icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

sonjasas
11. jan 2019

@alisia30 keď somisla prvý krát na kliniku mi povedali ze keď prvý pokus na ivf nevyjde je dobre ísť potom na testy ohľadom repro imunológia. Pritom som ale mala všetky výsledky dobre.

sonjasas
11. jan 2019

@kufea prečo?

ceklis
12. jan 2019

@sonjasas objednaj sa radsej do Nitry 😉

kufea
13. jan 2019

@sonjasas keď som tam išla druhýkrát tak sa pýta, že čo vás sem privádza a ja že výsledky a ona, a vy ste už u nás boli? Potom ich nevedela nájsť. Mala divný zmysel pre humor. Silou mocou mi chcela nanútiť ich endokrinologa.

ceklis
13. jan 2019

@sonjasas mne na žiadnu z mojich otázok neodpovedala. Zaplatila som si mailovú komunikáciu a okrem toho že poslala mailom výsledky so stručnou radou čo ďalej, viac nenapisala. Keď som jej na mail položila tri otázky, neodpovedala. Tie iste otázky som jej dala keď som si dodatočne zaplatila aj osobnú konzultáciu a taktiež na žiadnu neodpovedala. Ja som s ňou tiež nebola spokojná, prístup taký “total nezáujem”.

butterfly333
13. jan 2019

@zoja82 a koľko vychádza soft alebo nativ keď si to žena platí sama tiež mam 39r.

zoja82
14. jan 2019

@butterfly333 podla toho co som pozerala, tak to moze byt od 650 do tisíc eur, lebo zalezi ze kolko vajicok sa podari odobrat a akou cestou ich oplodnia. Vacsinou sa vraj stimuluje clostilom, ak nan zena dobre reaguje.

butterfly333
14. jan 2019

@zoja82 ďakujem veľmi pekne za informácie

zoja82
14. jan 2019

@butterfly333 nemas za co, ja nad tym tiez uvazujem kvôli tomu, ze by som si nemusela pichat milion injekcii do brucha a vraj pri softe narastu mozno len tri folikuly, ale byvaju kvalitnejsie ako niekedy 17 z klasického ivf

butterfly333
14. jan 2019

@zoja82 ja som minulý mesiac brala zvýšenú dávku clostil 4denne aj pregnyl som mala a nič. Už na to nemám nervy a nevládzem viem snažíme sa rok no v lete budem mat 40r tak dúfam a veľmi si prajeme aby sa to podarilo do šťastného konca.

zoja82
14. jan 2019

@butterfly333 úplne ta chápem, lebo ked mas pocit, ze si urobila maximum a aj napriek tomu nic, je to o to vacsi smutok a beznadej..a s 4x clostil si mala kolko folikulov?

butterfly333
14. jan 2019

@zoja82 to práveže neviem lebo som sa nevedela dostať ku gyn len sestrička kázala v deň pozit ovu testu pichnúť pregnyl. Tak neviem no to je jedno aj tak to nepomohlo ani iui nevyšlo.

zoja82
14. jan 2019

@butterfly333 to sa cudujem, lebo kazdy cyklus s clostilom by mal byt monitorovany, aspon tak ze kolko folikulov je, lebo na zaklade toho by vedeli ci to je dostatocna davka alebo nie

butterfly333
14. jan 2019

@zoja82 to viem predtým iui som brala clostil 2x1 a bol len jeden folik

zoja82
14. jan 2019

@butterfly333 tak pri 4roch, mohlo aj nemuselo byt viac..len skoda ze to neodsledovali. kolko mesiacov po sebe si mala clostil?

butterfly333
14. jan 2019

@zoja82 3mesiace

sonjasas
14. jan 2019

@ceklis no uvidím čo to bude keď pôjdem ja. Mam termín v marci. A vieš mi povedať koľko si u nich platila a za čo?

sonjasas
14. jan 2019

@kufea tak toto neznie nejak moc dobre a bola si potom radšej v Nitre? Ja som zas nech Ela riešiť Nitru kvôli cestovaniu

ceklis
14. jan 2019

@sonjasas na začiatku 110 EUR plus potom 30eur za konzultáciu výsledkov. Za kontrolný odber 60 za mailovú konzultáciu 20

123elenita
14. jan 2019

@ceklis @sonjasas my sme platili pri prvom vyšetrení v Nitre okolo 250€.

ceklis
14. jan 2019

@123elenita mne v Nitre povedali že to bude stať 350eur :( mám termín v marci

ceklis
14. jan 2019

@sonjasas radšej by som riešila aj Prešov alebo Košice :( ako Bratislavu... neviem prečo mám z toho centra taký zly pocit. Už len jedna sestrička ako mi nevedela napichnúť žilu a jej správanie!!! Vynadala mi aké mám žily!!! Nechápem. Tých odberov mám už za sebou viac než dosť a takéto správanie som teda ešte nikdy nezažila :(

123elenita
14. jan 2019

@ceklis to fakt? No musím teda pozrieť zajtra do zošita, aby som náhodou nezavádzala. Zajtra napíšem. Ale je aj možné, že sa zmenil cenník. 🙄

ceklis
14. jan 2019

@123elenita podľa mna zmenili cennik :( bolo to určite menej

zaneta7
14. jan 2019

@ceklis
@123elenita
My sme tiez tak platili, december 2017 suma 255 e. Teraz je to este viac

sonjasas
15. jan 2019

@ceklis tak toto je aký prístup na prd. Toto asi jedna sestrička ani nemôže dovoliť a keď nevie pichať nech to nerobí. Tak keď uvidí moje žili umre 😁 dám potom info ako sa tam páčilo alebo nie mne.

sonjasas
15. jan 2019

@123elenita a išla si len ty alebo aj partner?

123elenita
15. jan 2019

@ceklis @zaneta7 @sonjasas nasla som to, platili sme za prvé vyšetrenie 255€. Riadne teda zdvihli ceny :-O
@sonjasas áno na vyšetrenie musí ísť aj partner a 4-5 dní predtým pohlav. abstinencia.

sonjasas
15. jan 2019

@123elenita lebo ja na prvu konzultáciu idem sama do ImunoVital. Pýtala som sa ci ma prísť aj partner ale povedali mi ze najprv ja a keď uzná Dr za vhodne potom pôjde aj on

123elenita
15. jan 2019

@sonjasas aha, ja som myslela, ze sa pýtaš na Nitru 🙂 ja som bola len v NR a tam sme museli obaja hneď prvýkrát.