icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

diska
20. mar 2015

@tinkatinulka cha cha,sme ako dvojicky ,tak vela mame spolocneho,ja som mala tiez NK bunky znizene 😀

diska
20. mar 2015

@ria191 ja mam taku rozmaznanu susku 😀 😀 😀 ,ze ja som aj na vyplach citliva ci co,hned ma vsetko pali,stipka,je mi z toho nanic,jedine co ako tak dobre znasam je clogin ,tak mozno ze skusim par dni vyplachovat ci to nepomoze.

tinkatinulka
20. mar 2015

@diska no vidis..aj tie cytokiny mam dake divne nieco hore a nieco dole a hlavne mi v Medirexe pobabrali odber lebo asi polovička mi chyba..ešte že tam už nikdy nepachnem

diska
20. mar 2015

@tinkatinulka tak stava sa,mne tiez pravidelne niekto nieco pobabre 🙂 ja som mala tiez vsetko rozhodzane ale uz som to nemala ani energiu riesit,pocuvala som co mi hovorili v RF a mne aj vela radila Girovska ale pocuvla som RF rady .

tinkatinulka
20. mar 2015

@diska Ty si ju ešte stihla ja nie mne Tibenska ako si zabudla povedat ze v den ked sme mali dohodnutu moja navstevu si zobrala dovolenku a odber riesila sestra co ani nevedela urobit odber z chrbta dlane..

diska
20. mar 2015

@tinkatinulka aha tak to asi ani ta sestra nevedela co ma zobrat,lebo mne Tibenska pisala papiere co treba odobrat a este aj Girovska k tomu chcela ine koli CRP,sestricku som aj ja mala velmi sikovnu 😝 😀

tinkatinulka
20. mar 2015

@diska no darmo je tam znat kto je sef..a su asi dost v .. kedže bude este dlho na materskej a prichadzaju o prachy..asi je nenahraditelna

diska
20. mar 2015

@tinkatinulka tak ano,lebo ona jedina to tam vie a riesi,oni su v podstate len labak,neviem ako teraza ale somnou komunikovala aj ked je na materskej,tak skus napisat ked nieco mas,mozno sa ozve.

zuzu1108
20. mar 2015

@diska Ahoj. Kolko si mavala hodnotu CRP? A ASLO si mala dobre?

tinkatinulka
20. mar 2015

@diska no na toto ma hned odpinkovali aby som ju neotravovala, a kedže to riešim už v Imunovitale , je to jedno asi si budem zase hradit dalsie odbery aj ked to už mohlo byt oki..no co už..cela imunologia ma už vyšla na cca 600 € takže pohodička

diska
20. mar 2015

@zuzu1108 mne sa stale pohybuje okolo 15 az 17 .ASLO mi brali opakovane a bolo dobre.

diska
20. mar 2015

@tinkatinulka uff to je teda dobra palka skoro ako cena softu 😝 ja som mala z pekla stastie,vsetko sme mali v medirexe zadara .Preco zas musis platit odbery? Mne napr.aj moja obvodna imuno v pohode brala NK bubky,annexin a nic som neplatila,ci to uz su vsetko take novinky,ze poistovna nic nepreplaca? 😕

ria191
20. mar 2015

@diska tak ako si si ju vychovala takú ju máš 😀 😀 😀 😝 😝 😝 ale oni sú skoro všetky rozmaznané no nie? 😕 😕 😕 😀 😀 😀

ria191
20. mar 2015

@diska do konca roka to bolo akože zadara a ja som už po novom platila jeden odber na cytokiny 50 € tak sa asi niečo zmenilo ale čo už keď to potrebujeme

margaretka4
20. mar 2015

@ria191 @diska ani ja nemozem penicilin ☹ a nič mi nezaberá ☹

ria191
20. mar 2015

@margaretka4 takže aj ty máš "majzlošku" šušu ? 😕 😕 😕

margaretka4
20. mar 2015

@ria191 no jasne 😀

ria191
20. mar 2015

@diska
@margaretka4 kočule nič si z toho nerobte ani mne tie penicílinové atb. asi nezabrali ale uvidíme po kontrolnej kultivácii.

