Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@mamina321 ahoj. Ja vždy začiatok 5-6 tt. HCG pekne stúpa a naraz začne klesať. Vieš presne čo Ti na hematke nerobili a potom spravili a bolo pozitívne ? Pozrela by som výsledky z hematky, bola som tam teraz v októbri.
@michellevendero antifosfilipidovy syndróm mi zistili - antifosfilipidove protilátky. Na to treba fraxik s kombináciou aspirin.
@michellevendero ako ti pisala lienka, do Nitry urcite s vymenym listkom.Iba cast poisteni preplaca poistovna a neviem, ci bez vymenneho listka vobec beru.Repro imunita je jednym z moznych dovodov skorych potratov.A genetiku mate?
@mirka1478 prepac, kde teraz? Pokial sa nedari otehotniet, je dobre, aby tvojmu partnerovi skontrolovali spermiogram, pripadne aj DNA fragmentacia spermii.U teba urobit folikulometriu a kontrolu hormonov pocas cyklu, kontrolu vaginalneho steru.A potom ak toto je v poriadku, tak sa zistuje priechodnost vajickovodou, genetika, hematologia a reprodukcna imunologia.
@mamina321 ďakujem za info a silno Ti držím ✊🏻✊🏻
@druzuz áno, genetiku máme 🆗. Hematológiu navštevujem mám Anopyrin 100 mg 0-1-0
@michellevendero ďakujem a ja tebe prajem nech sa zadarí bábätko a hlavne nech sa konečne zistí dôvod prečo to nevychádzalo!
@mamina321 ďakujem 💋💋💋 budem informovať 😉 06.11. mám volať recepčnej, či sú už všetky výsledky 🤔 dúfam, že budú, aby som 08.11. o 14:00 h. išla k Dr. Galovi.
@michellevendero jasné priebežne informuj, treba veriť a ono to vyjde. Hlavne veriť v liečbu.
dievcata zostalo mi nedouzivane DHEA 25mg z Biovea (206tabliet) kto by mal zaujem. https://www.biovea.com/eu/product_detail.aspx?N...
@mirka1478 no, ked som zistovala veci ohladne reproimunologie, tak viem, ze celiakia je jedna z veci, ktore reproimulogovia kontroluju.Mozno by si im mohla skusit napisat, ci ohladne celiakie netreba specialnu liecbu, ked chces otehotniet.Spomalene spermie tiez stazuju otehotnenie.Nato vysetrenia a vitaminy ti najlepsie poradi zibi.Drzim silno palce, nech sa zadari 🙂
Ahojte baby, prosím viete mi poradiť? Akú skratku má vo výsledkoch bunkova imunita a ešte niečo ako alergia na embrya? To je tá anti zonna pellucida alebo anti ovaria? Vdakaaa 😊
Ahojte. Je veľký problém ak mám menej cytokinov ako by malo byť?vôbec aleze vooobec sa do toho nerozumiem..😊

@michellevendero ahoj, a tie potraty mávaš vždy v rovnakom tyzdni približne? A nemáš nejaké autoimúnne ochorenie? Mne na hemato nič nezistili až v Nr na reproimune a potom som s tým prišla na hemato a že toto jedine mi nerobili, spravili a aj u nich pozitívne. A teda mne v Nr pomohli, vždy potraty na prelome 6/7tt.