Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Ahojte baby...posúvam subcuviu...ak by niekto potreboval...aj medrol
Baby ste tu nejaka, ktorej po dohode dzurillova dala vysledky skor ako do tyzdna??
Ahojte baby. Dnes mi prisli výsledky imuno:
Preukázaná špecifická celulárna odpoveď voči partnerovým antigénom / spermiám stredne ťažkého stupňa a protilátky proti nosičom fosfolipidov - hranične zvýšené protilátky fosfatidylinozitolu.. Čo to všetko vlastne znamená ?
Ahojte, dievcata, chcela by som sa spytat tych, ktore sa v tomto case objednavali na reproimunologiu do NR, asi aka je dlha cakacia doba? Dakujem pekne 🙂
Tak včera som si zavolala do NR na repro imuno... na 26. september mame termin musim si dat vysetrit stitnu zlazu ist na hematologiu... A mam si doniest zo sebou vysledky z Gyn fivu v BA ako spermiogram genetiku a nejaky papier o tom co som u nich absolvovala... Nevie niekto nahodou ci mi to poslu postou?
@misela103 ahoj a nemas setky tieto veci uz? ona len potebuje vidiet, co si absolvovala, takze dekurzy po ivf alebo po iui - to davaju vzdy spravu v centre, ze co ti robili. to ti tam bude stacit.
@renitr , mozem sa spytat, kde si bola na imunologii a ak v nitre, kedy? ja som bola pred 4 tyzdnami a stale cakam na vysledky.
popripade, baby ktore ste boli v nitre, za aku dobu vam realne poslala vysledky?
dakujem
@janula12345 Ahoj nie nemam som po 2 IVF a teraz ma poslali teda v septembri som bola v GF naposledy potrebovala som si vydychnut od toho trochu.... tak teraz som to zacala riesit... nikdy nic som od nich nedostala... Vlastne po IVF mi dali nejake papiere... musim pozriet ake...ale dnes som tam volala a ze mi to poslu postou za poplatok 5,90 eur... dufam ze poslu vsetko co potrebujem...
@lenockalenka Kamoška sa tento týždeň objednala na koniec septembra.. sestrička už vraj rieši oktobrové termíny... skôr sa už nedá 🙄
@elje ďakujem za informaciu. Fiha,no to aby som sa poponahlala objednat sa.. A potom ešte ten cas - cakat na vysledky. Hmm..
Ahojte, vo štvrtok mám termín v Nitre u Dzurilovej, sestrička tuším spomínala,že nejaké dní pred sa nesmú analgetiká a mňa dnes bolí hlava ako kona 😥 neviete prosím niekto koľko dní pred odberom sa to nesmie užiť? Dik
@pavlinakol 4-5 dni
@misela103 , ja tiez rovnako, po 2 ivf u dzurilovej som bola.
co sa tyka procesu, ja osobne som bola zaskocena trosku. nikde som tu nevidela obdobny nazor, asi pre viacere je to ok, alebo vedel ido coho idu.
prides rrano medzi 7 a 8 na krv nalacno. my sme prisli o 7.. nie sme z nitry takze sme dost skoro vstavali, sestricka hned zobrala krv, a manzela zobrala na chodbu, kde cakali aj pacienti do inych ambulancii - dala mu do ruky kelimok a poslal ho na toaletu pre invalidov.. :DD .. uprimne, toto ho zarazilo, pretoze nemat jednu malu izbietku a na tieto ukony,, ale posielat ich na wc .. hm..
ale dobre.. prezil to :D po odbere nam sestricka povedala ze mozme ist a mame sa vratit o 10, kedy mame termin u doktorky. takze sme 3 hodiny sa poflakovali po nitre - otvorene jedine tesco .. - toto sme napr nevedeli, ze budeme cakat 3 hodiny v nitre niekde, kym nas pani dr zoberie.
potom pohovor s dr - od rodiny az po vsetky choroby a snahy byt teho - celu minulost.
