icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

jasminkaj
18. okt 2017

@mamina321 Prosím ťa ten antifosfilipidovy syndróm je to isté ako syndróm lepivých doštičiek?? Už sa v tom začínam strácať........

mczuzu
19. okt 2017

Ahojte, chcem sa popýtať, tie čo ste boli v Nitre na reproimuno, tak ako dlho ste čakali kým vám Dr. odpovedala na e-mail ohľadom výsledkov. Totiž v polovici septembra sme boli na odberoch, a pri konzultácii nám povedala, že o šesť týždňov mám poslať email, aby mi poslali výsledky vyšetrení. Tak som tam v pondelok písala a zatiaľ teda nič, tak som teraz taká zmätená, že či mám ďalej čakať, alebo ešte raz napísať. Lebo rozumiem, že to nemusí byť ešte hotove, ale som čakala aspoň nejakú reakciu, že dobre vieme o vás len ešte musíte počkať, alebo tak niečo......

mamina321
19. okt 2017

@jasminkaj to veru neviem, ale asi to nebude to iste. Niečo ti zistili?

mamina321
19. okt 2017

@mczuzu oni určite odpisu, možno je dr niekde mimo, tiež keď som písala o výsledky prvý krát tak týždeň nič tak som napísala ešte raz po tom tyzdni a potom mi asi o tri dni volala dr že telefonicky je to lepšie skonzultovat a povedala že bola mimo.

mamina321
19. okt 2017

@mczuzu asi je v časovom sklze lebo do 4.10. bola mimo tak asi nestíha.

Vážení klienti ambulancie reprodukčnej imunológie,
radi by sme Vás informovali, že v období od 25.9.2017 do 4.10.2017 sa MUDr. Žaneta Dzurillová zúčastní dvoch odborných akcií. Prvou je jej vyžiadaná prednáška na konferencii Slovenskej akadémie vied a potom nasleduje výročný európsky kongres, ktorý nám mimochodom nehradí žiadna farmaceutická spoločnosť.
Žiadosti o vypracovanie lekárskych správ doručené e-mailom do 22.9.2017 do 12:00 hod. budú skompletizované najneskôr 25.9.2017 (ak budú k dispozícii aj výsledky z externých laboratórií). Ostatné nálezy budú vypracované až po návrate.
Zdravotná sestra Mgr. Taricsová počas tohto obdobia pracuje, ak potrebujete komunikovať telefonicky, prosíme volať medzi 12:30-15:00 hod. (0914 212 977)
Veríme, že chápete potrebu neustáleho vzdelávania v tejto vysoko špecializovanej oblasti v prospech Vás, našich klientov. Pre nás je odborná kvalita poskytovanej zdravotnej starostlivosti vždy na prvom mieste.

mczuzu
19. okt 2017

@mamina321 Jej, ďakujem za odpoveď, vidíš to ma vôbec nenapadlo sa mrknut na internet. stránku. Tak ešte chvíľku počkám. Ďakujem 😉

mirka1478
19. okt 2017

@jasminkaj nie nieje to to iste.

anina35
24. okt 2017

Ahojte dievcata, chcela by som sa spytat ktore centrum na reproimunologiu by ste doporucili, ako je to splatenim vsetko si platim sama ci nieco poistovna preplati?
Je potrebne aby na vysetrenie isiel partner?
Idem na ivf a este som rozmysla nad tymto vysetrenim inak mi nikde nic nezistili len nizsia ovarialna rezerva 1.5, inak vsetko ok...
Dakujem🙂

prskavka2223
24. okt 2017

@anina35 ahoj. No my sme boli v Nitre a tu ti mozem len doporucit 🙂... nieco hradi poistovna, ale musis si doniest sprievodne papieriky od obvodnej alebo do gyndu. Jasne najlepsie je ist s partnerom aby vam urobili obom vysetrenia. Pred ivf ti len mozem odporucit ist na repro.imuno. Ked si prinesies sprievodne papieriky tak nas to vyslo 255€. Vysledky su za 4 tyzdne, ale cakacia doba na objednanie je aj 3 mesiace :(

anina35
24. okt 2017

No na 1.ivf idem v decembri ale nevadi objednam sa tam keby nieco vsak ked az za 3 mesiace tak mam casuuuuuu vela🙂

lulululienka
24. okt 2017

@prskavka2223 Ahoj, výsledky ste mali naozaj za 4 týždne? Ako to potom prebieha prosím ťa? Ako dlho sa čaká kým Vás zobrala aby vysvetlila výsledky? Ďakujem za info.

