Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@cheeky82 a tebe to hned predpísala? alebo si ju poprosila tiež o niečo lepšie ako dexamed?
3x som bola na ivf...a stačilo, hormony, už viac nechcem...necítila som sa dobre počas stimulácie...no nič, skúsim sa opytať, ale kym mi odpíše....to potrvá...
@srdiecko35 mne to dala hneď. Len vieš kazdy prípad je iný, i ked by sa nám zdalo ze mame rovnaký problem. Ja som Napr mala mierne zvýšené NK bunky, ale b-lymfocyty som mala veľmi veľmi nízke. Plus som casto trpela na mykozu a kortikoidy by mi ju este zhoršili., tam je viac faktorov podľa čoho ona určí liečbu
@cheeky82 tak, ano, mas pravdu...ale mam napisane v naleze aj recidivujúce kolpitidy, tzn. že vzdy mi gynekolog našiel niečo z vyteru...baktérie, a stale to palenie neprechádza...tak, neviem...no nič, skúsim jej napísať...alebo zavolať...ale vdaka za odpoved....
Ahojte baby ...chcem sa spýtať...tie ktoré ste samoplatci a boli ste v Nitre koľko Vás vyšlo vyšetrenie???Ďakujem🙂
@dejna0412 Ahoj ja som bola teraz pred mesiacom a 255 to vychadza vela vysetreni spravila.
Prosim vas viete mi niekto poradit na reprodukcnej imunologii mi pani doktorka napisala liek lipoplus a to su asi infuzie prosim vas viete mi poradit kde sa to da zohnat??????Bola som v troch lekarnach a nikde mi to nevedia zohnat.Po pripade ak poznate niaku nahradu . Velmi by mi to pomohlo dakujem moooccc za info .Uz mam z toho hlavu v smutku
@aluska1404 Ahoj,Ďakujem za info 🙂 no ja budem o 500€ viac platiť ako ty ....celkom 765 € aj s manželom ...keďže na Slovensku nemáme zdravotné poistenie.
@aluska1404 skus napisat e-mail na SUKL a podaria http://www.sukl.sk/sk/kontakt-/telefonne-cisla?...
Ak chces vopred si tam zavolaj a povedia Ti, ktore oddelenie Ti vie poradit a potom im napis e-mail
@dejna0412 No tak veru hej bez vymenneho listka to je fakt vysoka suma .Ja som zle rozumela ta suma je s vymennym listkom tych 255 .To su brutalne ceny fakt hroza
@dejna0412 musi na tom inak dobre ryzovat. Tiez som pocula, ze bez poistovne to stoji 700-800 eur. No ked som pozerala v e-pobocke, kolko nam za to zaplatila poistovna, tak to dokopy aj s tymi 255 eurami co sa doplaca vyslo na nejakych 420-450 eur. Cize riadne si tam pre samoplatcov prihadzuje.
@aluska1404 Aj keby som mala vymení lístok s cz,tak mi to nepomôže:(musím platiť tak ci tak.
@aluska1404 myslím si, že je to to iste, čo intralipid... Skus dr napisat, či môžeš brat aj intralipid.. Aku dávku más predpísanú a kedy to más brat ako dlho?
@sobka Ahoj dnes tam veru vyskusam zavolat mam toho brat ze 4 ml do 250 ml F1/1 rychostov podania 50 ml hod .Prosim vies mi to aj ozrejmit tych 250 je fiziologicky roztok? A mam si to fat na zaciatku ciklu potom 2-5 dni pred transferom a 2-5 po transfere.dakujem za info
Baby, ktoré ste brali medrol, ako ste to znášali? Ja mám brať 32mg denne, neviem či mám brať 16mg ráno a večer, alebo si dať naraz dve. Ale keď čítam v letáku vedľajšie účinky a že zhoršuje plodnosť, až mám strach to vôbec brať...Som z toho hotová. Prečo my ženy musíme mať také problémy 😥
ahojte prosim je tu niekto kto uzival dexamed a meškal mu menzes? Ide ma poraziť mám začať stimulovať a nemôžem, lebo mi 3 dni meškajú čo ja vždy dostanem ako hodinky :(
@katka17044 ahoj, a ako sa cítiš z dexamedu? aj ja by som ho mala brať...a bojím sa steroidov....idem na insemináciu....
@srdiecko35 citim sa uplne v pohode ani neviem, ze chodim na nejake injekcie a to mi chybaju nejake 4 davky z dvoch baleni co som uz využívala... absolutne žiadne zmeny nic vobec sa nemusis bat ja ani neviem, ze tam chodim prve mozno 4 injekcie trosku boleli aj po aplikacii ale to sa v pohode da vydrzat potom si telo zvyklo a uz to tak nebolelo.
tak to maš šťastie, že nemaš žiadne vedlajšie účinky..ja sa ich bojím...ale dakujem Ti za odpoved....
@srdiecko35 ani neviem ake maju byt radsej si to necitam 🙂 ale naozaj nevidím rozdiel ked som to uzivala a pred vobec. akurat teraz ten menzes ze nechodi to je prve co ma trosku trapi.
@katka17044 ahoj ja som pichala dexamed a meškal mi menzes, raz tuším až 10 dní
@jaris84 uuha dakujem za spravu aspon viem, ze to naozaj bude z toho....
Prosim vas zienocky chcem sa poprosit nezostalo vam intralipidy lipoplus potrebovala by som nutne nie velke mnozstvo dakujem za info je s tym problem zohnat uz som bezradna.
Mám na predaj 1 subcuvia, ak by niekto potreboval. Na cene sa dohodneme.

@srdiecko35 no neviem ako sa zatvari ked jej povies akú liečbu chceš. Ale za opýtanie to stojí