Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@dominika1004 ahoj no 2tyzden hlavne ziadny ibalgin,ibuprofen od bolesti na hlavu atd. to nesmies no 🙂
@dominika1004 jednej babe raz to tu pisala ze sestricka povedala ze take ATB su vraj lepsie ze tie sa do 3dni z tela vyplavia, ale taky ibalgin ze vie ovplynit vysledky.. ale taketo nieco nwm ale myslim zeby to malo byt ok ked na hlieny len neviem musis sa asi opytat setricky ona ti povie..od pondelka robia uz...ak si v nr teda.
@dominika1004 ahoj..mne v NR povedali ze 7 dni pred žiadne lieky.
@dominika1004 to ti neviem povedat.
Ahojte zistili niektorej z Vás v NR, že si vytvárate protilátky proti plodu? Aká nasledovala potom liečba/lieky a kolko sa čaká na výsledky z týchto testov? Ďakujem.
Neviete náhodou, ked už mam porobené nejaké testy z CAR musím tam u nich v Nitre podstupovať tieto vyšetrenia duplicitne a platiť za to? Neviete?
@alaza no to je biznis vies.. oni povedia ze musis ako celok u nich.. tam robia aj vselico ine celiakia napr alergie hormony.. aby si to mohli obhajovat ze zaco platis tyhc 250e tu palku nehoraznu.... skus zavolat od pond uz robia teraz maju D ze ked potrebujes len jednu vec ci ti to spravia ale neviem moc tomu neverim, im to je jedno hlavne ze dostanu prachy.. :/
dievcata prosim vas ako sa na repro imuno testoch oznacuje bunkova imunita? akou skratkou?
Ahojte, rada vymením termín na vstupné vyšetrenie do NR - utorok 7.8. Chytil ma menší zápal mechúra, čo predpokladám, že znamená, že mi vyšetrenia neurobia... a telefón mi v NR nebrali, aby som sa s nimi poradila.
@alaza Ahoj zavisi co vsetko mas.Netrufam si tvrdit co je najdolezitejsie.Ja som mala zle NK bunky a cytokiny a bol problem.Co ti presne chyba?.Daj im skontrolovat co mas a mozno iba poradia co treba doplnit.Ale osobne ja si myslim ze ked je cca 80%imunita ok ze co by tam niekde vyskocilo.Vsetko so vsetkym suvisi.
Ahojte baby... Tie, co ste brali imunoglobuliny napr. Igamplia, mali ste bolesti klbov a svalov a pocit zavodnenia? 5 mesiacov som brala medrol a nemala som ziadne neziadace ucinky, ale kedze nezabral tak som presla na imunoglobulin, ktory beriem 3 tyzden a mam bolesti takmer celeho tela ktore nastupia den po injekcii a trvaju cca 4 dni.. Dakujem za info
@lenkova5 fuuuha ja som bolesti klbov pociťovala pri medrole. Pri Igamplii mi nič nieje a to mám už 19 injekciu za sebou.
Ahojte baby, ako ste vysádzali medrol? Mám 8mg deene. Akú schému Vám dali? Dakujem
@lienocka1988 a ja to mam presne opacne ☺️ preco az 19? Ak sa mozem opytat
@lenkova5 Lebo minimum je 8injekcií potom som išla na kontrolne vyšetrenie a výsledky boli super. Odporúčala nám dr. vklad, lenže mala som cystu tak vklad sa nekonal a na ďalší cyklus my odsávali tu cystu tak sa vklad znova nekonal až potom som mohla ísť. Vklad bol úspešný a igampliuu pichám do akcie srdca a potom zase na kontrolu do NR. Takže to vyšla dobra pálka zatiaľ....ale stálo to za to.

@blunka tiez som zacala mat krce v nohach z tych liekov z nicoho nic.