tinkatinulka
20. mar 2015

@diska no ja som bola najskor v Prahe to bolo okolo 450 € vtedy a teraz Medirex 50 €, to som bola minuly rok ale už sa to platilo, moja imuno mi to nechcela robit..ona bola z toho papiera z Prahy troskem vedla, a konzultacia v Imunovitale 50 € a este tarz idem zase takže ak budem mat dalsi odber na tie CK tak 50 € a plus zhodnotenie 50 €..hihi a vysmiata moj keby to ratal tak mi zaklope na hlavu že ci som normalna..no co už asi platim zdravotnej malo ked si vsetko cvakam..esteže moja gynda je užasna ženská a vybavi co može

ria191
20. mar 2015

@tinkatinulka neprehnala si to s tými 50€ je ich tam nejak požehnane 😝 😝 😝 dúfam, že mne to výde negatívne lebo ma asi "drbne" už z toho

tinkatinulka
20. mar 2015

@ria191 neprehnala moja keby som vedela kupim pernamentku 😀

diska
20. mar 2015

@ria191 tak potom to zbytocne jeme aj tak nic nezabera 😀 😀 😀 nemusi mi byt ason luto,ze tan penicilun nemozem 😀

@margaretka4 tak mame asi smolku,musime zit s breberkami 😀

diska
20. mar 2015

@tinkatinulka sak coze je to 50siatka 😀 😀 😀 Mne tiez kazala Girovska chodit na opakovane odbery a aj uz ked som bola tehu ale uz som nesla.

nelly3
20. mar 2015

@ria191
dakujem lasko 😉 uz som sa objednala, toto vysetrenie este nemam do zbierky a uvidime ako dalej, proste teraz chcem urobit vsetko preto, aby to uz konecne vyslo 😵

zibi
20. mar 2015

@tinkatinulka akurat teraz som citala o tych co su pod normu ..ze vraj k tomu napomaha to pipelle aelbo hysteroskopia.ze prave preto sa to robi ze v tele ked mas znizeny pocet sa vyprovokuje tym pipelle vlastna ako keby oprava tela tym ze telo ako keby ranu ktora po tom ostane chce opravit zacelit a vtedy sa logicky aktivuju buky imunitneho sytemu... ci tie ktore treba neviem ale ked sa to robi v maternici mali by sa tie

ked ma znizene tie nk 56+ tak asi to na to pomaha
ked mas znizene ine a ostatne zvysene a nerovnovahu tiez prednison pomaha ..mne zvysil znizene a znizil zvysene..ako som na tom teraz neviem dlho somnebola na testoch ...ale k tym znizenym pomaha ten zakrok a preto som si to ani pred ivf nedala lebo som sa bala ze sa mi este zvysia tym ze telo sa bude branit, a bude sa ako liecit a zaktivujem si ako keby imun. system a zapal 😝

diska
20. mar 2015

@zibi ty mas take super vysvetlenia 🙂
@tinkatinulka ja som to mala vsetko rozhadzane ako ty a mne v RF dali aj medrol a aj pipelle ,no a aj tak som mala intralipid aj ked vseobecne ho davaju na NK bunky ,co z toho pomohlo netusim.

zibi
20. mar 2015

@diska no neviem ci super 😀 ale tak aspon ja som to tak z toho clanku pochopila ..stale na daco natrafim ..som sprt 😀

candour
20. mar 2015

@freyahope mne odpisuje vzdy do dvoch dni.vacsinou aj skor
...ale zs vysledky sme boli osobme nie mailom.

freyahope
21. mar 2015

@candour vďaka, už som vyskúšala a je to tak, ako píšeš 🙂

majinka81
22. mar 2015

Ahojte baby
Tak mám takéto výsledky z kontroly.
Nk bunky mi klesli z 23 na 11 čo je norma po 8 týždnoch užívania medrolu.
Cytokíny klesli len mierne TNF a - 53,2 a dalšie TNF a - 59,7
Doktorka mi zmenila lieky od budúceho týždna budem užívat Prednison tri týždne a potom kontrola.
Dúfam a verím, že aj to sa upraví.