Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Ahojte baby, v starsich prispevkoch som tu nasla, ze pri zvysenych cytokinoch niekto odporucal uzivat N- acetylcystein 600mg- uzival niekto? ak ano v akych davkach . ja som to objednala nasla som clanky kde ozaj pisu ze to vie pomoct k otehu a potlacit tie cytokiny tak skusim 🙂 Ma niekto skusenost?
Kto má skúsenosti s Dexametazon? Od dnes som ho začala brať o neviem čo to so mnou urobí. Medrol mi dobre nerobil. Píšte dakujem
Ahoj dievčatá, mám infúzie Intralipid. Viac info IP.
@simik411 myslíš tento? 🙂 ja som si to tiež kúpila, na základe odporúčania, no netuším ako to užívať. Tento cyklus skúsim každý deň jednu a uvidím. Medrol som už dobrala a kontrolu mám v marci. Bolo by super vedieť ako sú teraz na tom tie cytokiny a ako budú po užívaní tohto, ale nikde mi len tak odber nespravia :( to je naprd
@sonia84 zo spánkom zatiaľ problém nemám beriem k tomu vigantol a acidum folikum, len sa bojim aby som nepriniesla a nepadli mi vlasy ako keď som brala Medrol. To bol hnus. Bola som opuchnutá ako keby som zjedla sklenenú vatu. Ledva som z toho vysla. Dúfam že toto bude iné lepšie a hlavne že zaberie. Takže teraz bez styku ?
@rada2002 no to zavodnovanie si davam kazdy den caj z brezy listovej- ta odvodnuje .. vlasy mi zatial nepadaju, akurat sa mi opar spravil na ustach, ale to ta imunita znizena ..
Popri dexamede mi lekarka dala este magnezium, d3 vitamin, laktobacily na zaludok a draslik .. kyselinu listovu uzivam aj ja ..
My nemame zakazany sex 😂ale predpokladam, ze vy mate asi iny problem 🙂
Prosim vas ako dlho po vysadeni medrolu trva kym odozneju vsetky neziaduce ucinky?bolesti klbov odvodnenie atd.diky
@ceklis ahoj. čakám to poštou ale áno bude to tento od swansonu tiež, ja idem strvtok na kontrolné odbery ah bodaj by som ich mala dobre. Mala som v auguste trosku nad normou potom tehu ale kyret lebo anembryomola a teraz opäť od začiatku medrol a snáď vklad a šťastny.. Uvidíme 😕tiež si dám teda denne jednu tabletku 😀Hádam nám len pomôže a neuškodí..

Ahojte, idem si k vám po radu. Bola mi zistená bunková imunita voči spermiám, stredne ťažký stupeň. 4 mesiace som užívala Medrol 8 mg, ktorý ale nezabral, výsledky sú ešte horšie. Teraz som v procese jeho vysádzania. Lekárka mi navrhla Igampliu. Bola ste niektorá v podobnej situácii a tieto injekcie vám zabrali? Viete mi prípadne odporučiť aj nejaké vitamíny, bylinky a pod., ktoré v takejto situácii pomáhajú? Užívam Devit. Vopred ďakujem za rady.