Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@mamina321 pozeram ze cakas babatko tak to ti blahozelam a silno drzim palce 😉 mne to D 63 uz vyslo s cervenym ze je pod normu. Oni mali normu od 70 tak nechapem. Co labak to ine hodnoty. Slnko milujem cize tam by som si ho doplnit mohla aj ked to D nebude problem. Skor tie cytokiny a Nk bunky. Ty si aky mala problem?
@ejuska2586
Ahoj.Prosím ťa chcela by som sa opýtať.Kde si kúpila kvapky od Swansonu 5000?Neviem to nájsť na nete iba 400iu.Ďakujem 😘
@segab090 ďakujem, verim že to tentokrát vyjde do úplného šťastného konca 🙂
Inak všade píšu že Decko zo slnka, v lete možno trošku ale ani to nestačí, veľa ľudí si myslí že veď som dosť na slnku ale vraj decko sa chytá dobré len v určitom čase, tuším keď je už tak šikmo, okolo 16hod.
Mne na repre prišli na celiakiu, čo mohla tiež spôsobovať potraty, plus antifosfolipidovy syndróm, čiže beriem aspirín plus picham fraxiparine, a moje telo neprijimalo embrya, bralo ich ako cudzie a snazilo sa ich vždy zlikvidovať, takže beriem prednison, a tiež cytokiny.
Veľa prevela 🙂
@shonny83 ja som ich tu objednávala http://swanson.sk/search?q=D3
@shonny83 Na nete som si objednala. Ale nie kvapky, ale tabletky.
@ejuska2586
Díky.Už som objednala,tabletky.Dúfam,že zaberú.Beriete 1x denne?
@shonny83 ano
@ejuska2586
Díky.😘
baby, nezabudnite ked beriete dečko naj je fakt ten swanson bud 5000 a podla hodnot potom mozete objednat aj 1000 alebo 2000 , tak treba k tomu brat aj magnezko, najma ked este beriete koritikoidy. Lebo dečko obera telo o magnezium a mali by ste pootom krce , nespavost a spol. Inak k dečku podla najnovsich studii je dobre brat aj vitamin K2 - ma to aj swanson. Aby sa dokazalo dečko dostat aj do kosti. Niekedy ked sa vysoke davky beru tak sa zhromazduje v peceni a tym padom K2 pomaha dečku dostat sa do kosti a to je pre zeny , teiz velmi dobre ...
nk bunky - skuste ryby olej omega 3 - znizuje cca 6 tyzdnov asi o 4 cisla , pomaha to najma takym babam co maju normu , ale nedosiahli este tu hodnotu 12 co sa odporuca na otehotnenie. A este je dobre vyskusat kyselinu listovu - acidum folikum. Tiez som citala ze znizuje nk bunky.
inak mne po dobrati kortikoidov, tiez som pribrala a najmav oblasti brucha pomohla aswvagnanda - podporuje aj plodnost, a znizuje kortizol a stres. Na cytokiny je tiez dobry NAC - pomaha ich znizovat a tiez podporuje chudnutie.
@zibi
Ahoj Zibi.Držala som sa tvojimi radami a na NK bunky som užívala Omega 3.Mne to nepomohlo.Ja som mala po liečbe ešte horšie výsledky než pred.NK bunky pred 20,7 a NK bunky po 21,9.Neviem, ale na mňa ani medrol ani Vigantol,ani Vápnik,horčík,zinok+vit.D a Omega 3 nezabralo.Všetko ešte horšie.Nechápem to.😢
@shonny83 a omega si brala kolko ? a ake? ono to omega nezabera ked ich mas velmi vysoke..ja to odporucam ked mas normu napr. 18 a znizit na cca 12 ..zalezi aj od omega
mne sa napr. znizili aj z vysokej hodnoty mala som az 41 a cca po 6 tyzdnoch mi zisli na 35-36
listovku je naj tu na predpis acidum folikum je tam az 10 mg , ostatne listovky su podprahove davky na take..
ani medrol ti nezabral na nk bunky? tak to je uz fakt divne..lebo toto vacsinou zaberei?
nemas nahodou nejake ine problemy ? napr. viem ze endometrioza, myom, pcso a taketo ostatne choroby dost zvysuju nk a nechce to klesat..
nemas az taku vysoku hodnotu a nieco ti to musi zvysovat
prestan brat zinok a vapnik - zinok moze zvysovat imunitu a je dobry na kvalitu folikov, no ked mas nk bunky vyssie viem, ze ja som okrem omega nebrala nic , lebo skoro vsetko vplyva na zvysenie
brala som len ryby olej, magnezko a kozenym
mozno preto sa ti to zvysilo , zinok sup sup prec
@shonny83 Mne teraz davali na NK bunky intranenozne imunoglobiny. Ci to zabralo sa dozviem po kontrolnom odbere krvi, na ktory pojdem az ked bude babatku bit srdiecko.
Ale je tu jedna mamina, ktorej zabrali a krasne si tehulkuje - rokina13...

Ja som brala aj beriem ešte 5mg prednisonu a nepribrala som, akurát som sa cítila nafuknuto trošku ale na váhe to nebolo vidieť.