icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

musichetta
Odpoveď bola odstránená
lienka737
18. nov 2016

@musichetta áno, nie je to umelé oplodnenie, ja to momentálne absolvujem, zatial neúspešne 😉

lienka737
18. nov 2016

@musichetta možno Naprohelp je iné ako Naprotechnology.

musichetta
Odpoveď bola odstránená
lienka737
18. nov 2016

@musichetta dakujem 🙂

musichetta
Odpoveď bola odstránená
hwiezdinka
21. nov 2016

@musichetta určite je aj toto jedna z možností 🙂
Ja osobne si myslím, že sme dospelí ľudia s vlastným názorom a pohľadom na vec a preto, nech si každý urobí, ako to jemu vyhovuje a na čo sa cíti. Neodsudzujme názor nikoho, každý má právo na vlastný úsudok a vlastné riešenie. Buďme tolerantní a nesnažme sa nikomu vnútiť, že je jedna možnosť lepšia ako iná. Vždy je to uhol pohľadu.
Ja držím všetkým palce, nech sa už rozhodneme akokoľvek 🙂

musichetta
Odpoveď bola odstránená
lal
21. nov 2016

@musichetta prepac, ja sama som proti umelym oplodneniam, ale pokial si toto sama nezazijes, tak sa prosim neohanaj tym aka je adopcia super. Nie kazdy ma na to gule, aby si dieta adoptoval, nech je to akokolvek uslachtile.

bebe133
22. nov 2016

Ahojte. Blizi sa mi termin vysetrenia. Mame tam byt rano aj s manzelom a konzuktaciu mame neskor. Myslite ze na tej konzultacii musi byt? Ma totiz pracivne povinnosti. A viete asi ako dlho sa caka na vysledky? Vysetruju tam aj fragmentaciu spermii? Dakujem

cheeky82
22. nov 2016

@bebe133 no ak poznáš jeho anamnézu tak tam nemusí byt

erika2312
22. nov 2016

@bebe133 my sme boli obaja, na výsledky sme čakali 7 týždňov, fragmentáciu nám myslím nerobili

bebe133
22. nov 2016

@cheeky82 co sa tyka tohto problemu (oplodnenia a otehotnenia) tak viem toho o nom dost, mam aj lekarske vysledky napr z genetiky, tam je aj anamneza. Alebo si tam zajtra brnknem

cheeky82
22. nov 2016

@bebe133 lenže nás sa pýtala aj na ochorenia z detstva

hwiezdinka
22. nov 2016

@lal Suhlasim s tebou, ani ja by som nikdy nemala odvahu na adopciu.
Preto som napisala, ze kazdy nech si uvazi a urobi, ako chce. Odsudzujme zlocincov a nie ludi, ktori sa snazia bezuspesne roky o babo a v zufalstve vyskusaju aj ine metody (napr. iui, ivf). Nemyslim, ze ktorakolvek zena by sa na to dala, ak by si mohla vybrat jednoduchsiu, prirodzenu cestu. Zial, nie kazdej je to dopriate.
@musichetta

buba08
22. nov 2016

@bebe133 nemusí tam byt s tebou, fragmentaciu v NR nevysetruju, my sme na vysledky čakali cca mesiac

monka30
23. nov 2016

Jedna holka @eliskaad ponuka skorsi termin 24.11 na prve vysetrenie na reproimuno Dzurilla,ak by mal niekto zaujem napiste jej...

eliskaad
23. nov 2016

@monka30 ja tento termin len posuvam. Ak by mal niekto zaujem, posuniem blizsie info. Je to uz zajtra rano.

monka30
23. nov 2016

@eliskaad Ok prepac....posuva oprava.

eliskaad
23. nov 2016

@monka30 Nic sa nedeje, to je v poriadku. Kamoska sa nemoze dostavit, tak to posunula mne, len ja som brala tento mesiac clostil, takze tiez nemozem ist. Bola by to skoda keby termin prepadol, tak ak niekto moze a chce ist zajtra, nech sa ozve 😉

gayano
23. nov 2016

@eliskaad ozyvam sa, mam zaujem, vybavujem rychlo dovcu 🙂

eliskaad
23. nov 2016

@gayano pisem IP

musichetta
Odpoveď bola odstránená
fatma1
25. nov 2016

Ahojte

Ma tu niektora skusenost s injekciami Prolutex? namiesto Utrogestanu alebo Crinonu pred a po ET/KET?

Dakujem

sobka
26. nov 2016

Baby, kedy ste pred KET pichali intralipid? zabudol mi dr napisat, kedy pichat a dnes je vikend, neodpisuje..aby som to nepremeskala..dakujem za vase rady☹

srdiecko35
28. nov 2016

Ahojte, chcem sa spytať, trochu som prechladla...a zajtra by som mala ist na kontrolný odber k mudr. dzurillovej...nebude problem?
dnes sa tam asi nedovolam...ani neviem, že o aký odber ide.. boli sme tam v auguste 1x na konzultacii a odber. chystam sa na insemináciu a mám príst na odber krvi..

mmattulik1
29. nov 2016

@lal súhlasím s Tebou adopcia je skutočne záväzná vec v živote a nie každý to zvládne resp.ja osobne si myslím že je to niekedy aj otázka ega hlavne u žien.Niektoré ženy roky plačú že nemôžu mať dieťa,že chcú byť matkou ale zároveň dodajú že iba biologicky vlastnému dieťaťu,ja to všetko chápem aj my sme mali dlho problém mať dieťa a hlavne teraz keď som matkou tak mi vždy niekde v podvedomí vybehne môj osobný otáznik.Pretože tak ako je dieťa dar tak byť mamou je takisto darom a ak to žena chce skutočne tak biológia nie je prvoradá iba to ego nepustí...pritom veľa z týchto žien by boli skutočne skvelé maminky.Pre mňa je to smutný fakt

katkablava
Odpoveď bola odstránená
jaris84
29. nov 2016

@katkablava ked ti to dokáže pichnúť do svalu, tak prečo nie.Ja som chodila pichať k sestričke

cheeky82
29. nov 2016

@katkablava no nie som si ista. injekcie ktore sa pichaju pod kozu ti dovolia aplikovat aj doma, ale s tymto som si neni ista. predsa si to asi ziada nejaku prax. opytaj sa Dr