Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@butterfly333 a mali ste nejake vedlajsie ucinky pri injekciach kolko ste vybrali?
@casarka nemala som žiadne vedlajšie účinky vzala som 20inj.
@butterfly333 to ste brali dexamed?
@casarka nie igamplia
@casarka tazko povedat ci je sanca otehotniet bez liecby.. my sme nemali a predsa sme otehotneli 🤷♀️ Ale bez imuno liecby by sme o babatko prisli.
@kvietocek1989 ahoj ako sa citis s medrolom zatial ok? Ja mam zatial prvy den a boli ma hlava no neviem nemam pocit no nechce sa mi verit ze by to uz malo ucinky neziaduce ,ja ked som ho predtym mala tak som mala nejake neziaduce ale nie tak skoro po 1.dni
@marculik ahojcek...no ja uz mam osmy den za sebou..16 mg denne .hlava ma bolela len raz...obcas ma chyti taka nervozita,uzkost,ale potom to prejde..ale zatial ok..uvidim dokedy.
Dievčatá ja mám tiež zvýšené nk bundy a cytokiny...beriem medrol 12mg,po kontrole mám lepšie výsledky no stále nie dobré, mám ísť na vklad no pred vkladom na infúzie intralipidov, tak dúfam že vklad bude úspešný...
@kvietocek1989 ahoj ja ked som ho brala predtym som mala akoby opuchnutu tvar tj.tu mesiacikovitu sme sa smiali ☺ tak uvidim aj ja 16mg denne a chcem sa ta spytat beries ho pred alebo po ranajkach a mne aj predpisali nolpazu ale tu zatial neuzivam nemam zatial tazkosti typu palenie zahy aj tebe ju predpisali?
@marculik ahoj. Ja som brala medrol, nolpazu som nepotrebovala, keď som si medrol dávala až po jedle. Určite odporúčam kvôli žalúdku až po raňajkách ;)
@123elenita ahoj oki dik za radu tak aj uzivam ,ja som ho už brala a Ket mi nevyšiel az po vysadeni tak uvidim ako mi teraz pomoze a tebe pomohol?
@marculik predpisali mi aj nolpazu.dam si najskor tu, naranajkujem sa a potom si davam medrol
@marculik áno, ale ja som mala celularnu odpoved voči spermiam, tuto hodnotu znížil a už som 24 tt 🙂 držím palce
@123elenita mne ho potom po pol roku vysadili a vtedy sa mi podaril Ket my uz mame doma 2r.mame uz len jedneho mrazačika tak uvidime ,tak zachvilu budes rodit drzim palce aby ti to dobre dopadlo ☺
@casarka to máš vysoké hodnoty, hlavne TNF alfa máš príliš vysoké. Igamplia injekcie nie sú hormóny,sú to imunoglobuliny. Pri takýchto hodnotách by som na tvojom mieste liečbu imunoglobulinmi podstúpila,s takýmito hodnotami by som do vkladu nešla, sú embryotoxicke cytokiny,už v názve majú,že sú nepriaznivé voči embryu. Ja mám za sebou 6 ivf, takze mám bohaté skúsenosti bohužiaľ aj s vysokými cytokinmi aj potratmi, za mna určite vyskúšať reproimuno liečbu, buď kortikoidmi alebo imunoglobulinmi.
Baby poradite mi,zabudla som rano vziať medrol tak som zobrala až o 1 keď ma to napadlo tak zobrať ešte okolo 5 či už až rano?
@ajinka23 kolko krat do týždňa pichaš igamplia?ja som mala od júla 2 inj do týždňa

Ahojte myslíte že keď som prechladnuta trochu nadcha a kasel bez teploty že by to ovplyvnilo krv na reprodukčnej? Planovala som ísť v pondelok to budem už aj zdravá