prskavka2223
24. okt 2017

no skus si tam zavolat a objednat sa teda a uvidis aky termin dostanes 🙂

ejuska2586
24. okt 2017

@lulululienka Mne ich vysvetlila telefonicky hned po tom, ako mi ich odoslala.

prskavka2223
24. okt 2017

@lulululienka no este ich nemame praveze este cakam kym prejdu tie 4 tyzdne kedze sme tam boli pred 2 tyzdnami 🙂, takze sama som zvedava, chcela som aby mi ich poslali mailom a mam si ich po 4tyzdnov vyziadat do nich, ked im rozumiet nebudem zavolam tam tak isto ako ejuska2586 aby mi to pekne aj ona vysvetlila 🙂

vranka88
24. okt 2017

Ahojte dievčatá, ak by ste niektorá púšťali svoj termín (nitra alebo inde na repro.imunologicke), tak mi dajte prosím vedieť. Mne povedali, že termín je až vo februári :( to je nesmierne dlho. Ďakujem. Držim palce všetkým.

alexa933
24. okt 2017

@vranka88 Skus Po tam dostanes termin rychlo. Vysledky mas za 3 tyzdne . Ja som tam sla len koli tomu ze tiez som nechcela cakat tak dlho do NR. Radsej sme sli 250 km tam plus spat. Da sa s dr dohodnut ked su dobre vysledky posle ti email a nemusis tam chodit .

anina35
24. okt 2017

Kocky boli str niektora na repro imunologii v imunovital centrum v Bratislave?ake mar
Te s nimi skusenosti a tiez robia komplet vysetrenia?

tlucka
24. okt 2017

@anina35 V Imunovitale nerobia komplet všetky vyšetrenia a ja by som sa tomuto imuno centru určite vyhla.. Mala som možnosť navštíviť toto centrum a aj repro centrum v Nitre a nedá sa to porovnať..

saska1
24. okt 2017

@anina35 súhlasím s tluckou...síce som v NR nebola, ale v imunovitale je to o ničom..žiadny individuálny prístup, všetko ako na bežiacom páse, za všetko cvakáš, ešte aj za to, že ti pošle výsledky mailom zaplatíš 15 EUR..a navyše nerobia komplet vyšetrenia...celé zle😒

anina35
24. okt 2017

Super kocly diky, no pojdem radsej do nitry len dnes som sa tam nedovolala🙂
Tiez pojdem adsej tam kde mi vsetko naraz spravia...🙂

mamina321
24. okt 2017

@anina35 treba volať skôr okolo obeda a najlepšie okolo 13-14hod, doobeda je to skôr problém. A utorky a štvrtky robia reproimuno, ale myslím že dovolať sa tam dá aj v nedeľu dní, viac krát som tak volala o výsledky či konzultáciu a vždy mi sestrička prizvukovala volať skôr poobede.

anina35
24. okt 2017

Ok skusim volala som viackrat okolo 12tej zajtra volaaam, som zvedava na termin kedy budu mat volne...😉

vranka88
24. okt 2017

@alexa933 a prosím ťa PO myslíš aké centrum? som tu nová, tak neviem, čo tam myslíš, majú pobočku aj tam? Neviem, či by manžel chcel ísť až tam :(

dievčatá a v BA nie sú žiadne dobré kvalitné ambulancie/centrá, kde by spravili komplet repro.imunologiu? vôbec som si nemyslela, že je taký problém s tým, teda doteraz som to nemusela riešiť. :(

vranka88
24. okt 2017

na starých fórach písali baby, že chodili na vyšetrenia do medirexu, dnes to už takto nefunguje? nič som nenašla k tomu...

anina35
25. okt 2017

Kocky dik za typ objednana som do nitry na 1.2.2018:slight_smile:

lenka2905
25. okt 2017

Baby, ako je to s tymi doporuceniami pre par k Dzurillovej...niekde citam, ze pre par len obvodny..niekde, ze aj gynekolog..dakujem..

mirka1478
25. okt 2017

@lenka2905 ja mam.od gyn a priatel od obvodnej ale aj urolog mu moze dat.

lenka2905
25. okt 2017

@mirka1478 chcela som to vybavit u gyn. pre oboch..no zbehnem teda asi obvodnemu..dakujem...

mirka1478
25. okt 2017

@lenka2905 inak nechapem naco su im od oboch.na genetiku staci jedno

alexa933
25. okt 2017

@vranka88 Po- myslim Presov .