Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@mamina321 brala si aj dokumentaciu od obvedneho lekara a gynekologa?
@katrin1005 áno brala som úplne všetko čo sa dalo, hlavne posledné výsledky od odborníkov aj prefotene, určite treba zobrať všetkom čo máš, a od gynekológa si vypýtať tiež.
Baby, co ste alergiky, neviete ci mozem brat lieky na alergiu pred vysetrenim? (Cetrizine) Nebudu mat vplyv na vysledky? Dakujem
@thali13 gyn fiv by som vymenila urcite, mam pochybnosti o ich postupoch a znalostiach, ak chces viac kludne napis IP...a tiez som chodila do imunovitalu, mala som najprv subcuviu, nezabrala a potom medrol, ale kontrol.krv az po 6 tyzdnoch. To co su toto novinky, ze krv kazde 2 tyzdne? Nechapem...☹
@mamina321vtedy som ich este nebrala. Som "cerstvo zisteny" alergik. Moja imunologicka tvrdi ze nevadia ale ked to tolko stoji a tolko sa caka, nechcem to pokaslat. Pri objednani do NR mi spominala len ATB. Zavolam tam asi pre istotu.
Prosim vas, neviete ci v Presove robia kompletne vysetrenia ako v Nitre?
@catherinah ahoj ja chodim do Po a ano robia
@segab090 Dakujem a kolko si platila prosim Ta bez liekov, len za vysetrenia a konzultacie? Chcem si to porovnat.
Ahojte, dnes nas v gf lamali na imunovystrenie nakolko minuly rok sa nam 2x neujalo ket, predtym z cerstveho ivf vyslo na 1x. Tak by ma zaujimali vase skusenosti s imuno, kolko od vysledkov krvi trval cely lieceny proces, pripadne je nieco volno dostupne cim by som mohla zahniezdenie podporit? Dakujem pekne
@ejuska2586 Dievcata, u Dzurilovej sa plati len pri prvej navsteve, ci ako to je? Pri objednani mi sestricka po telefone povedala ze si mame pripravit 255 eur v hotovosti. Ale co dalsie navstevy ak nam nieco zistia? Uz tych 255 je riadna palka!
@petkaa28 ta reproimuno nie je od veci ale dobre je si dat urobit aj hematku. Od vysetrenia na hematke sa caka cca 6 tyzdnov a na imuno cca 3-tyzdne. Dlzka liecby zavisi od diagnozy a ci ti vobec nieco zistia. To ze ti 2krat nevysiel ket nemusi este nic znamenat.poznam baby co im vyšiel ket az na 7 pokus.
Ahojte dievčatá - čítam čo tu píšete o vit. D - pri posledných výsledkoch som mala 16. Nikto to nepovažoval za dôležitý údaj. Som však po 2 potratoch tak sa chytám každej slamky... vypýtala som si vtedy prezieravo Vigantol - dali mi dve kvapky každý deň. Myslíte, že by som to mala riešiť s lekárkou? A ak áno, s ktorou?
@131313
Pri Dzurillovej sa platí za každý odber 90 eur.Katastrofa.Teraz idem v septembri znova na odbery po BOHUŽIAĽ neúspešnej liečbe medrolom.Som zvedavá čo vymyslí teraz.Medrol už určite odmietnem a žiadne iné kortikoidy už brať nebudem.Mala som ešte horšie výsledky než pred liečbou.😠

@katrin1005 vysledky sme mali mať za mesiac,ale dr bola niekde v zahraničí tak boli až za vyše 5tyzdnov, a nám robili všetko na prvý krat, všetky odbery plus mužovi spermiogram.