vysledky maju byt po 4 tyzdnoch. cakam 5 tyzdnov a stale nic. Asi tak.
snad sa k nim dopracujem 🙂)
@janula12345 coze? to vazne? ked budu vysledky dajte vediet.ja idem tak o 2 tyzdne tak uvidime 🙂
@vrds , jasne, dam vediet ked mi ich posle. mala som si po 4 tyzdnoch napisat a poziadat o vysledky. min tyzden som tak urobila. zatial nic. sama som zvedava, kedy budu.
inak - vyssie som citala ze jedna baba spominala, ze sa s doktorkou dohodli na vysledkoch uz za tyzden. co ma soklo pretoze tiez sme si zaplatili 250 eur... asi niektorych uprednostnuje a tym padom nestiha ostatnych v riadnom termine.
skus si to vybavit aj ty, popros ju.. ja uz tu moznost nemam. ja uz len cakat :DD
@janula12345 noo nam povedali prist medzi 7- pol 8 o cca 11 na konzultaciu k dr. o to odbere spermii na wc som tu niekde citala :-P choroby v rodine? to nam uz robili v GF ved ako genetiku... tie papiere jej vsetky donesiem mi ich maju poslat z GF BA postou domov... ja som nastastie z novych zamkov cize kusok do NR... hej aj to som vedela ze sa dlho caka na vysledky no je to este daleko a dovtedy si musim este obehat hematologiu a stitnu zlazu... no som zvedava ako to dopadne fakt... ja mam PCOS nepriechodne... a nevidim to ruzovo... no ale uvidíme ako slepy povedal 😀
@janula12345 Keď si sa objednávala telefonicky, tak sestra ti určite povedala, že odber ráno a konzultácia o 10h., možno si prepočula alebo si si zabudla zapísať, lebo pri prvom telefonáte bolo tých infošiek od nej naozaj dosť 😉 A chodia tak všetci, neboj, neboli ste jediní.. Tiež nie sme z NR, a konzultácie bývajú až od 10h, takže sme si zašli do Mekáču 😎
@janula12345 no ja nepotrbujem vysledky ihned. aj tak som po potrate a nic ine ako cakat nemam na robote. len si porobim tieto vysetrenia. tak ci onak ten cas to musi prejst, takze nema zmysel ju uháňať, ja mam trombofilnu mutaciu PAI1, potratila som v 4 tyzdni, a chcu mi dat fraxiparin. ale pre istotu si spravim aj ostatne vysetrenia, ze ci nahodou tam nieje aj nieco ine.
Neviete ci dnes robia v Nitre? Mala som sa dnes objednat a mobil maju od rana vypnuty 😢
@majka15majka Tak potom asi nerobia. Skus si zavolat priamo na kliniku a nie na mobil a tam ti povedia... Na stranke je cislo
@ejuska2586 nemas nahodou cislo? Ja mam len. A mobil
@ejuska2586 vo stvrtok som volala so sestrickou a hlavne zr vravela ze mam dnes zavolat. Ach dost surne ich potrebujem ☹
@majka15majka Ja som volala sem 037 7930 260
@ejuska2586 dakujem
Ahojte.Prosím vás je niekto objednaný na odbery do Nitry 6.7. ?Dúfam, že budú robiť, keď dnes nebrali tel.Máme to dosť ďaleko a asi by som nebola nadšená keby mali dovolenku.

Ahojte 🙂 chcela by som nejaké info o repro imune v NR... Mám sa tam objednat. Som po dvoch IVF neuspesne... Mam PCOS nepriechodne. Chcem sa opytat videla som na ich stranke ze ordinuju utorok a štvrtok tak asi len vtedy sa tam da objednat ze? a uz hned o 7mej sa tam moze volat na toto cislo 0914 212 977?
🙂 este by som chcela vedieť ako to prebieha 🙂 Ďakujem za odpovede prajem pekny den 🙂