem sa opytat nekupovali ste niektora infuzku intralipid 100ml?co to tak stoji v lekarni bez predpisu?dakujeeeem
@jaris84 zatiaľ som len v 6tom týždni, moje maximum bolo 12 týždňov. takže je to také nemyslím na to, ale už by som chcela byť ďalej 🙂
Prvu pichli v ambulancii, a zvyšok mi pichne kamoška sestrička do zadku 🙂
mám nejakú infekciu v tele, aj keď CRP je ok, takže zase všetky výtery absolvovať..
@cheeky82 tak mozno preto. Nk bunky mam ok. Dobre cytokiny velmi klesli po dexamede a zle cytokinz mam zvysene. Ale antianexin je konecne v norme..v pondelok idem pre vysledky na hematku. Na jednej som uz bola nedoporucovala hematoliecbu lebo jic nevyslo. Ale sla som aj do ke ku Hulikovej ze vraj je odbornicka na teh.straty. doctedy mam od gun. Anopyrin aj tak aj ked ziadne mutacie nevysli
@cheeky82 ved to ze anopyrin ok. Iminolog povedal ze zvazit podavanie heparinu co je clexane ci fraxi. Uvidime zajtra na hematologii. Samozrejme mam trosku obavu z injekcii..pichania. Hlavne ked nemam ziadne mutacie ci problemy zo zrazanim. Ale azi uz to lekari daju zo strachu ze pre istotu ci co..
Viete mi poradit ako dlho trva kym pridu vysledky z kontroly cytokinov? Dakujem
@majka15majka Ahoj, ja som ich mala za týždeň.

ahojte, vy vsetky davate medrol na cytokiny alebo ste niektora skusili prednison? tiez rozmyslam, ze co dalej...mala som subcuvia hodnoty stupli, mala som medrol- hodnoty stupli, nebrala som nic hodnoty klesli...co dalej?