Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Ahojte.baby ktore beriete infuzie namiesto medrolu,tiez su tam take neziaduce ucinky ako pri medrole?ja mam stale nejaku mykozu uz mi to lezie na nervy.rada by som aj schudla.
Baby, prosím vás. Môžem si dať Ibalgin na bolesť hlavy keď užívam medrol? Ide ma porazit :(
Ahojte.ako si otvarate spravu z Nitry na mobile?mne to nejde.
@ceklis ahoj. Mne povedali, že s medrolom môžem kľudne užívať aj iné lieky. Neovplyvňuju sa
@123elenita ďakujem moc
@ceklis nie je zač, dúfam, že hlava je už ok 🙂
@123elenita dala som si Ibalgin a pomohol. S tými hlavy boleniami to mám extrém riadny :( teraz možno telo reaguje na to, že znižujem dávky medrolu. Už nech to mám z tela von
@ceklis super, ze pomohol.. 👍 No nie je to sranda celkovo s tým medrolom, čo čítam. Som zvedavá na kontrolu po 8 týždňoch , či mi aspoň zabral..
@123elenita zaberie určite, ja som čítala ozaj veľa toho a pomohol. Výnimky sú vždy a tento krát som ja jednou z nich. Kedy máš kontrolu a kam chodíš na imuno?
@123elenita ozaj a aké dávky uzivas? Kvôli cytokinom? 🙂 zvedavá som, viem. No len ma to zaujíma aby som to nejako v sebe všetko spracovala
@ceklis do Nitry chodím. Začala som 8-8-0, potom 8-4-0 a teraz 8-0-0... Ee, cytokiny som mala v poriadku, mam imunitu voči partner.spermiam stredné ťažkého stupňa :-/ ty si ako dlho brala medrol? A kam chodíš?
Baby, mala niektora z vas zvysene aj embryotoxicke cytokiny? Ak ano, co vam pomohlo na ich znizenie
@kvietok_cs ja mám :( užívala som medrol a ten mi to ešte zhoršil. Takze ak niečo na zníženie nájdeš, daj prosím vedieť. Čo ti odporučila lekárka?
@123elenita ja som chodila do ba. Ale celkovo mám z toho centra nie dobrý pocit a tak som objednaná ešte v marci do Nitry. Uvidím čo a ako. Držím palce nech tebe pomôže ✊🏻✊🏻✊🏻
Ja som brala najskôr 20mg 2tt, potom 16mg ďalšie 2tt a potom už 12mg každý deň. Po 6tich týždňoch výsledky horšie, tak mi zvýšila na 3tt na 16mg a po 4 týždňoch som chcela vedieť či to zabralo a šla som na odbery a zase ešte horšie výsledky. Tak odvtedy záver že na mna liečba neúčinkuje a mám vysadiť. Tsk už 3tyzdne znizujem dávky. A dúfam, že sa to dá do poriadku aspoň tam kde to bolo nám začiatku :(
@ceklis ja len nerozumiem, že už keď prvýkrát po kontrole zistili, že lieky majú opačný účinok, prečo ti ešte zvýšili dávku? Nedáva mi to logiku 🙄🙆♀️
@123elenita ja som sa tej doktorky na to vyslovene pýtala :( čo už
Snáď bude dobre, uvidíme čo povedia v Nitre
@ceklis ach jaj. No treba ďalej bojovať. V Nitre hádam pomôžu. Držím palce ✊🍀
@123elenita ďakujem. Ja tebe tiež nech medrol zaberie ✊🏻
@ceklis ja som tiez brala medrol pol roka a vysledky stale horsie a horsie..teraz je to akurat pol roka co som medrol uplne vysadila. Pred dvomi tyzdnami som bola na kontrolnom odbere, tak cakam, ake budu vysledky.naposledy mi dr pisala, ze budem mat nejaku inu liecbu asi..ako dlho sa liecis?
Ahojte. Chcem sa opýtať aké máte skúsenosti s ImunoVital centrom ohľadom reprodukčnej imunológia? Dakujem

@majinka81 v Brne to vychádza lacnejšie ako v ba, okolo 450eur. V ba je to 650 :( + 120 daky poplatok za sledovanie cyklu
Neviem či nativ prepláca poisťovňa :( toto skús zistit. Resp aj so soft ivf môže byt problém 🙈 ja som už stara, tak všetko si platím sama :(