icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

miskazlm
19. jan 2019

Ahojte, idem si k vám po radu. Bola mi zistená bunková imunita voči spermiám, stredne ťažký stupeň. 4 mesiace som užívala Medrol 8 mg, ktorý ale nezabral, výsledky sú ešte horšie. Teraz som v procese jeho vysádzania. Lekárka mi navrhla Igampliu. Bola ste niektorá v podobnej situácii a tieto injekcie vám zabrali? Viete mi prípadne odporučiť aj nejaké vitamíny, bylinky a pod., ktoré v takejto situácii pomáhajú? Užívam Devit. Vopred ďakujem za rady.

sonia84
19. jan 2019

@vivik22 presne tak! Velmi drzim palce 🤞🏻🤞🏻

vivik22
19. jan 2019

@sonia84 ďakujem 🙂 aj ja tebe 🍀✊

ceklis
19. jan 2019

@miskazlm kam chodíš na imunologiu? Devit si koľko dávaš?

ceklis
19. jan 2019

@sonia84 treba veriť že pomôže 🙂 ja som šla do toho s tým že som iný ako pozitívny výsledok neočakávala. Podľa mna je viac percent tých, ktorým pomôže, tak ver, že si medzu týmito percentami ✊🏻✊🏻✊🏻 Držím palce veľmi.

miskazlm
19. jan 2019

@ceklis chodím do Nitry. Devit užívam 1 kapsulku denne.

ceklis
19. jan 2019

@miskazlm
Aký to ma počet tých iu? Pýtam sa kvôli tomu, že teraz v zime treba kľudne zvýšené dávky užívať.

miskazlm
19. jan 2019

@ceklis Myslím, že 2000.

ceklis
19. jan 2019

@miskazlm ja užívam 5000, kľudne si dávaj dve za deň, aspoň do apríla, maja. Naozaj to neublíži, skôr pomôže.

majinka81
19. jan 2019

@sonia84 Ahoj mne zabral medrol a prednison,mam 3 rocne dieta.Drzim palce.

miskazlm
19. jan 2019

@ceklis OK, vďaka za tip

sonia84
19. jan 2019

@majinka81 dakujem❤️

sonia84
19. jan 2019

@ceklis dakujem ❤️

evaachesa
22. jan 2019

@miskazlm @ceklis ahojte baby..jauzivam DeVit Forte 1500 I.U. 2 kvapky denne kedze som mala nedostatok vitaminu D a to 23,5 v juli ...teraz v januari kontrolne odbery a Dcko mam v norme 43,5 🙂 doktorka z Imunovital odporucila kvapky ze su lepsie vstrebatelne

miskazlm
22. jan 2019

@evaachesa ahoj, vďaka za Tvoju reakciu. Ja užívam Devit 2000 1 kapsulku denne. Tiež som mala výsledky už po prvej kontrole úplne v norme. Mám pocit, že mi aj celkom podporuje imunitu. Odkedy ho beriem, nebola som ani len prechladnutá ☺

evaachesa
22. jan 2019

@miskazlm tak to je super a podla mna staci take davkovanie ako mas uz ked su hodnoty v norme 🙂 musim poklopat aj ja som celkovo fit a dcko teraz davam aj muzovi ... dobre posobi aj na spermie 🙂

simik411
25. jan 2019

Ahojte baby, v starsich prispevkoch som tu nasla, ze pri zvysenych cytokinoch niekto odporucal uzivat N- acetylcystein 600mg- uzival niekto? ak ano v akych davkach . ja som to objednala nasla som clanky kde ozaj pisu ze to vie pomoct k otehu a potlacit tie cytokiny tak skusim 🙂 Ma niekto skusenost?

rada2002
25. jan 2019

Kto má skúsenosti s Dexametazon? Od dnes som ho začala brať o neviem čo to so mnou urobí. Medrol mi dobre nerobil. Píšte dakujem

sonia84
26. jan 2019

@rada2002 ja ho beriem, teraz to bude mesiac .. v pohodicke, az na to, ze mi dost busi srdce a zle sa mi spi .. treba brat k tomu doplnky hlavne magnezium, D3 a na ten spanok si davam melatonin ..

kaja_73
26. jan 2019

Ahoj dievčatá, mám infúzie Intralipid. Viac info IP.

evaachesa
26. jan 2019

@kaja_73 ahoj a to si si sama pichala doma ci ako? 🙂

kaja_73
26. jan 2019

@evaachesa Pichali mi to na infúznom stacionári, niečo ako ambulancia, kde podávajú infúzie

ceklis
26. jan 2019

@simik411 myslíš tento? 🙂 ja som si to tiež kúpila, na základe odporúčania, no netuším ako to užívať. Tento cyklus skúsim každý deň jednu a uvidím. Medrol som už dobrala a kontrolu mám v marci. Bolo by super vedieť ako sú teraz na tom tie cytokiny a ako budú po užívaní tohto, ale nikde mi len tak odber nespravia :( to je naprd

rada2002
27. jan 2019

@sonia84 zo spánkom zatiaľ problém nemám beriem k tomu vigantol a acidum folikum, len sa bojim aby som nepriniesla a nepadli mi vlasy ako keď som brala Medrol. To bol hnus. Bola som opuchnutá ako keby som zjedla sklenenú vatu. Ledva som z toho vysla. Dúfam že toto bude iné lepšie a hlavne že zaberie. Takže teraz bez styku ?

sonia84
27. jan 2019

@rada2002 no to zavodnovanie si davam kazdy den caj z brezy listovej- ta odvodnuje .. vlasy mi zatial nepadaju, akurat sa mi opar spravil na ustach, ale to ta imunita znizena ..
Popri dexamede mi lekarka dala este magnezium, d3 vitamin, laktobacily na zaludok a draslik .. kyselinu listovu uzivam aj ja ..
My nemame zakazany sex 😂ale predpokladam, ze vy mate asi iny problem 🙂

mirka1478
27. jan 2019

Prosim vas ako dlho po vysadeni medrolu trva kym odozneju vsetky neziaduce ucinky?bolesti klbov odvodnenie atd.diky

simik411
27. jan 2019

@mirka1478 ahoj ja som 6tyz od vysadenia ale kĺby kosti cítim stále ale menej ako pred časom..

simik411
27. jan 2019

@ceklis ahoj. čakám to poštou ale áno bude to tento od swansonu tiež, ja idem strvtok na kontrolné odbery ah bodaj by som ich mala dobre. Mala som v auguste trosku nad normou potom tehu ale kyret lebo anembryomola a teraz opäť od začiatku medrol a snáď vklad a šťastny.. Uvidíme 😕tiež si dám teda denne jednu tabletku 😀Hádam nám len pomôže a neuškodí..

mirka1478
27. jan 2019

@simik411 fuha.chcela by som cvicit.potrebujem schudnut😕

simik411
28. jan 2019

@mirka1478 ja cvicim cely mesiac , bolia ma hlavne bedra a kolena..ked vstavam musim pomalsie ako babka kks, ale pri cviceni to nejak nevnimam /jiliian michaels je moja kamoska dlhe roky, jej cviky zvladam aj teraz/ ale je to o nervy kks ozaj s tym medrolom :/