icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

gabu_lienka
14. aug 2019

@zuzanana_zuz mam tazky stupen bunkovej imunity, mam 2 inj za tyzden a spat nemozem aj ked mi ju pichnu rano. Tak ked to budes mat rovnako aj si dobre zacvicis 😃

butterfly333
14. aug 2019

@monka_brumka bola som teraz v lekárni objednať injekcie Igamplia a doplatok 3,90€ viem niektoré baby tu doplacali že 39€ za kus nechápem ako je to možné?

nina0987
14. aug 2019

@ajinka23 uplne ti rozumiem, ja za par dni tiez uz 36 a tiez sa mi vsetko donekonecna natahuje, na porazenie..ale pozitivne aspon je, ze ti hned nedala lieky, mozno ani nakoniec nebude treba, drzim silno palce! len zase, kolko bude trvat to objednanie na konzultaciu..ja tiez zvazujem, ci sa rovno po kontrolnych odberoch neobjednam, snad daju rychlejsie termin, ked uz tam chodime..teda snaaad😀

ajinka23
14. aug 2019

@nina0987 termin mi dali 2.9 tak to ešte ujde. Snáď sa nám to už niekam pohne tým správnym smerom to čakanie je na palicu. 😁

monka_brumka
14. aug 2019

@butterfly333 jaj uz som pochopila..sorry ja som myslela ze sa bavime o intralipidoch-to je infuzia

maca4684
15. aug 2019

Ahojte baby, prosim vas, potrebujem ist na kontrolny odber do NR na repro imuno, ale sestricka tento tyzden neodpoveda na maily, viem, ze mali teraz 2 tyzdne dovolenku....nemate skusenost ci po dovolenke maju urcity casovy posun s vybavovanim mailov a odberov? 🤔 V aprili bola super komunikacia, hned som aj isla na odber, teraz bez odpovede...tak teraz neviem - inak sa tam treba objednat na termin kontrolnych odberov alebo staci len prist ako je to v imunovital BA? Neviete mi poradit? Do BA som vzdy len prisla po danom case na odber bez objednania. Za kazdu odpoved dakujem 😘

ceklis
15. aug 2019

@maca4684 urcite tam skus este raz napisat, neviem co sa stalo, no ako pises, ja mam s nimi dobre skusenosti, hned odpisovali v ten den a dalo sa ist na odber alebo na infuziu hned dalsi den.
Na kontrolny odber je potrebne sa urcite vopred objednat, tie sa robia utorky a stvrtky. Tak skus este zajtra volat, pripadne pisat

maca4684
15. aug 2019

@ceklis ok, dakujem, dnes som volala 4 x ale tak to mi bolo jasne, ze sa nedovolam, ale skusila som. 😟 Vyskusam teda este raz poslat mail zajtra. 🤷🏻‍♀️ Uz som z toho zufala 😕 dik 😘

ceklis
15. aug 2019

@maca4684 :( no to asi kvôli tej dovolenke, majú toho veľa. Určite hneď ráno píš. Zajtra nemajú ordináciu, tak snáď bude mat sestrička čas na maily. Určite ich tam ma veľa :( postupne to triedi

maca4684
15. aug 2019

@ceklis vyskusam, snad tentokrat uspesne 🤷🏻‍♀️ Ach jaj, uz rok a stvrt riesim zvysene cytokiny, je to na nervy, dufam, ze sa dopracujem jeden den aj ku KET 😟

123elenita
Autor odpoveď zmazal
maca4684
15. aug 2019

@123elenita aha, ok super, dakujem za info, skusim hned rano napisat este raz.

ceklis
15. aug 2019

@123elenita do Nitry? To je zvláštne, ja som sa niekoľkokrát na to pýtala a povedali mi, že odbery robia tak aby ten další deň bol pracovný a vedeli to vyhodnotiť. Tak neviem 🤷🏼‍♀️

monka_brumka
16. aug 2019

@ceklis ja idem na kontrolnt buduci piatok..sestricka mi odpisala az o 2 dni tento tyzden, podla mna maju vela po 2 tyzdnoch..telefony nikto nezdviha uz 3 mesiace mne🙂

blunka
16. aug 2019

@maca4684 ahoj tam bude nejaká porucha, to im muselo ísť do spamu a nečítali to, napíš ešte raz. Robia od pondelka 12.08.2019.
Ja som písala mail 12.08.2019 ráno o 8:00 hod. a o 12:00 hod. mi už prišla odpoveď od sestričky s termínom na odbery 20.08.2019. Normálne fungujú.
Volať som neskúšala.

opi14
16. aug 2019

Ahojte kocky. Na repro- imunologii mi vyšli vyššie NK bunky a hraničné hodnoty na ovaria a zóna pellucida. Doktorka nenavrhla liečbu, kontrolný odber. Brala som vitamín D - mala som veľmi nízku hodnotu, vitamín B, E, C, Zinok a kyselinu listovú. Včera mi prišli výsledky a Nk bunky ako aj hodnoty na ovaria a zona pellucida sú už v norme. Čiže z jej strany všetko v poriadku. Takze som zase na začiatku a neviem prečo sa teda nedarí 😪
Myslite však, že mi tie vitamíny mohli tak dopomôcť k zníženiu? Znížili sa až na polovicu.

maca4684
16. aug 2019

@blunka pisala som znova ale z pracovneho mailu a sestricka odpisala, zisti od dr ake vsetky odbery dr chce a posle mi termin 😊🙏🏻 Aspon ze tak. Dakujem za info 👍

semisa
17. aug 2019

Ahojte baby, dobrala som skusobne poslednu davku intralipidov na znizenie nk buniek a po sto rokoch sa mi vyhodil teraz herpes... neviete ci to nie je znak toho, ze tie intralipidy zabrali? Dakujem

vycky
18. aug 2019

@semisa ja som tak isto. V utorok som bola na kontrolnom odbere, čakám na výsledok. Dúfam, že intralipidy zabrali 🙏🙏🙏

semisa
18. aug 2019

@vycky aj ja v utorok.. stvrtok mam volat.. tak dufajme, ze ano 😊❤🙏

buba08
18. aug 2019

@semisa intralipidy znižujú imunitu, takze herpes môže byt dôsledok pichnutia intealipidov, mne sa to síce nestalo, ale známa po každom intralipide herpes

vycky
18. aug 2019

@semisa držím palce😊

semisa
18. aug 2019

@buba08 takze to znamena, ze to ucinkuje... ja len v to dufam, nech mozem ist do ket

buba08
19. aug 2019

@semisa áno, určite účinkujú neboj, mne pomohli k vytuženej dcérke

monka_brumka
19. aug 2019

@semisa za ako dlho si mala herpes?ja cca tyzden po infuziu

semisa
19. aug 2019

@monka_brumka hned po podani tretej infuzii,.. som mala naplanovane 3x po 3 tyzdnoch

semisa
19. aug 2019

@buba08 jej to sa tesim ❤ aj ja by som chcela mat raz dievcatko

vycky
20. aug 2019

@semisa intralipidy zabrali😊😊😊. Konečne po 8 mesiacoch čakania môzeme ísť na KET🙏🙏🙏. Pokračujem infuziami každé 3 týždne.

semisa
20. aug 2019

@vycky jej to sa tesim moc a drzim palce ❤❤❤ a to si bola minuly utorok a uz mas vysledky? 😊

vycky
21. aug 2019

@semisa áno, minulý utorok😊😊